Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 03, 2025, 19:10:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Свършената и несвършена работа
> Тема:
От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н (Прочетена 307225 пъти)
mariana
Баш Майстор
Отг: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н
«
Отговор #120 -:
септември 12, 2007, 13:26:48 »
Салон Холидей в София в белия списък *THUMBS*Всички много харесаха роклята ми и аз много сия харесвам.Повечето неща като було,жартиер,шампанско,късмети,цветчетата за закичване купих от там в тон с роклята.Има тема за сватбата там можете да видите малко снимки!
Активен
gery_roz
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #121 -:
септември 12, 2007, 14:38:33 »
Цитат на: m_a_g_i_vs в юли 27, 2007, 06:49:30
Аз искам да добавя в белия списък фирмата от Асенивград " МАНИЙКАТА" супер съм доволна от тях бяха много любезни и роклята ми беше супер , а за черния списък нямам мнение.
И мойта рокля е от там.Мога само да им благодаря за страхотната работа
Активен
gyendalin
Любопитен
Публикации: 41
«
Отговор #122 -:
септември 13, 2007, 22:24:02 »
Моята е /както и всичко останало, свещи, подаръчета, късмети/, от магазин Cymbeline, Бургас. Всичко беше толкова красиво, и роклята като я видях и спрях да търся друга, и самата обстановка в магазина те предразполага. Няма да лъжа, че поне за мен беше доста скъпо, но веднъж ще съм булка/дай боже
/ нали така? Определено в белия списък
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #123 -:
септември 14, 2007, 09:39:21 »
Аз мога да сложа в белия списък сватбен салон Сияна -Асеновград. Нашите кумове се женят и ходих с кумата да си избира рокля. Обслужването беше много добро. Бързо и преправиха роклята и й ушиха много бързо чантичката.
Активен
tiholina
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #124 -:
септември 20, 2007, 18:43:43 »
*THUMBS*В белия списък мога да сложа без колебание сватбен салон Cymbeline и във Варна обстановката е супер, обслужването също.Аксесоарите ги няма никъде другаде.Всичко е бутиково.Роклята ми също от там.Който се чуди къде да намери всичко необходимо да го посети.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #125 -:
септември 22, 2007, 16:38:35 »
Сватбен салон-*КОНТЕСА*гр.Варна заслужава за белия списък с малки забележки,но все пак съм доволна.
Активен
Ai_Vi
Регистриран
«
Отговор #126 -:
септември 23, 2007, 16:45:27 »
аз миналата седмица си взех роклята от "Минон - София"(в безистена на Пиротска
. Момичетата които работят там бяха много чаровни и учтиви, работеха с голям професионализъм. Останах много доволна корекциите ми станаха много бързо и без проблеми... и незнам защо има хора които са недоволни от тях. За мен те са на първо място в белия списък...а в черния бих сложила свадбен салон "Оксана".
Активен
Fidji
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #127 -:
септември 28, 2007, 15:24:44 »
Здравейте момичета!
Искам да споделя с вас преживяването ми в салон Марция, който НЕ препоръчвам никому!
Отивайки там си нарисувах модела, който исках, казаха ми цена - 200лв и след 2 дена се върнах да дам мерки за шев. Оставяйки капарото се оказа, че цената ще бъде 350лв, поради тъпи причини от сорта на ''цената на платовете на световния пазар се е увеличила ...'' за 2 дена!!! Продавачката е адски нелюбезна, с погребално изражение и миша физиономия. Вече нямах избор и реших, че няма да се ядосвам. След седмица поръчах пак там поканите, които се оказа, че ги носят от Пловдив и закъсняха с цяла седмица!! Събота принципно работят, но аз лично със съпруга ми ходихме три пъти и нямаше никой. Върха на сладоледа беше когато отивайки на първа проба насреща ми се появи същество, говорещо на акцент, и на ''ти'', което взе да ми обяснява, че ръкавите не били станали, така както съм искала. Модела беше с най-прост къс ръкав!!! Пожелах най-любезно да разговарям с управителката, която се оказа същото това същество. Опитах се да й кажа най-учтиво ( говорейки й на ''вие''), че като един уважаващ себе си търговец тя трябва да се съобразява с клиента, а не клиента с тях! Викат ме на проба в удобно за ТЯХ време, грешат ми поканите и ги доставят със седмица закъснение и ми увеличават цената след 2 дена и обявена веднъж цена! Това е пълен абсурд! След скандала, който се развихри тя буквално ми хвърли парите от капарото в лицето и ми каза, че отказва да ми шие роклята. Честно да ви кажа камък ми падна от сърцето, тъй като от самото начало имах лошо предчувствие за този салон - МАРЦИЯ! Добре, че си имам перфектен шивач, към който съжалих, че отначалото не се бях обърнала. Човека ми шие роклята за 5 дена и живот и здраве на 07.10 съм булка.
Момичета, аз не съм единствената недоволна от услугите на салон Мярция, а за отношението към клиента и некоректността нямам повече думи. Така, че внимавайте, когато започнете да търсите рокля и в никакъв случай не се лъжете да идете при тях.
Поздрави на всички и късмет!
Фиджи
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #128 -:
септември 28, 2007, 19:02:45 »
за мен Марция е в белия списък нищо че малко се забавиха......роклята стана перфектна толкова нежна и красива
:girl_in_love:при мен максимата че хубавите неща стават бавно важи с пълна сила
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #129 -:
септември 28, 2007, 20:47:28 »
Аз също ще причисля салона, в който си уших роклята в белия списък- Холидей Сона-Варна! Продавачката в магазина им е невероятна-Лорета, на която съм много благодарна за помощта и подкрепата в избора на модел, плат и всичко останало! Платовете и на роклята и на болерото са много качествени и луксозни, както ми обещаха, всичко беше в уговореното време, единственото, което малко ме изнерви е, че чантичката-портмоне, не беше много добре изработена, но не е болка за умиране и бързо си поправиха грешката, даже ми я пратиха в София! С две ръце гласувам за тях!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #130 -:
септември 28, 2007, 21:42:39 »
Аз съм напълно съгласна с
Baby
за салона
Писала съм и по- напред в темата, но пак да кажа че роклите им са супер
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #131 -:
септември 28, 2007, 21:45:17 »
Права си, Веси!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #132 -:
септември 28, 2007, 21:56:40 »
Да милаааа
:DANCE:То няма две думи по въпроса- магазина е страхотен
Лично за мен там роклите бяха много стилни и елегантни от прекрсни платове без да са претруфени- както в повечето останали магазини във Варна
Активен
tiholina
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #133 -:
септември 29, 2007, 17:38:24 »
Цитат на: veselyshko в септември 28, 2007, 21:56:40
Да милаааа
:DANCE:То няма две думи по въпроса- магазина е страхотен
Лично за мен там роклите бяха много стилни и елегантни от прекрсни платове без да са претруфени- както в повечето останали магазини във Варна
Да в повечето салони роклите са претруфени, но в Cymbeline не е така.Роклите са с изчистени силуети и много стилни.Освен това сруга булка с вашата рокля няма как да видите.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #134 -:
октомври 02, 2007, 23:55:25 »
Някой може ли да каже нещо за салона на Пиротска 22 - Ет"Радост" в един тъмен безистен?
Аз там си поръчах роклята защото момичето в магазина беше изключително любезно и отзивчиво, в петък съм на 1-ва проба.
В друг форум четох много похвали!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11