Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:42:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 300906 пъти)

diki
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #105 -: август 20, 2007, 09:20:38 »

Моята рокля е вече готова и чака да бъде разходена smile.Ушиха ми я в "Минон" по  мой модел.Прекрасна е.За 2седмици и 3 проби.Изключително мили,любезни и мноооого компетентни.Благодаря им!Направиха точно това.което искам. :DANCE:Показаха ми как да вървя и да сядам.Полата е с удължена задна част и е с нещо като шлейф.ДАНО НЕ ВАЛИ hysteric
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: август 20, 2007, 14:31:24 »

а снимкиии
Активен
diki
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #107 -: август 20, 2007, 14:51:52 »

Опитах да кача няколко снимки,но не са много хубави.След 01.09 ще има много.Декорациите са от Индонезийска дантела.На живо е много красива и тежка рокля. girl_in_love
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 21, 2007, 13:28:05 »

на моята сватба шивачката от салон Алба от където ми е роклята специално дойде за да ме види give_rose
Активен
Aneta1
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 22, 2007, 08:50:49 »

Моята рокля е от салон Лита. Като изключим някои дребни проблеми при получаването й, не мога да отрека качеството на роклята. Беше много красива, ужасно удобна (с 2 обрача) - скъсах се от танци и ходене на ляво нае дясно и нямах никакъв проблем, дори не се налагаше да я повдигам, въпреки дължината й, освен това кога се прибрах вкъщи след сватбата роклята изглеждаше все едно сега я обличам (освен петното от шоколад  blum). Ако реша пак да се женя пак от там ще си купя роклята  laugh
Активен
Aneta1
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 22, 2007, 08:51:40 »

Ето и снимка на роклята, след като вече я бях поизмъчила.

* Pict 393.jpg (27.89 KB, 298x448 - видяно 402 пъти.)
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #111 -: август 22, 2007, 14:03:52 »

Мили момичета, във Варна се открива бутик на френската фирма Cymbeline www.cymbeline.com роклите им са страхотни.Разбрах че до края на месеца ще има всичко заредено и ще отида да вида.Имало и страхотни ообувки на същата фирма.Имам позната, която беше с тяхна рокля,обувки и аксесоари и бях направо очарована за това ще изчакам още малко за да ги посетя.
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 23, 2007, 08:55:42 »

Аз прибавям в белия списък салон Мирена- Бургас.Знам че е вече в този списък, само че ставаше въпрос за варненския салон. Знам и че има в този форум мацки, които се изказват негативно за него заради случки които са имали там, но въпреки това за мен са достойни за белия списък, защото направиха моето рокле точно както пожелах, играха си да я стесняват сто пъти заради моята игра с килограмите и изобщо те направиха всичко по сватбата ми - всякакви дребни неща които се купуват, подаръчета за гостите, картички, покани, хартиери, букети и не на последно място цялата украса на ресторанта. И всичко до посленият детайл беше в тон с панделката на роклята ми - разбирайте че беше от същия плат дори - и в този смисъл аз нямам никаква критика към тях.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: август 24, 2007, 22:11:48 »

Салон Романтика за мен са твърдо в белия списък!Ушиха ми по поръчка рокля по техен модел,просто невероятна!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 24, 2007, 22:45:54 »

да и аз мисля че трябва да са в белия!не поръчах от там но само защото всеки ми каза че били много пари и не можело да се дадат :'(а аз щях да си дам от моите лични...роси аз мерих същата рокля като твоята от там и се влюбих в нея и ми пасна като все едно з амен е шита но свекииииии crazy cray
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 25, 2007, 10:00:08 »

Мисля че Принцес Благоевград ще влязат в белият списък! Само още малко да почакаме. Поръчах си роклята там, макар че живея в София. Дизайнерката Соня Атанасова е невероятна !  Bravo
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 27, 2007, 07:59:10 »

Тук съм забравила да похваля:
Нели Праматарова, Асеновград.

Нели, благодаря, вие сбъднахте мечтата ми!!!
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: септември 08, 2007, 09:51:56 »

Милички искам да похваля и препоръчам горещо бутика, от който е моята рокля-Росица котюр от Варна! :bravo:Искам да ви кажа, че обстановката и обслужването бяха на много високо ниво!Имайте предвид,че моята рокля беше готова и аз се влюбих в нея още щом я видях...Но изпълнението е страхотно и не мръдна през цялото време-нямах никакъв проблем,нито се измачка.Едиствената корекция по роклята,която направиха от бутика беше стесняване и пришиване на камъни Сваровски през врата и на падналата талия-направиха ги перфектно!А най-важното е,че роклята ми беше страшно удобна!Воалът и бутилката шампанско също са от тях-имат си всичко необходимо в бутика!
Поне моето впечатление е такова, а и всички ме питаха от България ли ми е роклята-правете си изводите!Благодаря на Росица и екипа й, че спомогнаха сватбата ни да се превърне в приказка! Bravo give_rose
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: септември 08, 2007, 15:40:40 »

Моята рокля си я купих от Сияна - Асеновград. Аз лично съм много доволна и нямам оплаквания от обслужване и всичко. Обслужиха ме с голямо внимание и реагираха бързо. Харесах си рокля, но трябваше да ми я стеснят малко, защото ми беше широка и успяха да ми я преправят, да ми ушият чантичка същата като роклята и всичко за по-малко от час.  Bravo И най-важното е че на мен ми хареса много и беше точно каквото исках.  good
« Последна редакция: септември 08, 2007, 15:42:39 от Natalia_k » Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #119 -: септември 08, 2007, 22:07:55 »

магазин Холидей Сона във Варна- роклята е страхотна, направо не съм си представяла по- хубава рокля smile Заслужават голяма похвала- много стилна и красива- е или поне на мен така ми изглежда и си я носех с най- голямо удоволствие
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: