Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 03, 2025, 19:11:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 307229 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 03, 2007, 09:58:14 »

Мила аз нищо не знам за него,но искам да те уверя,че така само ще се притесниш повече като питаш,защото много често мненията се разминават.Аз от моя съм много доволна,но други момичета не са.Веселушко е доволна от нейния,а аз нямам добро впечатление от моето посещение там(прости ми Веси,ама иначе беше страхотна!),така че най-важното е ти да си доволна накрая мила!Пожелавам ти го!И един съвет от мен,щом ще ти я шият-бъди твърда и нахална дори и не се притеснявай на първата проба,както съветват другите кукли от форума!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: октомври 03, 2007, 10:13:43 »

Гласувам с двете ръце за Сватбен център София  good Продавачките са изключително мили и обслужването е перфектно. Иначе роклята ми е на Соня Стайл - Асеновград, от които съм много доволна. Тук в Сватбения ми взеха мерки и  в Соня Стайл м и я ушиха без проба и с една седмица по-рано от срока. Роклята е прекрасна,никакви забележки нямам, единствено се наложи малко да я скъсят, но момичетата в сватбения център се погрижиха и днес трябва да си я взема съвсем готова вече DANCE Bravo  yahoo Нямам търпение  Girl_sing
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: октомври 04, 2007, 15:08:18 »

аз гласувам с високо вдигнати и двете ръце за булчински салон Романтика - страхотно отношение, професионализъм и коректност! доволна бях и много щастлива в тяхната рокля!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: октомври 08, 2007, 11:24:22 »

Какво 6те кажете за Холидей Сона-София?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: октомври 27, 2007, 22:11:31 »

Макар и след месец искам да благодаря на Соня и Силвана от модна къща принцес в Благоевград. Убедиха ме да ми ушият роклата специално за мен въпреки аз исках да си купя готова. Справиха се само за 2 седмици с една проба или по-точно с 3 проби в един ден, защото имах време само веднъж да отида до Благоевград. Спестиха ми доста обикаляне и нерви и се радвам че ги намерих!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #140 -: ноември 17, 2007, 22:14:44 »

chee Днес ходих в Сватбен център София. Много съм доволна от видяното. Всички там бяха много любезни и ни обърнаха голямо внимание. Имаше много красиви рокли. Преди да отидем там не съм разглеждала други сватбени салони и се бях притиснила ,че няма да мого да си харесам рокля или ,че ще са много скъпи. Но от това което видях разбрах,че няма за какво до се притиснявам.  girl_wink
Активен
касандра
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #141 -: декември 07, 2007, 21:30:00 »

Бях си обещала да пиша, за да разоблича некадърността и непрофесионалното отношение на фирма Холидей,с магазин в София  на ул.”Ал.Стамболийски”N 55 “А”.Септември месец ставах кума и булката беше ангажирала фирмата с ушиването на ролята.Освен забавяне от 20 дена, през което чакахме роклята да пристигне от Варна,следваше проблем и при  корекциите-забавяне,не взети мерки както трябва и т.н.Това придружено с нелюбезното отношение на персонала завършва картинката.Отказахме роклята разбира се тя просто не беше направена за моята кумичка .Това се случва седмица преди сватбата може да си представите шоковата ситуация,но  благодарение на   фирма ”Cymbeline “ и магазина им “Шу Ши” в София ,на бул.”Евлоги Георгиев” N 41празника имаше една прекрасна и щастлива булка smile
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #142 -: декември 07, 2007, 22:04:53 »

Хм, много съм изненадана...  crazy Преди 2 седмици отидох в този магазин, даже мерих 3 рокли, момичетата ми направиха изключително добро впечатление... crazy pardon
Активен
jennifer
Любопитен
*
Публикации: 45

Да живее любовта :)

« Отговор #143 -: декември 12, 2007, 00:34:50 »

Сигурно доста от вас са били в "Романтика" ,незнам какво ви е отношението към тях,но аз съм много разочарована. Когато бях абитюрентка си ших роклята при тях и не стана това за което бяхме говорили. Роклята е тип булченска,стига да се смениат цветовете. Моята рокля беше в нежно розово и кафяво. Та когато отидох да поръчвам роклята попитах с какви платове разполагат за сатен,дантела и тюл и те ми казаха,че имат абсолютно всички разцветки. И ми казват,че тази рокля ще я ушият за 550лв. И съответно плащам капаро от 220лв. Но понеже ролкята ми беше по голяма и искаш повече неща ,момичето от магазина ми каза да отида и до ателието да обясня и на шивачката също какво искам. На следващата седмица отивам на среща с шивачката,казвам аз какво искам,говориме и "уж" всичко Ок,като казвам аз ,че искам кафяв тюл от по-меките и ми се казва"Ние нямама кафяв тюл и не правиме поръчки за такъв цвят!" и аз  Oh my ... след това кавам,че искам и кафява дантела с избродирани рози на нея пак кафява и ми се отвръща с най-грубия тон"ама девойче ти за каква се мислиш ,че искаш такива цветове и платове? Нямама само заради теб да поръчваме платовете!" ..Ама нали ми казахте ,че има всякакви цветове...? Oh my ...  Oh my ... И ми се казва"ще я ушия тази рокля в розаво и кремаво"  shok Ама все още не съм булка! Сътоветно казах да ми върнат парите и че няма да шия при тях и те казаха ,че капаро няма да върнат! И от там се видя ,че трябва да си търса платовете които исках....с много зор (1 месец обикаляне всеки ден) намерих дантелата и тюла които исках....взех 100метра тюл и 1метар от данетелата. Отвам пак..нося платовете...пак говориме как искам да изглежда,че искам сатен,ама от оня блестящия не оригинялния.И ми казват ,че е Ок. На 2та проба ,то нищо нямаше ушито само едно парче сатен за над обрача бяха закърпили. И ме убеждават,че е Ок. така до деня в които отивам да си взема роклята. И какво да видя  shok Сложили са ми от оригиналния сатен по бледо розаво, а не от ония блестящия,ушили са дантелата за корсета не на тази страна на коята бях казала,а на полата бях каала ,че искам много малки розички със цвета на сатена ушити от всякъде на полата,те ми боднали 4розички  angry angry angry Няма да ви казвам от там каъв скандал последва! Казаха,че ще ушият още розички и да се върна след час,отивам след час,боднали ми още 3 розички и ми се казва "ми ще стане претруфена" Ама това е моята рокля и аз плащам а се бяхме разбрали още от начало за това!  angry Аааа и розата за косата също забравили да я ушият. А обръча които бил 5ти номер трябвало да доплатя за него още 40лв,защотот повечето рокли били с 3ти  номер кренолин. И тоя бил по-скъп
И то накрая излезе едно 800лв рокля  angry angry Нямам думи...
Извинявам се за дългия пост..но още не мога да забравя това ужасно отношение на "Романтика"!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #144 -: декември 12, 2007, 08:52:09 »

Бях си обещала да пиша, за да разоблича некадърността и непрофесионалното отношение на фирма Холидей,с магазин в София  на ул.”Ал.Стамболийски”N 55 “А”.Септември месец ставах кума и булката беше ангажирала фирмата с ушиването на ролята.Освен забавяне от 20 дена, през което чакахме роклята да пристигне от Варна,следваше проблем и при  корекциите-забавяне,не взети мерки както трябва и т.н.Това придружено с нелюбезното отношение на персонала завършва картинката.Отказахме роклята разбира се тя просто не беше направена за моята кумичка .Това се случва седмица преди сватбата може да си представите шоковата ситуация,но  благодарение на   фирма ”Cymbeline “ и магазина им “Шу Ши” в София ,на бул.”Евлоги Георгиев” N 41празника имаше една прекрасна и щастлива булка smile
Явно навсякъде може да се получат издънки. Аз съм изключително доволна от тях! А отношението им беше най-доброто на което съм попадала.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: декември 12, 2007, 10:16:35 »

Аз сu6то си поръ4ах роклята там и мога да кажа,  че това е един от малкото магазини които могат да се похвалят с европейско ниво на обслужване и атмосфера. Момичетата ми направиха страхотно впе4атление с отзив4ивоста и професионализма си.
« Последна редакция: декември 12, 2007, 10:18:50 от Valentinka » Активен
coco
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: декември 13, 2007, 00:02:48 »

Виргиния Здравкова

Тъй като роклята от бала ми беше от там много се зарадваха като ме видяха вече отиваща за булченска рокля.  tease
Взеха ми отново мерките , защото бях свалила 2-3кг след бала и си я облякох една седмица преди сватбата - направо готова.Без никакви проби. Легна ми страхотно. Сякаш са я шили по мен.  pleasantry
Приказни са им роклите.

А относно Романтика, там ни правиха подаръчетата за сватбата и кошничката. Много съм доволна.
Първо те ми предлагахха разни лилави тюлове и до последно търсиха да купят това, което исках.
Преправяха и винаги бяха страшно любезни , а аз страшно капризна smile Но съм доволна много и от тях.
При изпълнението на роклите не знам как е обаче..
« Последна редакция: декември 13, 2007, 00:04:36 от Almarsy » Активен
jennifer
Любопитен
*
Публикации: 45

Да живее любовта :)

« Отговор #147 -: декември 13, 2007, 00:31:09 »

За дреболиики може и да са ОК "Романтика" ,макар че на мен ми се дървеха дори за малките рокички по роклята или за розата за косата която исках да ушият.  NO
Аз исках рокля от Невена Николова,но тя беше спряла да приема поръчки когато се сетих за абитюрентската ми рокля. Невена е уникална,простооо..които е бил при нея знае за какво става въпрос,вярно,че е скъпичко,но си заслужава. И за отношението и за професьонализма. (май прозвуча като реклама)  ROFL А и Невена е работила преди с Виргиния Здравкова и те 2те са на върха според мен.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: декември 13, 2007, 10:05:12 »

Преди години моята бална рокля си я взех от салон "Романтика". Като отношение не бяха особено любезни, но пък с роклята нямаше никакъв проблем. Може би защото си я взех готова, а не са ми я шили. По принцип за популярните фирми винаги има много противоречиви мнения, тъй като има и голямо текучество от хора, а всеки отива там с някаква определена нагласа и очаква определено отношение. Грозно впечатление прави това, че искат да се плаща по 5лв. за проба на рокля. А пък една приятелка, която си взе рокля под наем от тях в деня преди сватбата я изненадаха, че трябвало да остави още 150 $ депозит като гаранция, че няма да се случи нищо с роклята. После й ги върнаха, но мисля, че не е правилно да стряскат така булките в последния момент.
Активен
coco
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: декември 13, 2007, 12:26:32 »

Аз първо отидох при Невена с идеята да пробвам нещо различно обаче в бутика й имаше някаква застаряваща жена, която при молбата ми да ми извади и да разгледам рокли , тя ми вадеше някакви списания да ми показва статии за Невена, снимки на Невена.
Казах й , че търся сватбена рокля, а тя ми показваше някакви къси, цветни рокли - абитюренски най-вече. Мноого се нервирах и тя накрая ми каза да търся направо Невена ако наистина искам тя да ми прави роклята и вече щяла да уреди среща да говорим.  angry
Изключително слаб ход да сложат тая жена там. Майка ли й е , леля ли й е ...ама то така бизнес не се прави..особено ако си заплащат солидно за това.
При Виргиния работят млади , отзивчиви момичета, които са  готови на всичко , за да те накарат да се чувстваш добре. Вадят платове, показват, предлагат..никога не се налагат. Просто  good blum
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: