Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:26:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булченска рокля по интернет! (Прочетена 174633 пъти)
katerinciq
Ентусиаст
Отг: Да си купим булченска рокля по интернет!
«
Отговор #195 -:
ноември 29, 2010, 17:21:20 »
Цитат на: Vilify в ноември 28, 2010, 13:59:59
Ето друг линк:
http://cgi.ebay.co.uk/Karen-Millen-Satin-Halter-Neck-Pencil-Dress-/270669064211?pt=Women_s_Clothing&var=&hash=item84b750ba85
Надявам се този да работи
. Не е традиционна рокля, на тези снимки светлата рокля бие малко на златисто, но си е цвят слонова кост. Иначе на живо роклята е много изискана. По последна справка след огледа ми на БГ магазина на Карен Милън - цената на тази рокля ( подобен модел, който е от същия ценови клас) е 550 лева
....Успех в търсенето и ако ти трябва помощ казвай! Не че съм факир де, но доста рових докато я поръчам
линка проработи. роклята е много хубава. стискам палци да е същата и като я видиш на живо. Късмет и ще чакам отзиви
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #196 -:
ноември 30, 2010, 22:20:56 »
Аз наминавам оттук да попитам нещо встрани от темата. Роклята вече я купихме и то не по интернет.
Сега обаче съм се наканила да си търся воал по интернет. Някой да има опит с воалите, продаващи се в мрежата, че лееекинко съм изостанала и това ще ми е първата покупка по този начин.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
Отг: Да си купим булченска рокля по интерне
«
Отговор #197 -:
декември 01, 2010, 10:20:13 »
Моят воал беше от интернет (от E-Bay). Бях много доволна, излезе ми 30 лв за 3м воал с шлейф. За съжаление нямам нито една снимка с шлейфа, тъй като накрая беше такава хектика, че не можахме да сложим воала правилно и дойде къс отзад. Иначе по-късно го носих като шал. Ето как трябваше да изглежда
«
Последна редакция: декември 01, 2010, 10:23:16 от anelcka80
»
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Отг: Отг: Да си купим булченска рокля по интерне&#
«
Отговор #198 -:
декември 01, 2010, 10:53:51 »
Цитат на: anelcka80 в декември 01, 2010, 10:20:13
Моят воал беше от интернет (от E-Bay). Бях много доволна, излезе ми 30 лв за 3м воал с шлейф.
anelcka80
, разгледах снимките ти и воала (както и ти) изглеждате невероятно! И аз съм се наканила на дъъълъг воал.
А 30 лв с шипинга ли ти излезе? Имаше ли критерии (или изисквания), по които да търсиш или стреля в тъмното, защото попадението ти е наистина много добро?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #199 -:
декември 02, 2010, 19:29:53 »
Аз имах предимството да ми го пратят до Германия и да ми го донесат до БГ. Като разглеждах сайта ми направи впечатление, че цените са се качили. Но ако имаш желание ще ти пратя да разгледаш. Тр да излизам, ще пиша утре.
Активен
_Ava_
Ентусиаст
«
Отговор #200 -:
декември 02, 2010, 20:46:48 »
anelcka80
, искам, искам! И се извинявам на останалите момичета, че спамя темата за роклите. Ако модератор реши, че е необходимо може да направим и тема за воали
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #201 -:
декември 03, 2010, 17:02:32 »
Пускам сайтчета за воали, който има интерес може да надникне.
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p4712.m570.l1313&_nkw=brautschleier&_sacat=See-All-Categories
http://www.google.de/products?q=brautschleier&hl=de&um=1&ie=UTF-8&ei=nwX5TKCFG8OChQfo_-j7CA&sa=X&oi=product_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CEYQrQQwAg
И ето един с доставка до България
http://shop.ebay.de/i.html?LH_AvailTo=34&rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=brautschleier&_adv=1&_dmd=1&_in_kw=1&_ipg=50&_oexkw=&_okw=brautschleier&_sop=12&_trksid=p3286.c0.m301&_udhi=&_udlo=
Активен
_Ava_
Ентусиаст
«
Отговор #202 -:
декември 04, 2010, 12:57:04 »
anelcka80
, страхотна си! Благодаря ти!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #203 -:
декември 05, 2010, 20:14:27 »
Vilify поздрави за смелостта. Още една булка в подкрепа на мойта "лудост", както ми казват. Ще споделиш ли дали си доволна от платовете и дали роклята е същата като на снимката?
Аз така и не можах да отворя линка, най-вероятно, защото търга е приключил.
Активен
rapuntzel
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #204 -:
декември 06, 2010, 08:55:26 »
Идеята за булченска рокля по Интернет и мен ме блазни, но се чудя дали не е по-добре да си наема. Дали някой знае магазини (може и онлайн) за булчински рокли под наем? Ако си купя рокля, после какво ще я правя?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #205 -:
декември 07, 2010, 23:02:11 »
rapuntzel, мила, цената на рокля под наем обикновено е 40% от продажбената и цена. А салон, който дава рокли под наем е например Романтика Фешън. Друг вариант е салон Арети. Цените в салоните, които дават под наем обикновено са доста високи, така че ако проблемът при теб не е в това, че роклята ще стои и ще събира прах, по-добре си поръчай по интернет, където ще ти излезе по-евтино, отколкото ако я наемеш. А и има невероятни красоти. Всеки сам преценява най-добре, разбира се!
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #206 -:
декември 08, 2010, 13:39:59 »
Момичета, аз също се бях замислила, дали да не си взема моята от интернет. Но през цялото време не можах да открия една булка, която да я има на снимка с роклята си. Това честно казано ме разубеди, малко странно ми стана и ме хвана страх... По снимките, които стоят в интернет-страниците никога не може човек да прецени, какви са платовете и дали наистина това ще получи, което си е представял... Възхищавам се на смеластта ви момичета, но си помислете и за план Б, ако нещо се обърка...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #207 -:
декември 08, 2010, 18:40:46 »
Привет на всички! Роклята е тук и е суууупееер! Без проблем - нито в доставката, нито в самата рокля! Сатенена е, средно между цвят крем и слонова кост - точно както си я представях!
Като ми остане време дори може да я снимам. Продавачът беше ''top selller'' и определено си заслужава! Тази рокля струва около 3но повече в БГ! Има нужда от малки корекции на ханша, че ми идва мааалко по-широка, но тази работа ще се свърши непосредставено преди сватбата - да няма изненади.
Така че момичета - ако продавачът е надежден - давайте! Огледайте и снимките на роклята и ако може - поискайте от продавача допълнителни. В Ибей има такава опция.
Ако има такава марка в БГ - задължително наминете за сверка преди да поръчате - аз така направих!
Успех на всички в това начинание!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #208 -:
декември 08, 2010, 22:03:03 »
Кой е продавачът?
Снимка, подробности...?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
Отг: Да си купим булченска рокля по интерне
«
Отговор #209 -:
декември 09, 2010, 19:09:07 »
Страхотно Vilify!!!! Много се радвам за теб!!!!!!! Даде и на останалите надежда!!!!!
Кажи наистина, мооооооооля тееееее, кой е продавача!!!!! Може и моята мечтана рокля да я предлагат!
«
Последна редакция: декември 09, 2010, 19:10:55 от Monikamaria
»
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
25
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума