Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 22:08:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Чантата - 2 "  (Прочетена 199645 пъти)

mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: ноември 03, 2009, 17:25:43 »

Хм за какво са ми пари? Младоженецът да плаща  tease
А телефон? Нали всички близки, които ме засягат ще са покрай мен?
Да не се отклонявам от темата.
Който има нужда и иска да си вземе чантата, но на мен лично като видя на снимките булка с чанта ми напомня на пари, нещо прагматично, а не невинно и крехко като булка, но това са си мои разсъждния и не обременявам никого с тях. Ако после ще се ходи на диско например чанта ще трябва разбира се. Всичко опира до конкретния случай и човек.

Абсолютно съм съгласна. аз нямах чанта и не ми е липсвала нито за момент!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: ноември 04, 2009, 13:46:21 »

Да споделя и аз моя опит. Аз нямах чанта и много се радвам за това, защото за мен продължава да е нещо излишно, което само пречи. Аз бях максимално практична и използвах чантата на кумата  blum дам дадох й портфейла и телефоните и готово. За мен това е най- доброто решение, защото кумата така или иначе  е навсякъде с теб и като ти потрябва нещо си го получаваш.  yahoo
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: ноември 06, 2009, 17:58:26 »

Мама вчера ме пита какво съм мислила за чантичка, но аз мисля, че ще пречи - поредното нещо за което да мисля и да се оглеждам къде е  angry Но като се познавам, аз говоря постоянно по телефона - незнам къде да го сложа и съм сигурна, че ще ми звънят да ме питат за какво ли не. Айде да кажем личната карта ще я дам на мама, но телефона... , те са 2, но да кажем, че тогава ще се огранича с 1. Измислих - в деколтето  tease шегувам се спокойно  blum
Активен
simoneta
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #108 -: декември 02, 2009, 17:18:26 »

Според мен чантата е напълно излишна. Някои неща като лична карта, кръщелно, телефон, сенки, парфюм и червило ще дам на майка ми. Не ми е нужен телефона - ще се наслаждавам на празника и ще си проверя само прозвъняванията в края на сватбата. Телефонът на този ден е само за да събира СМСи, а не за да ни се обаждат. Твърде дръзко ще бъде.   
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 10, 2009, 16:05:59 »

Чантата е наистина още едно от нещата, които се 4удиш къде да държиш  по време на вси4ки церемонии, фотосесия и т.н. ама аз съм абсолютно "ЗА" това сладко малко допълнение , някакси булката изглежда завършена, пък едно червилце да освежиш, пудри4ка ще ти  потрябва Wink , може ли всеки път да бягаш ту при шаферката, ту при кумата си , ту при майка си..... pardon
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 25, 2009, 22:44:46 »

Напълно съм съгласна с вас момичета: чантата е излишна! Аз имах и през цялото време беше в някой друг! Изобщо не съм я ползвала!
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 28, 2009, 00:20:41 »

Аз още се чудя за чантата, но повече клоня към вариана да си имам, колкото за GSM, личните ни карти и малко пари. Първо за да не завися от някой друг и от друга стана след тържеството ще оставаме в хотела и да не останем в суматохата без документи, пари и телефони. Голям смях ще е  girl_impossible
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 28, 2009, 10:32:08 »

И аз мисля да си взема чанта за всеки случай и на момента ще реша дали да я ползвам или не. Така или иначе не мисля, че ще ми пречи чак толкова crazy
Активен
emillie
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #113 -: януари 03, 2010, 16:42:39 »

И аз все още обмислям за чантичката... И не само за нея, де Coffe Навсякъде продавачките се опитват да ме убедят колко необходима е, сигурно е така донякъде - принципно винаги е добре нещата да са си при теб и затова в обикновените дни си нося малка раничка. И да давам някакви пари за нещо почти излишно и пречещо май не си заслужава!
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: януари 03, 2010, 18:17:25 »

Мога да кажа от опита на приятелките ми, че по време на фотосесията чантата пречи и е по-добре да се остави в колата.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 04, 2010, 13:43:40 »

И аз бях без чанта, та то букета ми постоянно ми пречеше, представям си да трябваше и чанта да нося! личните ни карти стояха у мъжа ми, пари аз не съм носела(за какво са ми?) всичко което ми беше необходимо (червило, парфюм и т.н.) беше у сестра ми, а телефона хич и не ми е потрябвал по време на сватбата. колкото по-малко неща имате в ръцете си толкова по добре  girl_wink
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: януари 08, 2010, 10:46:02 »

Аз още си нямам рокля, но след като разгледах темата, си харесах няколко модела тип портмоне и мисля точно такова нещо да си търся.Пък какво ще я правя, ще видим. biggrin
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 08, 2010, 13:01:19 »

Аз съм голям фен на тема чанти и съм решила задължително да си взема дори и да ми прече на самия ден. Обмислям варианта да си взема нещо по-интересно, което да си ползвам и след това, но тъй като не нося почти бяло се чудя дали да не експериментирам с цветна чанта. За сега съм решила да ползвам за цветове на сватбата ми тъмно розово и зелено или в краен случай лилаво. Харесах си някои модели от нета и мисля като дойде момента да пробвам да си поръчвам нещо.
Бихте ли споделили как възприемате идеята за цветна чанта и дали някоя от вас е имала.
Ето и няколко, които ми хвана окото.

В галерията ми има още модели за тези, които търсят идейки  Wink
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 08, 2010, 13:07:43 »

аз също мислих да си взема цветна -златна чанта, защото моите цветове бяха бяло( шампанско ) и златно, но имах и доста други златни неща-сандали, бижута, украси,  а и някак си златото не се откроява толкова. ако е ярко розова обаче чантата си мисля че е добре да имаш поне още неща в този цвят- панделка или роза или букета да е стакива цветове, защтоо инач емного ще се откроява.

Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: януари 08, 2010, 13:15:40 »

Благодаря ти Румянка за съветите винаги си много бърза с помощта give_rose Аз по принцип съм маниачка на всичко с тъй наречения "hot pink" цвят. Логично беше дори да си направя рокля в този цвят, но някак си относно сатбата съм голяма консерва и държа на бялото. Въпреки това, ако си харесам нещо розово конкретно мога да оцветя малко сватбата. Мислила съм си дори да си взема обувки такъв цвят пак с идеята да им се радвам след това. Предполагам, че от намирането на такива ще зависи и избора на чантата. Другият вариант е да избера нещо сребристо, защото определено бяла чанта и обувки едва ли използвам след това. За букета също обмислям варианти да е розови цветя.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: