Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:37:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 300003 пъти)

Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: октомври 01, 2009, 12:31:25 »

Нека и аз да се похваля  tease , моята рокля е от Росица Котюр и е просто невероятна. А беше готова само за месец и при това само с една проба.
Активен
Yanche
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: октомври 13, 2009, 10:29:36 »

Привет!
Вече след като мина сватбата мога да похваля сватбен салон Лита. Купих си рокля от тях, направиха ми само малка корекция в дължината, момичетата в салона на Мадрид бяха много мили.
Също така на сватбата ни валя много (03.10), но въпреки локвите, дъжда и счупения ми ток на обувката, роклята изгледа почти все едно не е обличана - чистичка, беличка  Girl_hide
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #257 -: октомври 13, 2009, 22:55:34 »

Yanche, можеш ли да пуснеш снимка някъде да видим роклята ти, този сватбен салон живо ме интересува!
Активен
Yanche
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: октомври 16, 2009, 16:50:18 »

Nebulka, извинявай, че чак сега отговарям - снимки има в албума. Надявам се да се вижда добре там smile
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #259 -: ноември 04, 2009, 22:31:11 »

Да, благодаря ти! Много хубава булка си била! smile
Активен
eliivanova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #260 -: ноември 17, 2009, 14:51:58 »

Аз също искам да се похваля и да поставя в белия списък фирмата от която си взех роклята и от която останах много доволна. Това е фирма - ТИНА Асеновград. Първо ме впечатли, че роклите им са различни и много красиви, след това обслужването беше просто прекрасно,  момичето ме обличаше в няколко рокли, отговаряше най-спокойно и с голямо внимание на всичките ми въпроси. Поръчах си рокля тъй като исках от два различни модела и след 15дена си я взех, без да имам забележки. Другото което ми хареса, че веднага на пощата ми изпрати роклите които харесах, за да си ги гледам докато стане моята. Още веднъж от тук искам да кажа БЛАГОДАРЯ
Активен
simoneta
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #261 -: декември 10, 2009, 01:23:14 »

Аз искам да похваля Брайдал Фешън, бутик Проновиас. Там са най-красивите рокли в България, а екипът е страхотен! Който отиде там - няма да съжалява. 
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: декември 10, 2009, 13:14:25 »

Симонета, как са като обслужване? Наистина ли искат пари и за пробване на рокли, както четох някъде? Мен честно казано това направо ме потресе, но не съм сигурна, че е вярно.
Активен
simoneta
Любопитен
*

« Отговор #263 -: декември 10, 2009, 20:49:15 »

На мен не са ми искали пари. Аз пробвах 4 рокли. Мисля, че роклите на Валентино и Ели Сааб са с такса за проба 100 лева, която влиза в цената на роклята, но казват предварително, че това е услуга, за която издават касова бележка. Иначе за Проновиас няма проблем. Като обслужване са на най-високото ниво в България. А и бутикът им е хубав и много зареден. За мен това са най-хубавите рокли. Другите марки като М Тайлър и Симбелин например не са със същото качество като Проновиас. Не всяка марка е голяма марка. Най-добре е да отидеш и да прецениш.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: декември 10, 2009, 23:16:27 »

Благодаря за информацията! Така или иначе ще отида, но исках горе-долу да се подготвя какво да очаквам. Вчера бях в магазин за рокли и момичето беше адски мило, обслужването страхотно и пробвах на воля, прекарах сигурно 2 часа там. Та просто се чудех дали да не се подготвя за някоя мрънкаща, лошо гледаща леля, която да ми убие желанието да пробвам, защото от коментари из форума за някои магазини съдя, че явно има и немалко такива...
До М. Тайлър също ще отида, аз съм голяма краста и трябва да огледам навсякъде, преди да реша  tease Горката ми майка, дето ще обикаля с мене...  Girl_hide
Активен
simoneta
Любопитен
*

« Отговор #265 -: декември 11, 2009, 00:14:24 »

Желая ти успех!
Активен
jewel7
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #266 -: декември 11, 2009, 08:58:00 »

На мен не са ми искали пари. Аз пробвах 4 рокли. Мисля, че роклите на Валентино и Ели Сааб са с такса за проба 100 лева, която влиза в цената на роклята, но казват предварително, че това е услуга, за която издават касова бележка. Иначе за Проновиас няма проблем. Като обслужване са на най-високото ниво в България. А и бутикът им е хубав и много зареден. За мен това са най-хубавите рокли. Другите марки като М Тайлър и Симбелин например не са със същото качество като Проновиас. Не всяка марка е голяма марка. Най-добре е да отидеш и да прецениш.
Не съм много съгласна с мнението ти simoneta относно магазина на Проновиас... Като чета какво пишеш ми звучи, че едва ли не работиш за тях smile  Аз обиколих и другите салони и бих казала че в ШуШи и М.Тyler обслужването беше много добро, а роклите бяха красиви и си личи че са качествени.  В Романтика също ходих, имат добър избор, но от обслужването има какво да се желае... А в Проновиас ме накараха да се чувствам като Джулия Робертс от "Хубава Жена. Да не говорим, че съм пазарувала в много държави и никъде не съм видяла да ти взимат пари да пробваш !
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: декември 11, 2009, 18:51:42 »

Здравейте smile
Днес след разговор с една бивша вече булка (по друга тема), тя похвали булчински салон "МИЛЕНА" в гр. Асеновград. От нейно име и по нейна молба - на Г-жа Николета Петкова (бивша булка), Ви препоръчвам този сватбен булчински салон. Явно е много доволна от роклята си и отношението на персонала. good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: декември 11, 2009, 19:03:34 »

аз също съм много доволна от Милена направиха  ми такава рокля, че всички като я видяха ахнаха и казаха , че никога не са виждали такава
Активен
simoneta
Любопитен
*

« Отговор #269 -: декември 14, 2009, 02:08:13 »

Jewel07, не работя за Проновиас, но нали е нормално да споделя и моето мнение, както например всяко момиче хвали фирмата, от която си е купила роля. Аз преценявам марките по много неща: материя, кройка, ако щеш и професионални каталози, магазин (на Проновиас не е по етажите) и т.н. Както ти харесваш Симбелин и М Тайлър, така аз си харесвам моята рокля и просто споделих мнение.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: