Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 21, 2024, 21:12:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 299898 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 24, 2010, 01:23:49 »

Wow,  Oh my ... май всички не харесват РОмантика smile А аз си мислех, че там може да ми ушият роклята, която искам, въпреки че знам,че в Асеновград има добри шивачки. На мен ми трябва по-скоро шивачка, която има повече опит в шиенето на рокли за спортни танци. Много лошо впчечетление ми направи, че се в Романтика се плаща за проба. Така разбрах оттук. Това е смешно...бихте ли ми казали колко струва една проба. Тук никъде не се плаща, да в много от салоните се запазва часове, но чак пък да се плаща ..
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 24, 2010, 08:01:08 »

tweety bird минавала съм покрай едно ателие в София, в което си шият точно рокли за спортни танци. Намира се на ул. Чаталджа, но незнам кой номер. Нямам никакви наблюдения за там, просто има хубав китайски наблизо та наминаваме отвреме-навреме...
Активен
onedream
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #332 -: юни 24, 2010, 18:19:49 »

tweety bird, Романтика имат 3 ателиета, ходила съм в 2 от тях. За заплащане на пробата ми говориха в това на Витошка и то точно дизайнерката им. Няма да споменавам името... Иначе беше изключително любезна. Но да те посрещнат от вратата искайки пари- не мисля, че е добра стратегия. В другото им ателие за пари за проба не споменаха. Сестра ми си ши балната рокля при тях и беше доволна от платовете и шивашката работа..
Активен
conflate
Сватбар

« Отговор #333 -: юни 24, 2010, 22:35:14 »

Мен в Романтика ме отказа с 50лв на рокля по телефона - обадих се да резервирам час, така че това е цената за проба/рокля.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 25, 2010, 03:58:07 »

Благодаря момичета. Това 50лв. за проба е направо кражба,ЗАЩО? Някои си купува рокли за по 100лв. те искат 50лв. за проба. Аз мисля, че това са много пари, ама много и то за проба. Аз съм склонна да дам огромно количество пари за рокля, но не мисля, че бих дала от джоба си тези 50лв. Това за мен си е обир. Че те така на ден продават по една рокля от нормална цена сигурно. Явно понеже рядко се купуват, зашото са скъпи са решили, че това е начина. Сега как да ида там ... направо не ми се стъпва.
В БГ правят странни начини за изкарване на пари. Аз писах на дизаейнрката, знам й името, естествено някаква друго отговори няма значение и което е още по-естествено, че не ми каза, че се заплаща за проба. smile
Активен
bubu_123
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 25, 2010, 09:38:43 »

Лично според мен Романтика не е добър избор. Някъде по темите бях писала, че роклята за бала ми беше от там, стана хубава, но струваше доста нерви на мен и на майка ми. Такива, с извинение, селски номера не бях виждала, а роклята ми беше от магазина на Витошка и струваше около 800лв. (В интерес на истина тази за сватбата ми ще струва около 350-400  Wink ) Кракът ми не стъпи да видя дори какво предлагат като булченски модели.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #336 -: юли 15, 2010, 12:15:20 »

Пак да се включа с допълнение на предния си пост  smile "Сватбен център София"-едно много, много голямо благодаря към момичетата, които са консултантки и тези, които шият и извършват корекции.  Невероятно мило и професионално отношение. Никой за нищо не се натрапва, от първото си ходене там получавам само добри и правилни съвети и обяснения. За съжаление не видях името на момичето, което извърши корекцията, но това поне за мен е най-добрата шивачка, която някога съм виждала. В началото на месеца ми взе мерки за корекции, а вчера роклята ми стоеше все едно е шита за мен. По нищичко не личи, че някъде нещо е рязано и зашивано наново, а роклята е с доста бродерия. Сигурно половин час съм се опитвала да разбера как е нашита наново бродерията, но ако не знаех че е правена корекция, въобще нямаше да повярвам. За да ме разберете ще кажа, че беше размер 44, а аз нося под 42, понякога 40. И така, вече си имам рокля благодарение на едно много талантливо момиче  smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 20, 2010, 11:59:11 »

Мен в Романтика ме отказа с 50лв на рокля по телефона - обадих се да резервирам час, така че това е цената за проба/рокля.
50 лв за 3 рокли. Аз бях харесала 4, казаха, че няма проблем, но 1-та мистериозно изчезна huhhuh.gif. В крайна сметна мерих 3. Там се срещнах с МОЯТА рокля. Винаги съм знаела с каква рокля искам да бъда, там се уверих, че ми стои перфектно, ама 2400 blush. Малко офф: чудя се дали да търся ателите, където могат да ми ушият подобна, или да рискувам с интернет поръчка huhhuh.gif.
Отношението ми хареса, дадоха ми да снимам, макар че не било разрешено.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #338 -: юли 20, 2010, 21:49:03 »

Моето мнение е - поръчка по интернет. Корекция на размера може да се направи (какъвто е рискът при поръчка по интернет), но аз досега не съм виждала рокля, ушита едно към едно с модел по снимка. Освен това, големият въпрос е в използваните материали, те са огромна част от чара и излъчването на роклята и начина, по който стои, а този проблем вече не може да се отстрани при шиене на модел по снимка. Моята рокля беше от Деметриос - ами общо взето не особено сложен модел всъщност - тесен корсет без презрамки с камъни и огромна бухнала пола с воал с камъни отгоре. Е, имаше и шлейф, който вече сигурно е по-сложен. Но така или иначе, въпросът е, че е от много фини материи, и ако те се заместят от по-обикновени платове, ефектът не би бил същият  good.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 21, 2010, 13:19:50 »

Принципно съм съгласна с Rozovka относно шиенето на рокли по снимка в Бг. Обаче, къде е гаранцията, че ще използват хубави платове за роклите, поръчвани по интернет? huhhuh.gif
Може да се потърси някое реномирано шивашко ателие и платовете да ги изберете заедно. Не знам, но лично за мен риска шиене по снимка и поръчка по интернет е еднакъв.
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #340 -: юли 22, 2010, 08:25:51 »

Какво мислите за сватбен салон Радост ,намира се на Пиротска 22. Вчера си поръчах от там роклята но не намерих никакви отзиви за тях във форума. Роклята от манекена се оказа мой номер няма да се шие по поръчка и я капарирах но е в екрю а днес ми хрумна че ще е по-добре в класическо бяло,което означава че ще се шие. Незнам как ще реагират от салона за капарото и че бих искала да сменя поръчката? Някой има ли опит с тях,коректни ли са? Единственото което разбрах че собственик и дизайнер е Радост Драганова и е Софийска фирма.Добро впечатление ми направи това,че от всичките салони в които пробвах ми даваха пробни обувки на висок ток за да не се цапат роклите. В салон Радост ми сложиха нещо като кожена широка табуретка и ме облякоха върху нея,т.е. роклята въобще не докосна пода и това ми се стори доста професионално, не се кълчотих на високите обувки. Сега остава само да оправя капарото, Моля дайте мнение за салона дали ще имам проблеми с промяна на роклята?
Активен
Тулумба
Любопитен
*
Публикации: 46

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 29, 2010, 09:54:53 »

sapfira_101 , дано не е късно за отговора ми.

Не се притеснявай да се обадиш и да искаш промяна на цвета. Радост е много отзивчива и мисля, че няма да имаш проблеми.
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #342 -: юли 29, 2010, 10:12:36 »

Тулумба благодаря ти, вече си смених цвета на роклята ще бъде в бяло. Така е Радост наистина е много отзивчива, и много приятелски настроена към клиентите си. Когато ми стане готова роклята ще я кача в галерията.
« Последна редакция: юли 29, 2010, 10:14:45 от sapfira_101 » Активен
bubu_123
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юли 29, 2010, 16:25:53 »

С удоволствие слагам Весела  от Булвеси Асеновград в белия списък.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 30, 2010, 08:15:53 »

Ще ме ориентираш ли къде се намира салонът ѝ?
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: