Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 23:22:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булченска рокля по интернет!  (Прочетена 174626 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #105 -: декември 29, 2009, 12:47:32 »

След като прочетох няколко добри отзива за взимане на сватбена рокля от e-bay, започнах много да се причудвам дали наистина да не поръчам  huhhuh.gif Има много красиви модели, които в България са на доста високи цени. Исках да попитам момичетата, които са поръчали и са доволни, сравними ли са роклите с тези, които са виждали наживо (поне повечето) ? Или има направен компромис в качеството за сметка на цената?
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 04, 2010, 10:41:06 »

Michelle аз като изявен фен на и-бей искам да ти кажа, че съм много много доволна. Ще имам да похарча малко пари за стеснявавне, че уж нарочно взех 1 размер по-голяма, но иначе е прекрасна. Ако бях казала размера ми точно, една ли не на сватбата трябваше само да я облека. Цените са прекрасни и моята е с перфектно качество smile Ако не те е страх пробвай smile

Бях ви обешала да кажа като дойде и роклята на сестра му на милото, тя е пак от и-бей от същият търговец - дойде smile
Много е красива, лепва й перфектно, единствено подмишниците малко и отваря и трябва да се стесни, но мисля, че нарочно така ги правят - оставят по 1 см в повече, защото и на сватбената ми е по същият начин. Отново е същата като на снимката

* roklq_1.jpg (22.19 KB, 300x397 - видяно 3905 пъти.)
Активен
me4enceto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 04, 2010, 10:41:47 »

ето и още 1 снимка smile

* roklq_2.jpg (21.56 KB, 289x398 - видяно 3816 пъти.)
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 04, 2010, 11:17:24 »

me4enceto роклята е невероятна good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #109 -: януари 04, 2010, 11:23:38 »

me4enceto, благодаря  Flower Аз много разглеждах, има прекрасни модели наистина. Само ме притеснява, че не се вмествам в посочените размери ( специално за талията и най-малките ще са ми широчки  sad , за другото може да се нагласи. А като знам колко трудно се наглася точно на талията и ме е страх от корекциите да не се развали...). Ох ще помисля още месец - два и ако нищо не харесам, май ще се реша  huhhuh.gif
Благодаря ти още веднъж  give_rose
Роклята на сестрата на бъдещия ти съпруг е уникална  Bravo Само хубави жени ще сте събрани на вашата сватба  Bravo
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 04, 2010, 13:02:25 »

me4enceto, кой е търговеца от който пазаруваш
Активен
me4enceto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 05, 2010, 13:00:53 »

Аз също не се вмествах в посочените размери - просто милото ме измери  и дадах мойте и ми я направиха точно smile не е необходимо да кажеш аз съм р-р 44 или 46 ами то си пише кое и как да измериш и да им пратиш smile Ами името на търговеца го има на снимката smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #112 -: януари 05, 2010, 13:45:46 »

Благодаря за отговоря, me4enceto give_rose Аз разгледах роклите на търговеца,от който си поръчала и ми направи впечатление, че изключително ясно и коректно е поднесена информацията.Определено ще го имам предвид  Wink
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: януари 08, 2010, 13:08:59 »

Напоследък и аз доста се ровя из онлайн магазините и особено ибей и съм решила да пробвам да си поръчам някои дреболийки от там. Много ме гъделичка и идеята за рокля, но може би първо ще пообиколя магазините и ако съвсем ме отчаят ще се замисля. Интересува ме момичета, които са пазарували от ибей дали са поръчвали и други дребни неща за сватбата и ако да дали са доволни. Аз съм си харесала доста неща като жартиер, чанта, бижута и бельо. За нещастие обаче новите промени при вноса извън ЕС ме притесниха и не знам до колко изгодно ще се получи. А пък за роклите да не говорим  angry
Активен
DaniG
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #114 -: януари 14, 2010, 04:10:23 »

ybridal.com също има много хубави модели на супер цени. Шият и изпращат от Китай. Не съм поръчвала още оттам, но отговарят компетентно на мейли. Някой ползвал ли ги е вече?
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #115 -: февруари 20, 2010, 18:53:41 »

Здравейте момичета,

Поздравления на тези, които са направили успешна покупка по интернет!  Bravo

някоя от вас да е поръчвала или да е чувала някой да е поръчвал от този сайт?

http://shop.storeofdress.com/home.php
Имете ли отзиви от него?
Видях, че ги правят от duchess satin. Някой да има представа за този плат и каква би била разликата от wild silk (дива коприна или пък сурова коприна, не знам как се превежда точно), която е твърда - като тафта. Сорри, ако нещо не съм била съвсем точна с материите. Много ще се радвам на отзиви give_rose

Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 20, 2010, 19:01:19 »

tsevetentse1 интересен сайт сега ще го разгледам. За съжаление е нов за мен. Аз искам да ви питам пък дали имат някакви отзиви за http://melange-store.weebly.com/, че сега се разгледах в него и да не кажа, че 80% от роклите ми харесаха, но нямам представа какви са и що са и сега разучавам. Все още не мога да се навися да рискувам за рокля онлайн, но ако се разочаровам от тези по магазините може да се навия.
Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #117 -: февруари 21, 2010, 16:06:08 »

tsevetentse1 интересен сайт сега ще го разгледам. За съжаление е нов за мен. Аз искам да ви питам пък дали имат някакви отзиви за http://melange-store.weebly.com/, че сега се разгледах в него и да не кажа, че 80% от роклите ми харесаха, но нямам представа какви са и що са и сега разучавам. Все още не мога да се навися да рискувам за рокля онлайн, но ако се разочаровам от тези по магазините може да се навия.
Ей незнам. Аз много питах тук във форума за този сайт, но така и не получих никаква конкретна информация. Роклите им са хубави. Правила съм запитване и ми отговориха, че ако си задам коректно мерките няма да има никакъв проблем после с роклята и това дали ще ми става.
AlexiS мога да ти предложа още един сайт по който ми изтекоха очите, но така и никой нищо не е споделял за него. Но роклите са толкова евтини, че си заслужава да се рискува smile http://www.myeglobal.com/Product/C110497/Wedding-Apparel.html
шият ги в Китай, но до колко са надеждни - нямам представа.
Активен
AlexiS
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 21, 2010, 23:49:19 »

То май всичко е продуцкия на добрите сестри от Китай. Иначе аз бих рискувала, но с новите ограничения за ДДС от НГ, а митата отгоре не знам колко ще излезне удоволствието накрая, а и главоболията и ходенето по митници, да не говорим за това, че може да дойде нещо съвсем различно.
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #119 -: февруари 22, 2010, 01:54:14 »

То май всичко е продуцкия на добрите сестри от Китай. Иначе аз бих рискувала, но с новите ограничения за ДДС от НГ, а митата отгоре не знам колко ще излезне удоволствието накрая, а и главоболията и ходенето по митници, да не говорим за това, че може да дойде нещо съвсем различно.

Хм, а знаеш ли къде може да се прочете повече инфо за тези мита и такси? Сорри за  Offtopic
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: