Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 22:46:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булченска рокля по интернет! (Прочетена 175811 пъти)
soulless
Сватбен ГУРУ
Отг: Да си купим булченска рокля по интернет!
«
Отговор #225 -:
януари 05, 2011, 22:07:28 »
Manuela_dobromir
, роклята е прелестна и според мен няма нужда от нищо допълнително
Иначе и аз се позамислих сериозно дали да не се впусна в тази авантюра да си купя рокля от Ebay (то оттам вече само храната май не си купувам
) - днес попаднах на читав продавач, който дори ми прати снимки на реално изработена от неговото ателие рокля, за да не избирам само по каталожните такива. Ето за
тази рокля
става дума - доста популярен модел и я има почти при всеки втори продавач-китаец, но мисля да се спра на точно този китаец, след като го поизмъча с още въпроси обаче. И след това мисля да скачам в боя
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #226 -:
януари 05, 2011, 22:30:35 »
soulles
роклята, която си харесала е УНИКАЛНА! Седим тука с годеника въздишаме пред снимката. Много добра! Много! Лелеее!!!! Браво на тебе, ударила си джакпота!!!!!!
Аз искам същата рокля, само че долнището да е от тюл и да е адски обемно, така че талията ми да изглежда по - тънка, а корсета искам да е от плат, видях една рокля на витрината в Асеновград с голяма яка, от години седи там, и корсета е добър, искам нещо много семпло и с една голяма панделка отзад на кръста като принцеса, не искам да бъда кичозна, панделката ще я има, защото пък ще бъде прекалено изчистено без нея и някак ще простее.
Кога е твоята сватба?
Незнам, но съм много развълнувана и напоследък дори не мога да спя като хората, а като се замисля че сватбата ми ще е 3 юли 2012 и......
Искам да идва по - скоро...
Успех с приготовленията ти желая! Ще се радвам да ни държиш в течение и покрай теб и ние да научим по нещо ново
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #227 -:
януари 05, 2011, 22:42:33 »
О, миличка, мнооого се радвам, че роклята "ми" ви е пленила толкова с приятеля ти
И аз седя и въздишам по нея, особено откакто я видях "истинска"...
Иначе сватбата ми е на 22.05 тази година, живот и здраве, ако не ни се променят плановете нещо, имаме проблеми засега с намирането на кумове, ех... Ще споделям новости покрай сватбата, дано потръгнат нещата, че започвам да се изнервям
Между другото, много интересна идея имаш за твоята рокля - ще ми е мнооого любопитно да я видя вече реализирана и материализирана
, защото в крайна сметка ти ще си я направиш или намериш такава, каквато ти харесва, а и имаш предостатъчно време до юли догодина да си изпипаш роклята до последен детайл... Леле, колко много време вълнения ти предстоят, но за това пък това са безценни моменти, въпреки всички нерви, които се хвърлят
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #228 -:
януари 05, 2011, 22:52:37 »
Имам слабост към пухкавите рокли тип принцеса, твоята ми е една от фаворитите, а още по - хубавото е че е реално красива, а не дело на фотошоп.
Сега сигурно и ти не можеш да спиш от вълнение, избрала ли си прическа?
Преди малко опитах да пусна една рокля, но явно не е станало, защото не е позволено 2 поста един след друг и ще ти я покажа сега...
http://www.gsimeonova.com/
<---- кликаш на колекции и избираш колекция 2009 , виж 7-мата по ред рокля, снимана в гръб, бяла, много е сладка...
харесва ми, но някак първо ще се стремя към пухкава, ако остана разочарована тогава ще погледна към по - прибрано.
Причината е че някак си, не възприемам танц със другия тип рокли, докато балните, пухкавите са подходящи за танца и улавят всяко движение... а и булката има повече тежест.
Въпрос на вкус може би... сигурно много съм гледала детски филмчета с принцеси като малка.
Някой ден, живот и здраве ще ти покажа роклята си, до тогава предстои твоята сватба и ще чакам с нетърпение да видя как изглеждаш, сигурна съм че ще си много красива булка, имайки предвид стила ти
А за кумовете не се притеснявай, ако не намериш накрая можеш да поканиш някоя съфорумка и съфорумец
Ние също се колебаем кой да поканим,аз даже още за шаферките не съм сигурна, но ще се реши има време...
«
Последна редакция: януари 05, 2011, 23:01:17 от manuela_dobromir
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #229 -:
януари 06, 2011, 20:05:22 »
soulless, мила, с риск да съм нахална, може ли да те помоля да качиш снимката, която китайчо ти е пратил.
В неговия магазин я има и моята мечтана рокля. Доста се притеснявам за това как ще изглежда. Иначе и аз му писах да ми прати и ако стане, ще я кача тук, за да я видят и другите.
Друго полезно инфо за тези рокли е, че се продават без фусти и всъщност не стоят пухкави, когато ти ги доставят. Нямат и обръчи (което на мен много повече ми харесва). Трябва изрично да си поръчаш фусти. Ако си ги поръчаш към роклята излизат много евтино. Може и воал да се поръча, също много евтино. Това е важно според мен, защото тези, които искат да са с воал (като мен) ще е трудно да намерят тук от подходяща материя.
И така, soulless, чакам заветната снимчица.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #230 -:
януари 06, 2011, 20:51:40 »
Monikamaria
, извинявай, миличка, че реагирам малко по-бавно - преди малко се докопах до PC-то най-после
Качих трите снимки на роклята в галерията ми - можеш да ги разгледаш вече, дано одобриш показаното... Иначе за кринолина и воала - така е! Продават се отделно, но цените им пак са много добри, а и разнообразието е огрооомно...
Manuela_dobromir
, много си мила! благодаря ти много за хубавите думи за мен, развълнува ме
Аз адски се шашкам вече за сватбата, но дано подготовката да мине нормално и да изживеем един незабравим ден с любимия... Снимки ще пусна, разбира се, след това, стига благоверният да не възразява
Иначе видях роклята от колекцията на Гергана Симеонова - уау! невероятна е, много ефирна и нежна... Не знам какъв тип булка искаш да бъдеш, явно се колебаеш в избора си, но ако си такъв тип нежна и ефирна булка (не толкова като визия, а като натура), давай смело... Роклята е много нетрадиционна и прави впечатление!
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #231 -:
януари 06, 2011, 21:10:47 »
soulless
, видях снимката в галерията ти. Изглежда чиста, снежно бяла и много нежна. Корсета е страхотен. Не се и съмнявай, че ще преживееш страхотен ден, и не само ден, а дни и дори месеци, изобщо всичко около сватбата е вълнение. С такава хубава рокля няма начин да не се чувстваш добре и да си прекараш прекрасно!
Надявам се да видим снимки и от самата сватба да ти се порадваме.
Аз все още не знам каква булка искам да бъда, харесват ми много неща от интернет, но или има много Фотошоп по тях или са красиви заради позата, незнам, тази първата ми е фаворит, както мечтаех заедно с панделката отзад, само че пластовете на тюла да не са с различна дължина, а да са равни всички. Този вид и придава допълнителен обем, но пък малко претруфено стои.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
Отг: Да си купим булченска рокля по интерне
«
Отговор #232 -:
януари 06, 2011, 23:45:39 »
Ура, Ура, ура, soulless! Роклята според мен изглежда страхотно и на "живо", не само на напудрените снимки!!! Това е една страхотна вест и за теб и за всички смели булки! Аз ще съм от тях със сигурност! Пожелавам ти тази рокля да ти донесе много радост, ако се решиш!
manuela_dobromir, намерих една рокля, която много се доближава до една, която беше показала преди и е с малкото допълнение, което май искаш. Качвам ти снимчица и ти давам адреса на продавача, защото за съжаление търгът сега свършва. И не се притеснявай за избора си. Когато видиш Твоята Рокля ще разбереш със сигурност! Дотогава- разглеждане му е майката!
!CBe941gBGk~$(KGrHqUOKi0EzVqkbb)LBNH6DmdTVQ~~0_3.JPG
(16.35 KB, 292x397 - видяно 3606 пъти.)
«
Последна редакция: януари 06, 2011, 23:51:57 от Monikamaria
»
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #233 -:
януари 07, 2011, 00:04:04 »
Monikamaria
, благодаря за снимката, красива е, наистина, много!
Като за начало мисля да меря много рокли, защото все още не съм. Набелязала съм няколко по магазините и като дойде пролетта ще се шмугвам една по една в тях. Мерила съм само една и то как се случи...
Влезнах с годеника ми в един магазин, тогава дори още не се бяхме сгодили... И продавачката ни обсипа с внимание, та чак ни качи на втория етаж на ателието, където донесе купчина с рокли, но си позволих да пробвам само една, защото те много настояваха... Беше типичната сватбена рокля с обръч и тюл, стоеше слегнала, не беше чак толкова пухкава, а корсета имаше цепка и гърдите ми изскачаха отвън, което ми се стори доста просташко за една булка и в онзи момент си мислех коя ли булка би се разголила там.. в смисъл че никоя булкла не би искала да излъчва секс на този прекрасен ден.
Та, като сложих роклята все пак ми стана хубаво, сложиха ми и воал, и... от емоция се разплаках, още повече захлипах когато видях как годеника ми ме гледа.. ии... цялата бях червена...
Мисля си, че това няма да е единствената такава емоция скоро... много съм емоционална, за грим да не говорим сигурно ще съм само със спирала , то ще е рев...
Понякога ми се иска да мога да запазя самообладание като повечето булки... голям минус ми е.
Относно роклята на
sillia
, включвам отново, преди 4 години, когато ми беше бала, въпреки че имах нужда от бална рокля, аз си правех папки с разни рокли, които ми харесват и нейната беше една от тях. Помня, че с майка ми се възхищавахме на прическата на манекенката и на самата линия на роклята, някак много величествена. Роклята е красива
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #234 -:
януари 07, 2011, 09:31:03 »
Monikamaria супер!
Много прекрасни моменти ти пожелавам в тази рокля. С нетърпение чакам, снимки.
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #235 -:
януари 07, 2011, 12:09:16 »
Момичета, всички рокли са супер! Страхотен избор! Надявам се резултата накрая да е зашеметяващ
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #236 -:
януари 07, 2011, 18:08:17 »
anelcka80, мила, аз моята още не съм я поръчала. Все пак ти благодаря!
Днес обаче ще отида при едно момче, на което работата му е свързана с ebay и ще ми обясни някои тънкости, с които ще хвана продавача на тясно
. Може и дори да си я поръчам направо. Ако науча нещо по-интересно ще пиша.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #237 -:
януари 07, 2011, 21:21:41 »
Аз пазарувам предимно от там,
Monikamaria
. Моят съвет е да гледаш внимателно какви са платовете. Често е същият модел, но с други платове, което значи, че роклята изглежда в края на краищата по друг начин на тялото. Гледай да са естествени платове, а не изкуствени. Друго много важно е да гледаш какъв статус има продавача, какви отзиви има от стари купувачи (стои отстрани на името му в проценти).Аз лично избягвам продавачи от китай (но понякога имат и хубави неща, ориентирай се по цената). И не на последно място гледай и колко струва транспорта със всичките му такси за митница. Не се страхувай да пращаш запитвания, колкото повече инфо- толкова по-малко ядове.
Успех!!!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #238 -:
януари 08, 2011, 18:01:28 »
Аз май ще си поръчвам роклята по интернет. Почти съм се решила.
http://cgi.ebay.co.uk/Sexy-Brida-Wedding-Dress-Custom-SZ-6-8-10-12-14-16-20-/250751890683?pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item3a61fa34fb
но надолу не ми харесва мн-мн.
http://cgi.ebay.co.uk/Sexy-Brida-Wedding-Dress-Custom-SZ-6-8-10-12-14-16-20-/250751887721?pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item3a61fa2969
http://cgi.ebay.co.uk/storage-white-ivory-wedding-dress-size-6-8-10-12-14-16-/110629406766?pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item19c206c82e
но корсетът искам да е по-богато украсен. Тази ленти не ми се нравят.
Ще ми помогнете ли да напиша писмо на английски със запитване за реална снимка, снимка в детайл, от какви платове правят роклята и...? И др каквото се сетите, че е важно да знам.
Благодаря предварително.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #239 -:
януари 08, 2011, 18:35:53 »
По-добре си намери някой който да ти преведе всичко което пише на страницата, да не пропуснеш нещо, което после няма да ти хареса. За мен си остава, въпреки многобройните ми покупки от там, рисковано да се купува нещо такова голямо. Ако беше на немски бих ти помогнала повече.
Успех
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
25
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума