Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:38:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булченска рокля по интернет! (Прочетена 174644 пъти)
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
Отг: Да си купим булченска рокля по интернет!
«
Отговор #75 -:
август 07, 2009, 15:51:53 »
Цитат на: swetla99 в юли 29, 2009, 20:12:31
Здравейте момичета.Харесах си една рокля от ebay uk все още се чудя дали да си я поръчам.Някой поръчвал ли е от този сайт и дали е доволен?Все още не мога да взема решение.Какво бихте ме посъветвали?Благодаря ви
Аз си поръчах моята от този и бей, но те там са хиляди продавачи, въпроса е да улучиш точния
Ако ти се рискува, де. Аз съм доволна, даже много. Макар, че стана от втория път (но аз си бях виновна). Така че мога да кажа спокойно, че продавача, от който аз си поръчах си свърши работата повече от добре. Знам, обаче, че имаше и недоволни момичета поръчвали рокли от ибей. (ама не от моя човек, де). Има пък и такива, на които роклите им са това, за което са мечтали.
Успех, каквото и да решиш!
Активен
mili84
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #76 -:
август 07, 2009, 18:45:44 »
Цитат на: svetleto24 в юли 28, 2009, 15:00:40
Здравей Jorjiana,
аз си бях поръчала моята рокля точно от този сайт и всичко беше наред. Доставката е около 1 месец след като си пратиш размерите и паричките. За абсолютно всичко можеш да се обръщаш към продавача с който водиш кореспонденция и ще ти обясняват всичко детайлно.
Успех и ти пожелавам една незабравима сватба каквото беше моята!
Здравей,
ама наистина ли са толкова евтини роклите. Като ти пристигна в България колко плати мито и така нататък? Можеш ли да разкажеш по-подробно, защото пише дори и 1е доставката е безплатна и тогава излиза 1е просто ти я подряват
Активен
svetleto24
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #77 -:
август 09, 2009, 08:44:04 »
Здравей,
Платих единствено цената която беше обявена за купуване на роклята, за доставката си беше отбелязано, че е безплатна до България и така си беше. И на мен ми се струваше невероятно, но е факт.
Активен
Jorjiana
Любопитен
«
Отговор #78 -:
август 09, 2009, 10:56:18 »
Здравейте момичета,
да се похваля, моята рокля пристигна. СТРАХОТНА Е!!! Точно като на картинката, но...аз понеже съм си смотанка
не съм си определила точно размера и ми е малко широка и сега ще я продам (ако искате да видите снимки, съм я публикувала в другата тема, за продабжа на рокли). Определено си заслужаваше риска.
Активен
mili84
Новак
«
Отговор #79 -:
август 09, 2009, 12:48:35 »
Аз я платих миналия ден мойта вече. Но никъде не съм написала размери, цвят и така нататък. До момента продавача нищо не ми е писал. Може ли да ми разясните от тук нататък какво правя, защото ми става вечее многоооо притеснено.
Активен
Jorjiana
Любопитен
«
Отговор #80 -:
август 09, 2009, 17:34:03 »
Здравей,
не се тревожи, сега ще ти изпратят една таблица с размери, която да попълниш и ще те питат за цвета, после ще ти кажат колко дни им трябват за изработка и накрая ще ти я изпратят, ако продавача не ти отговори в рамките на 6 дни, автоматично ти връщат парите в картата или банковата сметка
Активен
mili84
Новак
«
Отговор #81 -:
август 09, 2009, 19:29:51 »
Цитат на: Jorjiana в август 09, 2009, 17:34:03
Здравей,
не се тревожи, сега ще ти изпратят една таблица с размери, която да попълниш и ще те питат за цвета, после ще ти кажат колко дни им трябват за изработка и накрая ще ти я изпратят, ако продавача не ти отговори в рамките на 6 дни, автоматично ти връщат парите в картата или банковата сметка
Аха, ясно, а къде ще ми я изпратят? Ох извинявам се за много въпроси, ама...
Активен
Jorjiana
Любопитен
«
Отговор #82 -:
август 09, 2009, 20:25:00 »
като си се регистрирала за да си платиш роклята предполагам са ти искали адрес ако ли не ще те попитат не забравяй да си дадеш актуален мобилен ако има проблем ще ти звънят на него, ако мога да помогна с още нещо питай
Активен
mili84
Новак
«
Отговор #83 -:
август 09, 2009, 22:07:22 »
Цитат на: Jorjiana в август 09, 2009, 20:25:00
като си се регистрирала за да си платиш роклята предполагам са ти искали адрес ако ли не ще те попитат не забравяй да си дадеш актуален мобилен ако има проблем ще ти звънят на него, ако мога да помогна с още нещо питай
Много ти благодаря,
Да дала съм си актуалена и-мейл, както и мобилен и адрес за кореспонденция и всичко. Явно просто не става веднага както аз си мислех. Аз от там където пише "Inquire now" също съм си пуснала мейла на продавача, която рокля купих. Просто явно трябва да изчакам малко. Дано простигне че сватбата е на 17.10. и времето става все по-малко
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
«
Отговор #84 -:
август 24, 2009, 15:11:07 »
Jorjiana, видях снимка на роклята ти в другата тема, много добре изглежда.
След като миналата седмица се сблъсках с ужасните модели и безпрецедентното обслужване в Асеновград съм твърдо решена да поръчвам от интернет. Едночасовата обиколка по магазините ми коства толкова нерви, че ми се отщя да се женя.
Активен
noname
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #85 -:
септември 25, 2009, 14:45:18 »
Привет момичета, само да ви споделя, че една приятелка си беше купила сватбената рокля точно чрез интернет от един китайски сайт. Тя живее със съпруга си в Германия, но направиха църковен брак и ресторант тук в Бг. Адски изненадващо роклята беше страхотна, седеше и толкова добре, все едно е ходила на 20 проби, а за цената да не говорим...
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #86 -:
октомври 16, 2009, 10:59:19 »
Цитат на: lyly в юли 14, 2009, 10:04:20
Поръчах си рокля от melange-store.weebly.com и много ми хаесва. Тя е точно като на снимката
Единственото, е че се чака около месец и през това време много се притеснявах дали ще ми я пратят.
Еми, пратиха ми я и е много красива.
Момичета, какво стана с роклите от този сайт. Почти всички модели там ми харесват и са на разумни цени. Това, което ме притеснява е оскъдната информация в сайта. Да не е някоя вързанка?
Активен
yoanna63
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #87 -:
октомври 29, 2009, 14:11:07 »
Здравейте!Аз се регистрирах спецялно за да се оплача
НЕ купувате рокли от КИТАЙ!!!
РАЗОЧАРОВАНИЕТО И ОГОРЧЕНИЕТО ЩЕ СА ГОЛЕМИ
при това имам и булченски магазин магазин
А и на всичките проблеми около доставка и митници едната роля е и с текстилен дефект
точно отпред Разходите по доставката са големи и не си заслужава
Като кореспонденция минах през повече от 10 производители Като търговец на едро много ме ухажваха
Но когато им исках реални снимки започваха да пишат глупости
Честно роклите им нямат дори линия Гледат да получат поръчка и пари Като размери са коректни но са бледо подобие на снимките от модни списания които са на саитовете им ушити са от евтини матеряли
Някои ми отговориха че работят само за известни фирми Явно те са добрите Аз за съжаление не сполучих Българските са по хубави и по евтини
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #88 -:
октомври 29, 2009, 15:30:18 »
Аз купих моята от и-бей от Китай - никакви забележки, едно към едно като на снимката, прекрасна материя - сатениран памук е - не е няква евтина като перде, а тежка, елегантна, всичко е абсолютно същото като на снимката. Един единствен път си направих труда да отида до сватбеният център в Младост 4, където има рокли от 200 до 2000 лв. и нищо не харесах. Моята струва 273 лв (мисля, трябва да погледна, че вече мина време), но изглежда като за 2 000лв. Не се шегувам. Нито съм избирала продавача, нито нищо - избрах този, който беше обявил най-ниската цена за модела и той после видях, че е с много звездички ... Не си мислете, че съм се циганила за парите за рокля, просто такава тук трудно щяха да ми направят, а аз исках точно тази ... Роклята е божествена и величествена - мен не ме беше страх да рискувам, и други неща вече поръчах по този начин ... и техника и какво ли не и до сега нямам никакви забележки!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #89 -:
ноември 03, 2009, 17:23:37 »
Моята също е от и-бей. Грам не съжалявам- беше абсолютно това, което исках!
Все пак ако решите да поръчвате от там, няма да е лошо да гледате рейтинга на продавача, защото със сигурност има и мноого "боклук"
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
25
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булченска рокля по интернет!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума