Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:33:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булченска рокля по интернет! (Прочетена 174640 пъти)
posum
Сватбен ГУРУ
Отг: Да си купим булченска рокля по интернет!
«
Отговор #285 -:
януари 26, 2011, 21:31:28 »
Taka, т. к. се бях оплакала в др тема погрешка, продължавам с моята каръщина тук.
http://cgi.ebay.co.uk/Custom-made-Satin-laceowrk-Bridal-Wedding-Dresses-Gown-/120671016634?pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item1c188d96ba
това е роклята и продавача. Ако някой се навие да му пише и му иска снимка на дантелата, ще съм му мнооооооого благодарна.
Притеснява ме, че гаднярът постоянно увърта. Н. П. ще му платя, ама все пак искам да видя дантелата. Разбирам, че няма готов модел, ама поне дантелата може да снима, нали? Все пак съм потенциален клиент. 4 пъти го питах за дантелата, а той ми отговаря донт уори. Ми, сори, ама
. Отделно на това всички, дали фийфбек са с прайвът покупки и аз от къде да знам, че не са се хванали всички братовчеди на китайците от магазина и пишат +-чета. Сещате се колко са многобройни китайците, нали? Иначе, над 4300 доволни има.
Знам за гаранцията от ПП, ама ако пристигне нщкаква рокля с гадна дантела??? Все пак искам да я видя.
Вчера писах на 3 продавачи за 1 и съща рокля и никой не иска да показва дантелата, що?
Отчаяна съм. Подобна рокля тук ще ми излезне над 1000 лв, а толкова пари за рокля не искам да давам :'(.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #286 -:
януари 26, 2011, 21:41:58 »
Цитат на: posum в януари 26, 2011, 21:31:28
Taka, т. к. се бях оплакала в др тема погрешка, продължавам с моята каръщина тук.
http://cgi.ebay.co.uk/Custom-made-Satin-laceowrk-Bridal-Wedding-Dresses-Gown-/120671016634?pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item1c188d96ba
това е роклята и продавача. Ако някой се навие да му пише и му иска снимка на дантелата, ще съм му мнооооооого благодарна.
Притеснява ме, че гаднярът постоянно увърта. Н. П. ще му платя, ама все пак искам да видя дантелата. Разбирам, че няма готов модел, ама поне дантелата може да снима, нали? Все пак съм потенциален клиент. 4 пъти го питах за дантелата, а той ми отговаря донт уори. Ми, сори, ама
. Отделно на това всички, дали фийфбек са с прайвът покупки и аз от къде да знам, че не са се хванали всички братовчеди на китайците от магазина и пишат +-чета. Сещате се колко са многобройни китайците, нали? Иначе, над 4300 доволни има.
Знам за гаранцията от ПП, ама ако пристигне нщкаква рокля с гадна дантела??? Все пак искам да я видя.
Вчера писах на 3 продавачи за 1 и съща рокля и никой не иска да показва дантелата, що?
Отчаяна съм. Подобна рокля тук ще ми излезне над 1000 лв, а толкова пари за рокля не искам да давам :'(.
Здравей посум,
Сватбата ми беше преди повече от две години ,но и аз имах един период с идеята да си купя сватбената рокля от ибей.
Та писах на една девойка от там, но при въпрос за снимка на дантелата тя вече не ми отговаряше.Отказах се от нея.Намерих друг продавач.Той беше достатъчно "любезен" да ми прати снимки.Естествено на страницата на ибей си бяха сложили снимка на оригинала на роклята, а не на тяхното произведение, ама все пак човека прати снимки .Ето ги и тук
Първо снимка на оригинала
MWD0214.jpg
(72.25 KB, 283x405 - видяно 3306 пъти.)
«
Последна редакция: януари 26, 2011, 21:48:43 от Gery79
»
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #287 -:
януари 26, 2011, 21:45:12 »
Ето и неговите снимки.Оставам на вас да прецените колко си прили4ат.
ebay1.jpg
(38.59 KB, 492x600 - видяно 345 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #288 -:
януари 26, 2011, 21:45:29 »
2
ebay2.jpg
(43.8 KB, 456x600 - видяно 332 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #289 -:
януари 26, 2011, 21:46:06 »
Аз не рискувах.
ebay3.jpg
(72.68 KB, 600x565 - видяно 317 пъти.)
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #290 -:
януари 26, 2011, 22:50:37 »
Ех, определено приликата е малка, добре че не си поръчала. Но като се замисля, каталожните снимки на Проновиас (примерно) също доооста се различават от реалната рокля. Не казвам, че има такова голямо разминаване, а че мястото на снимката, светлината и моделът играят своята роля, т.е. чиста композиция и фотография са в много случаи каталожните снимки. Допускам, че някои китайци все пак създават и качествена продукция, просто не я снимат в условията за каталози.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
Отг: Да си купим булченска рокля по интерне
«
Отговор #291 -:
януари 26, 2011, 23:41:16 »
Аз съм си отчаян оптимист за тези рокли и това е!
soulless определено е права за каталозите. А и не забравяйте, че роклята върху жена, особено красива жена, каквато ще е всяка от нас на сватбения си ден, ще седи съвсем по друг начин - не както на манекена. Не смятам, че снимките са толкова лоши. А и са без фусти. Всички знаем, че те се купуват отделно.
Влюбена съм си в моя модел рокля и ще си го взема, каквото ще да става. Зодия теле съм, какво да ви говоря.
Парите са нищожни и рискът си струва.
posumче, фийдбека е реален, защото той се оставя само след купуване и паричен трансфер, процент от който остава за ebay. Освен това винаги може да се провери и фийдбека на купувача. Те са си го измислили хората, за наша радост.
«
Последна редакция: януари 26, 2011, 23:44:28 от Monikamaria
»
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #292 -:
януари 26, 2011, 23:44:48 »
Дантелата определено е различна. Аз харесах днес една рокля и мисля да питам за нея и да искам снимки, но продавача пише,че го няма до 10.02. Роклята,която съм харесала има много дантела и просто трябва да ми я покажат иначе ...
Охххх почудих се вече с тези рокли
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #293 -:
януари 27, 2011, 00:32:36 »
Като цяло роклята са я издокарали, само че не са се постарали много на детайлите, които са я съсипали... Ето за това няма да направя глупостта да поръчам от интернет... Една рокял трябва да се мери, да се пипне и да се следи изработката...
Дантелата на оригинала е някак си по - стегната и стои по по --- докато тази на дубликата е евтина и е само един пласт, който не стои мн добре. Добре, че не си се излъгала да я поръчаш!
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #294 -:
януари 27, 2011, 09:21:13 »
Абе има разлика, но не е отчайваща! А и с този модел облякъл роклята...... тази жена квоо и да облече ще го продаде!
Просто и в България за толкова пари ще получиш нещо такова. Така,че особенно ако имаш време потърси из салоните, поне ще я видиш и пипнеш. Аз понеже няма да мога май ще рискувам. Това,което аз съм харесала никога няма да мога да го получа за тази цена, но наистина ще искам да видя дантелата, или вече зашита рокля. Ако ми хареса скачам с главата напред!
Активен
LadyB
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #295 -:
януари 28, 2011, 00:08:37 »
Не бих купила рокля от интернет. Интернета и особено И-бей не са най - добрите приятели на булката. Не бих подходила така с най - важния ден в живота си...
Активен
cvetina84
Ентусиаст
«
Отговор #296 -:
януари 28, 2011, 12:31:46 »
Здравейте! Току-що се регистрирах. Темата е много интересна. И аз като повечето момичета тук съм бъдеща булка
Много мислих по въпроса за покупка на рокля от интернет. В момента живея в Берлин и ми беше достатъчно да вляза само в един магазин и да установя, че една рокля струва не по-малко от 800-100 евро. С това дойде и решението ми да потърся рокля в интернет. Попаднах на редица интересни сайтове, които предлагат евтини рокли. Престраших се и си поръчах, като само след 15 дни вече имах булченска рокля. Смело мога да кажа, че пазаруването от интернет спестява доста пари и обикаляне по магазините!
Активен
cvetina84
Ентусиаст
«
Отговор #297 -:
януари 28, 2011, 16:07:48 »
За всички, които нямат нерви да обикалят по магазините, да посетят този сайт
http://www.beautifulbridaldress.com/index.php/wedding-dresses.html
Аз открих точно тук моята рокля. Снимките са на различни дизайнерски рокли, но за обявената цена получавате отлична имитация. Мисълта ми е, че роклите са точно такива, каквито са дадени на снимката. Единствено разлика може да има в мотивите на дантелата.
Момичета, изборът на рокля си остава ваш. За моята рокля платих около 150 евро (с доставката) и наистина се влюбих, като се видях в огледалото. Другото предимство на този сайт е, че може да платите чрез системата PayPal, при което стоката е застрахована и ако не получите роклята в рамките на обявения за доставка период, парите могат да ви се върнат.
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #298 -:
януари 28, 2011, 16:51:53 »
а може ли да ни покажеш снимка на роклята, която всъщност дойде при теб ?
Активен
cvetina84
Ентусиаст
«
Отговор #299 -:
януари 29, 2011, 12:25:42 »
Цитат на: karamelche_ в януари 28, 2011, 16:51:53
а може ли да ни покажеш снимка на роклята, която всъщност дойде при теб ?
Карамелче, тук можеш да видиш оригиналната рокля:
http://www.beautifulbridaldress.com/free-shipping-high-quality-chiffon-satin-lace-wedding-dress-231.html
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
25
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума