Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 14:32:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Чантата - 2 "  (Прочетена 199001 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юни 22, 2011, 07:32:14 »

Благодаря за инфото! всичките са супер. Аз много си харесах ето тази: http://www.onewedding.co.uk/wedding-handbag/ben-de-lisi-handbags/ivory-ruffle-frame-bag/
само че не е чисто бяла nea Някой виждал ли е такава тук в България?
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юни 22, 2011, 11:52:24 »

Благодаря за инфото! всичките са супер. Аз много си харесах ето тази: http://www.onewedding.co.uk/wedding-handbag/ben-de-lisi-handbags/ivory-ruffle-frame-bag/
само че не е чисто бяла nea Някой виждал ли е такава тук в България?

В България не продават тази марка, но евентуално някой може да е виждал подобна.
Тази, която си харесала е цвят слонова кост, не е чисто бяла. Можеш да си я поръчаш от този сайт, защото доставя и в България. Едно от момичетата тук си поръча обувки от него.
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_087010521285_-1?breadcrumb=Home~Designers

Ето тази като че ли е по-бяла, въпреки че и тя се води цвят слонова кост, но е друг модел: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_087010443785_-1?breadcrumb=Home~Women~Handbags+%26amp%3B+purses

Вижте какъв сладък модел чанта, не е булчинска, но е супер: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_087010511205_-1?breadcrumb=Home~Women~Handbags+%26amp%3B+purses
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 22, 2011, 11:57:25 »

Дааа видях ги тези и трите моделчета. И аз мислех да ви покажа тази розовата. Много е сладурска girl_wink Това е хубаво, че има доставка за България, но 40 паунда са ми малко много. ще следя за нещо по-евтинко blush
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юни 22, 2011, 12:04:56 »

Дааа видях ги тези и трите моделчета. И аз мислех да ви покажа тази розовата. Много е сладурска girl_wink Това е хубаво, че има доставка за България, но 40 паунда са ми малко много. ще следя за нещо по-евтинко blush

Да, тези модели са дизайнерски, затова са по-скъпи. Аз се отказах поради същата причина, тъй като роклята ми е много скъпа и реших поне за останалите неща да не давам прекалено много пари, затова търсих и  по-евтини варианти. Чантичката, която аз купих е по дизайнерски модел, реплика, но е страхотна и много добре ушита в английски завод.

На тази марка, която ти си харесала виж още един модел се продава в бял цвят и е нова. Засега цената й е много добра, но има още 8 дена до края на търга:
http://cgi.ebay.co.uk/BN-Ben-Lisi-ivory-chiffon-ruffle-bag-bridal-/320717316352?pt=UK_Wedding_Clothing&hash=item4aac3de100#ht_500wt_1287
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 23, 2011, 10:39:30 »

Аз първо мислех да съм с чанта,но в последствие се отказах,защото реших,че ще ми пречи smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 23, 2011, 10:51:11 »

Не, в София съм за съжаление Tc Tc Tc Благодаря все пак. Ще го имам предвид, защото  след 2-3 седмици съм на моренце на Албена и ще минавам към Варна. Ще помисля днес и ще ти кажа. Ако искаш пиши ми налични каква ти е точно идеята.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 23, 2011, 11:01:50 »

Аз първо мислех да съм с чанта,но в последствие се отказах,защото реших,че ще ми пречи smile

А къде ще си държиш личните неща, телефон, огледалце, червило, пудра, пари?  smile
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 23, 2011, 11:15:13 »

При кумата или при майка ми  smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 23, 2011, 11:55:32 »

Аз не мога да ходя постоянно до майка ми да й искам да ми дава по нещо.  pardon Имам нужда да си ползвам постоянно нещата. Освен това чантата за мен е задължителен завършек на официалния тоалет.  smile А и освен малкото неща, които ще събера в малката си чантичка, ще ми трябват и още доста, като кърпички, напр. безопасни игли и т.н. Дълъг списък съм си направила. За тази цел си взех и друга чантичка, която вече ще я дам на някого. Жалко само, че не е в цвета на сватбата, но и така става.  smile

* DSC00696.JPG (55.17 KB, 608x405 - видяно 405 пъти.)
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 24, 2011, 09:29:39 »

Аз по назад в темата бях писала,че няма да имам чанта.
Сега обаче се чудя,защото от ателието от където купих роклята ми подариха чантичка.
Не ми харесва определено,но се чудя дали да я нося,за да е пълен тоалета.От друга страна ми се струва,че няма да отива на роклята,макар че са от една материя.

* 5543075118.jpg (14.79 KB, 320x235 - видяно 4069 пъти.)
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 24, 2011, 09:36:55 »

Аз по назад в темата бях писала,че няма да имам чанта.
Сега обаче се чудя,защото от ателието от където купих роклята ми подариха чантичка.
Не ми харесва определено,но се чудя дали да я нося,за да е пълен тоалета.От друга страна ми се струва,че няма да отива на роклята,макар че са от една материя.

Според мен malinka_a този тип чанта ще отива на роклята ти,но ти сама трябва да решиш дали ще я носиш.Аз също не съм привърженик на този тип чанти и бях избрала тип портмоне,но в крайна сметка се отказах :)Успех girl_wink
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юни 24, 2011, 09:40:54 »

Според мен щом са ти я подарили си я вземи. Иначе няма кога друг път да я използваш. Колкото и да е спестяваш един разход, а пък все за нещо ще ти послужи - дори и за едно огледало и червило например pardon
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юни 25, 2011, 09:28:48 »

V_e_S_i , от този тип чанти които си харесала , видях в подлеза на НДК, но този които е под кръстовището на Евлоги Георгиев. Там има 2 магазина за чанти и куфари и имаше подобни 2 чантички, но не бяха в чисто бяло а в екрю. Не видях на теб в какъв цвят ти трябва , ако е в този -отиди да ги видиш.
Ето тук има няколко официални чантички:
http://www.obuvki-bg.com/abiturentski-tcanti.php?start=0&nomer= в по-изчистен вариант.

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 25, 2011, 10:50:07 »

ellimink, благодаря за информацията give_rose На мен ми трябва чисто бяло. Не съм се "влюбила" в определен модел, така че със сигурност ще си харесам нещо. Принципно ми се иска да не е тип портмоне, а по скоро да по-тумбеста като тези, които Princess_of_the_Dawn е показала, но не тип "бонбон" както има казват на тези, дето malinka_a е показала. Ако и на мен ми я бяха подарили със сигурност щях да съм с нея и да не давам пари за нова, но като ги гледах в сватбения център такива, че са по 30 лв Oh my ...  Oh my ...  Oh my ... и предпочитам да си купя друга за тези пари.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 26, 2011, 19:39:06 »

Вижте каква красота :
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: