Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 18:25:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Чантата - 2 "  (Прочетена 199066 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 11, 2011, 09:03:19 »

От личен опит знам, че чантата не ми трябваше. По време на снимките я давах на кума, а в ресторанта си седеше на масата, но я използвах, бях сложила червилото и гланца + телефоните, но после всичко дадох на родителите си. Така че не е голямо притеснение това дали и каква ще е .
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 11, 2011, 09:15:34 »

Обожавам чантите и имам толкова много вкъщи, но за най-важното събитие в моя живот (засега smile  ) няма да имам такава. Мисля, че букетът и ръката на младоженеца ще изместят това малко важно допълнение и ще разчитам на кумата за червило, телефон и т.н. За тези обаче, които държат на чантата мисля, че вариантът на Monikamaria e най-удачен и така няма постоянно да се чудите на кой да я оставите, защото нямате свободни ръце smile
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 12, 2011, 12:41:07 »

Деси разкошен избор за чанта и обувки  smile   Аз се прях на чантичка тип торбичкамалка но събира МНОГО и е супер удобна защото се носи на китката
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 12, 2011, 18:11:10 »

Ето за  любителите на чантички ( и аз обичам чанти , имам толкова много като купя чанта купувам и обувки за нея или обратното, но за сватбата не купих специална, защото така и не ми трябваше:) )

За червена сватба:

За синя сватба:

Активен
Zvoni
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #229 -: април 22, 2011, 23:00:57 »

Аз след размисъл има ли смисъл от чанта,която ще се използва само за веднъж и многото съвети и мнения чути от приятелки се реших да си взема.Един не един това си е моят ден и искам и чанта!Та си поръчах заедно с обувките(както писах и в темата за "обувките").Доволна съм ще си я използвам в деня по предназначение-ще има достатъчно неща да натъпча,но разбира се на всичките ритуали ще я дам на майка ми да не се кича и с нея тогава.Но аз съм малко откачена на тема чанти та няма как и на сватбата да мина без  girl_wink
Активен
godsmack
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #230 -: май 03, 2011, 09:36:33 »

И аз след размисъл и след като открих ,че роклята ми има скрити джобове, директно се отказах от чантата. girl_wink
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #231 -: май 09, 2011, 12:53:51 »

Моята е малка и компактна smile много си я харесвам smile Снимки в албума smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #232 -: май 25, 2011, 14:24:12 »

моята е много семпла тип торбичка подариха ми я като си взех роклята за сватбата, заради това, че съм им и клиентка и от преди 2 години  blum (заради роклята за бала) и сега сватбения тоалет на мама  Wink
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 25, 2011, 15:25:52 »

Момичета и аз имам чантичка, въпреки , че не исках първоначално... *blush*като видях , че е като роклята и е със същите орнаменти си я взех ...
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #234 -: май 25, 2011, 18:03:57 »

Аз не искам чантичка, но днес видях една, която беше адски сладка и ще отива на роклята ми и за малко да я купя  heart  pardon . Реших обаче, че няма да ми трябва. Ние така и така само ще подпишем и ще си направим фотосесия и нещата ще си ги оставя при сестра ми или в колата. Вечерта в ресторанта ще сме само с роднините, така че няма да има танци и т.н.т. и ще си дам нещата на мама или сестра ми и готово. Излишен разход ми се струва в момента, особено като се има предвид, че по принцип мразя чанти и си имам само една  funnytooth . Тези които е показала tweety bird са прекрасни!  good
Активен
djina
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #235 -: юни 03, 2011, 11:56:31 »

Аз пък в ежедневието не използвам чанта, не ги обичам, пречат ми и слагам всичко по джобове. Може би за това си мисля, че този специален ден изисква, така де  Wink аз ще се чувствам по-специално с чанта и си имам чантичка  yahoo малка, бяла, от същата материя като обувките.  И най- важната й функция ще е като се изнервя да мога да се каширам и  да  изпуша някою цигара на спокойствие  girl_wink
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юни 03, 2011, 12:10:02 »

Ето за  любителите на чантички ( и аз обичам чанти , имам толкова много като купя чанта купувам и обувки за нея или обратното, но за сватбата не купих специална, защото така и не ми трябваше:) )

Аз си избрах подобен модел чанта и си я купих вече. Доволна съм, защото е мъничка и спокойно мога да я нося в ръка.  smile

Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юни 21, 2011, 15:32:50 »

Ето я и моята чантичка!  danceg От американски сайт е, но наша фирма ми я поръча. Страшно ми харесва!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юни 21, 2011, 18:05:40 »

Princess_of_the_Dawn, много е хубава! от къде я взе и колко пари ти излезна тази сладка чантичка?

Monikamaria, прекрасна е......същата като на първоначалната снимка!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юни 21, 2011, 23:49:12 »

Princess_of_the_Dawn, много е хубава! от къде я взе и колко пари ти излезна тази сладка чантичка?

Monikamaria, прекрасна е......същата като на първоначалната снимка!

Благодаря ти. smile На мен нали декорацията на ресторанта ми е в рози и реших и чантичката да е такава. Около 50 лева с доставката от тук: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260735063588#ht_2179wt_1330

Но много бях харесала и тези по-долу, но в крайна сметка избрах първата, защото беше с рози, а и камъчета, а и през рамо ще ми е по-удобна:
http://www.bhs.co.uk/mall/productpage.cfm/bhsstore/310483/-/-/-/-/ivory
http://www.onewedding.co.uk/wedding-handbag/ben-de-lisi-handbags/ivory-chiffon-rose-grab-bag/
http://www.olivierlaudus.com/html/display_items.php?id=849&category=12&sub_cat=131&page_number=1&item_name=Helen%20Bridal%20Handbag
http://www.bridalshoesuk.co.uk/products/Leslie-B868-by-Touch-Ups.html
http://www.bridalshoesuk.co.uk/products/Rose-Handbag-Casey-B713-by-Touch-Ups.html

Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: