Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 21:00:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Свършената и несвършена работа
> Тема:
От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н (Прочетена 300861 пъти)
TonitaBonita
Регистриран
Отг: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н
«
Отговор #75 -:
юли 29, 2007, 21:01:09 »
Сватбената ми рокля е от
СИЯНА
-Асеновград. Взех я готова, беше точно моя размер. След сватбата ще пусна снимки да видите.
Да похваля и други фирми: преди време бях кума на една приятелка и си взех рокля от
Милена
-Асеновград. Бяха много любезни. Роклята беше скромна, но въпреки това ме закараха с техен транспорт от единия магазин до ателието за за ми я преправят. Аз нещо бях яхнала метлата
, но момчето, което ме закара даже ме успокояваше по пътя. А колко други тържества изкара тази рокля...
Модна къща "
ИЛИНА
"-Асеновград. Там ми шиха роклята за бала-тип булчинска, но в синьо. Бяха много, ама много любезни всеки път като ходех. Самата рокля беше много изпипана във всеки детайл.
Активен
мимето
Ентусиаст
«
Отговор #76 -:
юли 30, 2007, 19:41:51 »
Аз съм много доволна от салон "Galla" в Асеновград
Активен
deni_s
Новак
«
Отговор #77 -:
юли 30, 2007, 20:22:29 »
Аз си ших роклята при една шивачка, която сега ще прави ателие, а обувките ми бяха по поръчка при един обущар на Витошка. Смятам, че въпреки че не са известни, се справиха страхотно
Активен
Jungle
Сватбар
What goes around, comes around...
«
Отговор #78 -:
юли 31, 2007, 13:28:12 »
Цитат на: m_a_g_i_vs в юли 27, 2007, 06:49:30
Аз искам да добавя в белия списък фирмата от Асенивград " МАНИЙКАТА" супер съм доволна от тях бяха много любезни и роклята ми беше супер , а за черния списък нямам мнение.
Моята рокля също ще е от МАНИЙКА . Казвам ЩЕ защото сега я шият. Не знам как ще е изпълнението, но с две ръце препоръчвам тази фирма, защото са много любезни, търпеливи, изслушват и определено знаят какво търсят момичетата. Когато си видя роклята ще ви кажа и как е на изпълнение
Активен
Vesy
Любопитен
«
Отговор #79 -:
юли 31, 2007, 14:33:15 »
Искам да споделя гадния опит който натрупах покрай бившата ми рокля. Първо я видях в Румина Елегант на Пиротска 5 - само че беше бяла, а аз исках да е шампанско. Реших да пообиколя преди да я поръчам. За мое "щастие" на Пиротска 7 в безистена видях почти същия модел и то в шампанско - като пробвах се оказа че са нужни само малки корекции. Цената беше 370 лв /а в другия магазин - 400/. Викам си - ПЕРФЕКТНО - хем в моя цвят, хем по-бързо и за същите пари. Искам дамо са направя ВАЖНО уточнение понеже в този безистен има два магазина - става въпрос не за първия, а за ВТОРИЯ като се влиза. То даже няма име написано.
Но хубавото свърши тук. Отивам на другия ден със свекито да я поръчаме и се оказа, че цената вече е 470. Продавачката се била объркала...
Ама си викам- айде нищо - в крайна сметка толкова пари ще дадем покрай сватбата - за 100 лв няма да правим драми я...
Поръчахме я и оставихме 100 лв капаро.
Отивам да си взема аз и какво да видя - роклята ми стоеше по-зле отколкото като я пробвах без да са я коригирали за мен!!!
Не разбрах какво са правили, но явно са взели дължината на полата без да скъсят и това на което се държат обръчите. В следствие на това като вървях и ги настъпвах. Обяснявам аз и продавачката ми вика - "Ами нищо не може да се направи - ще си я повдигате като вървите"
Как така бе?!?!?!
С хиляда уговорки стигнахме до компромисния вариант да се повдигнат само отпред. Такааа.... Гледам се аз - нещо не е симетрично... Забелязвам че под дясното ми рамо роклята не е по мен, а е с идея две по-широка. Казвам това и --- Неееее - така е добре - въобразявам си!!!
Криво ляво с много муцуни склониха да ми я свият малко. Накрая се обръщам в гръб и точно над кръста една яка гънка ми се набива на очи. Просто плата не върви по тялото, а баш там се набира... Казвам и това и ми обясняват, че понеже роклята е цяла винаги така се получавало и нямало как... Викам си - може и така да е.
В този момент идва свекито и като видя гънката и яхна метлата!
онеже сестра й е шивачка и разбирала от тези неща. И се поскараха сериозно. В крайна сметка се разбрахме да отидем след три дена когато шефката, която е и шивачка ще е там да обсъдим въпросната гънка.
Обаче свекито отиде на следващия ден само да пита кога точно ще е там шивачката. Оказа се че последната е там. Казала на свеки, че сме били с огромни претенции и много нахални!
В този момент ми звънят по телефона да кажа какво точно искам - не че не го обясних сто пъти предния ден. От там шефката ми се разкрещява - АМАН ОТ КАПРИЗИ И ХОРА ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ - АЗ ТУКА НЕ СЪМ ЗА ДА МЕ ЮРКАТ НЯКАКВИ МОМИЧЕНЦА - ТОВА МИ Е ДЪЛГО, ОНОВА ШИРОКО! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА - НЯМА ДА ВИ ПРОДАМ РОКЛЯТА - ЩЕ Я ДАМ НА КОЙТО И ДА Е НО НЕ И НА ВАС! И ми затвориха!
И така - месец преди големия ден останах без рокля благодарение на милите хора от Пиротска 7
След 2 дни се върнах в Румина Елегант и си я поръчах същата - толкова много ми беше харесала! Собственичката беше много мила. Каза ми направо след седмица да отида на проба да видим дали се налагат корекции. Е, корекции не се налагаха - беше перфектна!
Огромно благодаря на Румина Елегант и на г-жа Теменужка Ангелова!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #80 -:
юли 31, 2007, 14:57:26 »
ЛЕЛЕЙЙЙЙЙЙ
за пореден път се убеждавам че има много нагли хора
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
юли 31, 2007, 19:20:47 »
Малеееееееееееееееее, аз ако бях на теб сигурно щях да се побъркам
и вече да съм на валерианчета!
Имам чувството, че такава наглост и безпардонност може да съществува само в България! Брех, че лоши хора сме станали българите, просто като освирепели зверове! Все трябва да се крещи, все някой трябва да се прави на по-важен от теб, все всички разбират повече от теб и ако случайно посмееш да изразиш своето мнение, ти казват че имаш много претенции и че нямаш угодия
! Направо може да те докарат до лудост
! Ох, кога ще станат хората по-добри, все си мечтая да е скоро, но колкото повече слушам за такива случаи се отчайвам и започвам да си мисля, че това е просто невъзможно!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #82 -:
август 01, 2007, 08:51:02 »
Цитат на: prin4ipessa в юли 31, 2007, 19:20:47
Малеееееееееееееееее, аз ако бях на теб сигурно щях да се побъркам
и вече да съм на валерианчета!
Имам чувството, че такава наглост и безпардонност може да съществува само в България! Брех, че лоши хора сме станали българите, просто като освирепели зверове! Все трябва да се крещи, все някой трябва да се прави на по-важен от теб, все всички разбират повече от теб и ако случайно посмееш да изразиш своето мнение, ти казват че имаш много претенции и че нямаш угодия
! Направо може да те докарат до лудост
! Ох, кога ще станат хората по-добри, все си мечтая да е скоро, но колкото повече слушам за такива случаи се отчайвам и започвам да си мисля, че това е просто невъзможно!
За мен това са хора , които не си знаят интереса !!! и това че ако един човек не е доволен това се разпостранява и така се губят клиенти !! вместо да те глезят да ти предложат кафенце, да има кътче където да седнеш да разгледаш каталози , просто нямам думи - та някои даже нямат пробни !!! добре че поне Vesy все пак си си купила роклята, която си пожелала !!
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #83 -:
август 04, 2007, 16:04:31 »
Леле направо съм възмутена!!!
Как може точно собственици на булченски магазини да имат наглостта да ти говорят по този начин!
След като плащаш за нещо , което ще го облечеш веднъж в живота , толкова пари за колкото можеш да си купиш дрехи за 5 години за напред естествено че ще искаш всичко да ти е перфектно!Тия 500 лв да не би да ги даваш като дарение на тези магазин!Направо такава наглост не съм срещала!Добре че си си намерила точно тази , която искаш и то със 70 лв по-евтино!!!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #84 -:
август 07, 2007, 18:26:52 »
Леле, тия хора са луди
Наистина не си знаят интереса
Аз мойта рокля си я поръчах при позната шивачка и даже и обувките ще ми поръчат при обущар
Стискайте палци всичко да мине наред
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #85 -:
август 08, 2007, 12:23:14 »
Цитат на: dani81 в август 07, 2007, 18:26:52
Леле, тия хора са луди
Наистина не си знаят интереса
Аз мойта рокля си я поръчах при позната шивачка и даже и обувките ще ми поръчат при обущар
Стискайте палци всичко да мине наред
Успех скъпа дано всичко мине наред!!!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
Сърцето ми се раздели на две....
«
Отговор #86 -:
август 08, 2007, 12:30:15 »
Малиийй верно има много нагли хора как може така да се държат с клиентите си ужас.Много се радвам че в крайна сметка си си намерила точно роклята която харесваш,а аз ще казвам на всичките ми познати да подминават този магазин на Пиротска
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
август 08, 2007, 17:10:06 »
аз като тръгнах да си търся рокля ми каза една приятелка да не стъпвам в салоните на Пиротска, защото роклите са намачкани, мръсни, продавачките се държат като че ли си им изял десерта , ама така стана че се наложи да ида за розички за косата в единия тоя който май се води към сватбения център и бяха супер мили продавачките
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #88 -:
август 09, 2007, 12:57:18 »
Цитат на: mandarinka в август 08, 2007, 17:10:06
аз като тръгнах да си търся рокля ми каза една приятелка да не стъпвам в салоните на Пиротска, защото роклите са намачкани, мръсни, продавачките се държат като че ли си им изял десерта , ама така стана че се наложи да ида за розички за косата в единия тоя който май се води към сватбения център и бяха супер мили продавачките
Има на някои места на Пиротска , където продавачките наистина са ужасни , но не навсякъде е така!
Аз от един магазин от там си купих мойта рокля , а продавачката беше толкова търпелива и любезна с мен , че докато си избирах разни дреболийки от същия магазин и съобщиха , че детето й е влязло в болница и тя само каза :"Ей сега тръгвам само да свърша с хората!"Въобще не ни даде зор въпреки , че от неудобство ние не се и мотахме много де!о толкова ме трогна това , че тя запази самообладание и не ни изгони веднага!Аз на нейно място незнам дали бих реагирала така!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
август 10, 2007, 10:40:29 »
Такаааааа... след доста изморителни проби, вече си имам рокля и бих сложила бутик M.Tyler в белия списък въпреки пробите, които много исках да избегна. Собственичката на бутика е страшно мила и любезна и мога да кажа, че обслужването беше на западно ниво. Бих го препоръчала на всички момичета, защото останах доволна!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...