Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:36:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 300002 пъти)

rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #270 -: декември 14, 2009, 12:48:56 »

Offtopic  Offtopic Не знам защо около тези рокли на Проновиас и този бутик винаги възникват такива спорове... роклите без съмнение са красиви, но момичетата с рокли оттам винаги силно и яростно настояват, че там и само там има рокли и просто другите рокли нищо не са. Това наистина ме озадачава  blum...

Моля модераторите да изтрият поста, импулсивен е - просто не се сдържах  give_rose.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 14, 2009, 15:58:49 »

Искам и аз да кажа моето мнение ... за магазините и ботиците.
Всеки ходи на места според вкуса и финансовата си възможножност. Бутиците, които изброявате са хубави, но и скъпи. Аз лично съм пробвала рокли (но не в БГ) на много известни дизайнери + Проновиас и от последната марка не съм доволна. Да, имат красиви и луксозни каталози и сайта им е страхотен, но почти всички рокли са им кичозни или по точно претрупани, а тези които са по - "нежни" стават и стоят добре почти само на манекенско тяло. Има много други по - добри марки от тази, но с това не казвам, че тази не е добра. А и незнам защо не се обърнете към някой български дизайнер. Те не са по - малко добри в работата си. Всичко зависи от платта, изработката и идеите, а тези нещо ги имаме и в БГ. Поздрави от мен и успех на всички булки!  good
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 14, 2009, 16:16:55 »

Момичета, не мога да разбера какъв е проблема с Проновиас, както и с много други фирми между другото, и защо когато някой се изкаже положително веднага трябва да има яростна контра-атака?!
За мен Проновиас определено са в белия списък good. Обиколих всичките БГ дизайнери и по-известни форми, но не ми допаднаха моделите им, да не говорим, че в доста реномирани салони ми даваха уж нови рокли, а после като не ми ставаха си признаваха, че са преправяни, защото са давани под наем и затова така, но ако ми харесвала конкретната рокля можело и  да я преправят точно като за мен Oh my .... Е да де ама аз не искам да си купя втора употреба рокля на цената на нова! Към конкретния момент останах най-доволна от Проновис и тук включвам всичко - обслужването и роклите (пипнати са до най-малкия детайл дори отвътре), а дизайнерката им Кети е просто душа-човек. След сватбата дори ми поправиха щетите по роклята безплатно. За мен те са в белия списък, а за тези, които се интересуват как изглежда роклята ми, могат да я погледнат в албума ми.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 14, 2009, 16:17:57 »

Аз честно казано бях много въодушевена от роклите на Проновиас... в интернет. Имах възможността да пробвам на живо (не в България) и наистина има нещо такова, каквото eli_berberova споменава. Роклите изглеждат много добре на момичета с хубави тела, но аз си имам някои недостатъци на фигурата, които силно ограничават избора ми. Честно казано роклите си бяха много хубави, но повечето от тях чисто и просто не ми стояха. Може би просто техните модели не са подходящи за моята фигура, колкото и да са хубави иначе.
Понеже малко излязох от темата, да допълня - истината е, че макар и да не намерих моята рокля при това двучасово пробване, консултантката в магазина много ми помогна. Сега поне знам какви модели (освен тези, за които бях сигурна вече  smile ) да избягвам. Силно се надявам обикалянето, което съм предвидила, като се прибера в София, да се увенчае с успех най-накрая, и консултантките да са толкова мили и отзивчиви, колкото тези, с които се срещах тук. Ще пиша, когато имам директни впечатления.  Wink
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #274 -: декември 14, 2009, 16:28:13 »

Момичета, не мога да разбера какъв е проблема с Проновиас...

И аз не знам. Около тези рокли винаги се заформят някакви страшни спорове, обикновено защото клиентките на бутика твърдят, че други марки просто не съществуват, че тази е единствената, и че ако не си била облечена с тяхна рокля, просто защо изобщо си правила сватба. Някои от по-отдавнашните съфорумки могат да потвърдят. Ако се разровиш из форума, ще намериш такива, ако не са изтрити.

И за да се върнем в темата - хубаво е, че си останала доволна, и това, което ми прави най-добро впечатление е, че обслужването е било добро. Моделите са въпрос на вкус, но когато консултантите разберат вкуса ти и ти помогнат в избора на рокля - ето това е най-важното.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: декември 14, 2009, 22:04:08 »

Розовка съгласна съм с мнението.Спомням си едни велики драми около бутика и как само те видиш ли правили булчински рокли и никой друг в цял Свят.Да радвам се за всяко едно момиче открило своята булчинска рокля, защото това е прекрасно.Да радвам се ако отношението във всички салони е повече от добро.Но не не съм съгласна че само Проновианс правят хубави булчински рокли.

Та мили момичета радвам се за всяка една от вас която е намерила своята рокля мечта в който и салон, за каквито и пари да е било.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 15, 2009, 09:37:58 »

Аз бях с рокля на Проновиас, фигурата ми няма нищо общо с онези дами от снимките в каталозите им. Роклята ми в никакъв случай не беше претруфена, напротив, страшно изчистен модел.

Обслужването в бутика беше страхотно.

Активен
simoneta
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #277 -: декември 15, 2009, 14:14:40 »

И аз да изкажа още едно мнение, ако позволите?! Явно и аз помогнах много за този спор. Да, и моята фигура не е перфектна, но дизайнерката, която работи към Проновиас, както и другите момичета споменаха е страхотен специалист и ми коригира роклята без нищо да личи. Остана само дължината да ми коригира, но засега изчаквам защото нямам обувки. Естествено, че не може всички да сме високи 1,80 см, каквито са стандартите, по които работят световните марки. Затова и тези бутици си имат специалисти, които работят при тях и правят по роклята това каквото трябва.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 15, 2009, 18:44:38 »

Мисля, че форума е обвзет от едана мания .... София.....бутик......Проновианс.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 16, 2009, 12:28:17 »

Мисля, че форума е обвзет от едана мания .... София.....бутик......Проновианс.

Ех, ами освен булките с рокли на Проновиас да не пишат тук, защото дразнят....май така излиза....
Предлагам да се упомене в правилата на форума и всичко ще е наред!!!

Без изобщо да искам да твърдя, че Проновиас са най-добрите рокли, защото аз не съм обиколила всички магазини, не съм пробвала всички рокли, но да се твърди, че тези рокли са само за манекенки и пр. е невярно.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: декември 16, 2009, 13:32:53 »

gostenka_82, с изказванията си не съм искала на предизвиквам спорове или гневни изказвания, а само да кажа, че има и други фирми и рокли!
ПП: Не съм казала "САМО ЗА МАНЕКЕНИ". Явно всеки чете и си разсъждава какво му е изгодно, но няма нищо това е човешката психика. Не се заяждам, а само се опитвам да разбера, защо моето изказване предизвика в теб такъв гняв и изказ. И за да преключа този безсмислен спор казвам ... "Съжалявам, че не съм влюбена в тази "марка", и че за мен съществуват и други такива".
Успех на всички в избирането на рокля!  good
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: декември 16, 2009, 14:22:07 »

Нещо се отклонихме от темата и мненията се преплетоха, струва ми се.
Аз казах за себе си, че (може би по причина на недостатъците на фигурата ми) още не съм открила идеалната за себе си рокля сред тези на Проновиас. Но също така казах, че роклите им ми харесват и обслужването (поне в магазина, в който бях) беше страхотно.
И не мисля, че някой е обзет от мания. Факт е, че в България за съжаление не се предлагат много от чуждите марки булчински рокли, и съответно тези, които се предлагат и са с качество над средното, придобиват малко изкуствен "специален статут". Това е единственото обяснение, което ми хрумва, за противопоставянията "за/против" Проновиас и подобни.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: декември 16, 2009, 14:24:01 »

Мисля че е крайно време да се спре с тези обсъждания и да продължат да се изказват положителни и отрицателни мнения за бутиците.Така само пречим на новите булки Wink
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: декември 16, 2009, 14:35:15 »

asseto , магито съгласна съм с вас!  good
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: декември 28, 2009, 11:52:48 »

Дами, ето ме и мен, завърнала се след кратката и емоционална отпуска.  smile
Тъй като през изминалата седмица пообиколих някои ателиета и бутици из София, бързам да пиша, преди да са ми избледнели спомените.
Посетих Ателие Симон, Bridal Fashion, M. Tyler, Астела... Исках да отида и до Принцес, Шу-Ши и евентуално Холидей, но се отказах.
Ето и впечатленията ми:
1. Ателие Симон - който влиза там, за да търси рокли на Rosa Clara, може и да не си прави труда. Имаха много малък избор и никой от моделите на въпросната марка, които ми допадаха. Разгледах и техните си модели. Имат нелоши, изработката и платовете са добри, една от роклите дори щях да я купя, но нещо се разколебах в последния момент. Консултантката е мила и любезна, но някои дребни детайли ми направиха не толкова добро впечатление. Като цяло ателието е добър вариант, макар че не ми стана ясно доколко биха променили даден модел и как това би се отразило на цената.
2. M. Tyler - ако трябва да съм честна, роклите не бяха лоши, но аз не се харесах истински в нито една. Консултантката е страшно мила, но на мен ми дойде твърде бъбрива (бързахме тогава и закъсняхме донякъде заради нея). Пак зависи кой какво търси като модел, но оттам нямах нито един фаворит.

Следва продължение.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: