Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 03, 2025, 18:59:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 307189 пъти)

mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #120 -: септември 12, 2007, 13:26:48 »

Салон Холидей в София в белия списък *THUMBS*Всички много харесаха роклята ми и аз много сия харесвам.Повечето неща като було,жартиер,шампанско,късмети,цветчетата за закичване купих от там в тон с роклята.Има тема за сватбата там можете да видите малко снимки!
Активен
gery_roz
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #121 -: септември 12, 2007, 14:38:33 »

Аз искам да добавя  в белия списък  фирмата от Асенивград " МАНИЙКАТА" супер съм доволна от тях бяха много любезни и роклята ми беше супер , а за черния списък нямам мнение.   smile  smile  smile  smile

И мойта рокля е от там.Мога само да им благодаря за страхотната работа kiss2
Активен
gyendalin
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 13, 2007, 22:24:02 »

Моята е /както и всичко останало, свещи, подаръчета, късмети/, от магазин Cymbeline, Бургас. Всичко беше толкова красиво, и роклята като я видях и спрях да търся друга, и самата обстановка в магазина те предразполага. Няма да лъжа, че поне за мен беше доста скъпо, но веднъж ще съм булка/дай боже laugh/ нали така? Определено в белия списък good
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: септември 14, 2007, 09:39:21 »

Аз мога да сложа в белия списък сватбен салон Сияна -Асеновград. Нашите кумове се женят и ходих с кумата да си избира рокля. Обслужването беше много добро. Бързо и преправиха роклята и й ушиха много бързо чантичката.
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #124 -: септември 20, 2007, 18:43:43 »

Bravo *THUMBS*В белия списък мога да сложа без колебание сватбен салон Cymbeline и във Варна обстановката е супер, обслужването също.Аксесоарите ги няма никъде другаде.Всичко е бутиково.Роклята ми също от там.Който се чуди къде да намери всичко необходимо да го посети. Bravo
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 22, 2007, 16:38:35 »

Сватбен салон-*КОНТЕСА*гр.Варна заслужава за белия списък с малки забележки,но все пак съм доволна. give_rose
Активен
Ai_Vi
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #126 -: септември 23, 2007, 16:45:27 »

аз миналата седмица си взех роклята от "Минон - София"(в безистена на Пиротска dirol Bravo. Момичетата които работят там бяха много чаровни и учтиви, работеха с голям професионализъм. Останах много доволна корекциите ми станаха много бързо и без проблеми... и незнам защо има хора които са недоволни от тях. За мен те са на първо място в белия списък...а в черния бих сложила свадбен салон "Оксана".
Активен
Fidji
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #127 -: септември 28, 2007, 15:24:44 »

Здравейте момичета! smile

Искам да споделя с вас преживяването ми в салон Марция, който НЕ препоръчвам никому!   diablo
Отивайки там си нарисувах модела, който исках, казаха ми цена - 200лв и след 2 дена се върнах да дам мерки за шев. Оставяйки капарото се оказа, че цената ще бъде 350лв, поради тъпи причини от сорта на ''цената на платовете на световния пазар се е увеличила ...'' за 2 дена!!! Продавачката е адски нелюбезна, с погребално изражение и миша физиономия. Вече нямах избор и реших, че няма да се ядосвам. След седмица поръчах пак там поканите, които се оказа, че ги носят от Пловдив и закъсняха с цяла седмица!! Събота принципно работят, но аз лично със съпруга ми ходихме три пъти и нямаше никой. Върха на сладоледа беше когато отивайки на първа проба насреща ми се появи същество, говорещо на акцент, и на ''ти'', което взе да ми обяснява, че ръкавите не били станали, така както съм искала. Модела беше с най-прост къс ръкав!!! Пожелах най-любезно да разговарям с управителката, която се оказа същото това същество. Опитах се да й кажа най-учтиво ( говорейки й на ''вие''), че като един уважаващ себе си търговец тя трябва да се съобразява с клиента, а не клиента с тях! Викат ме на проба в удобно за ТЯХ време, грешат ми поканите и ги доставят със седмица закъснение и ми увеличават цената след 2 дена и обявена веднъж цена! Това е пълен абсурд! След скандала, който се развихри тя буквално ми хвърли парите от капарото в лицето и ми каза, че отказва да ми шие роклята. Честно да ви кажа камък ми падна от сърцето, тъй като от самото начало имах лошо предчувствие за този салон - МАРЦИЯ! Добре, че си имам перфектен шивач, към който съжалих, че отначалото не се бях обърнала. Човека ми шие роклята за 5 дена и живот и здраве на 07.10 съм булка.
Момичета, аз не съм единствената недоволна от услугите на салон Мярция, а за отношението към клиента и некоректността нямам повече думи. Така, че внимавайте, когато започнете да търсите рокля и в никакъв случай не се лъжете да идете при тях.

Поздрави на всички и късмет!
Фиджи
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 28, 2007, 19:02:45 »

за мен Марция е в белия списък нищо че малко се забавиха......роклята стана перфектна толкова нежна и красива  girl_in_love girl_in_love :girl_in_love:при мен максимата че хубавите неща стават бавно важи с пълна сила tease
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: септември 28, 2007, 20:47:28 »

Аз също ще причисля салона, в който си уших роклята в белия списък- Холидей Сона-Варна! Продавачката в магазина им е невероятна-Лорета, на която съм много благодарна за помощта и подкрепата в избора на модел, плат и всичко останало! Платовете и на роклята и на болерото са много качествени и луксозни, както ми обещаха, всичко беше в уговореното време, единственото, което малко ме изнерви е, че чантичката-портмоне, не беше много добре изработена, но не е болка за умиране и бързо си поправиха грешката, даже ми я пратиха в София! С две ръце гласувам за тях!!!!!!!!!!!!!!! Bravo
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #130 -: септември 28, 2007, 21:42:39 »

Аз съм напълно съгласна с Baby за салона good Писала съм и по- напред в темата, но пак да кажа че роклите им са супер good
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 28, 2007, 21:45:17 »

Права си, Веси! good yahoo Bravo Bravo Bravo smile blum Wink
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #132 -: септември 28, 2007, 21:56:40 »

Да милаааа  give_rose DANCE :DANCE:То няма две думи по въпроса- магазина е страхотен good Лично за мен там роклите бяха  много стилни и елегантни от прекрсни платове без да са претруфени- както в повечето останали магазини във Варна good
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #133 -: септември 29, 2007, 17:38:24 »

Да милаааа  give_rose DANCE :DANCE:То няма две думи по въпроса- магазина е страхотен good Лично за мен там роклите бяха  много стилни и елегантни от прекрсни платове без да са претруфени- както в повечето останали магазини във Варна good
Да в повечето салони роклите са претруфени, но в Cymbeline не е така.Роклите са с изчистени силуети и много стилни.Освен това сруга булка с вашата рокля няма как да видите.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: октомври 02, 2007, 23:55:25 »

Някой може ли да каже нещо за салона на Пиротска 22 - Ет"Радост" в един тъмен безистен?
Аз там си поръчах роклята защото момичето в магазина беше изключително любезно и отзивчиво, в петък съм на 1-ва проба.
В друг форум четох много похвали!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: