Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:30:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции!!! част 3
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции!!! част 3 (Прочетена 43344 пъти)
mariana_popova
Ентусиаст
Публикации: 77
Отг: Сватбените агенции!!! част 3
«
Отговор #15 -:
април 03, 2009, 20:06:56 »
съгласна съм с буболече....ето например тази агенция ми харесва как е направила украсата... и мисля, че също е на нормални цени.
http://www.perfume-bg.com/decor-wedding-restaurant-yellow.htm
Според мен една уважаваща себе си фирма, ще си направи подобен на услугите си сайт.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #16 -:
април 05, 2009, 14:01:09 »
Тези от Парфюм ме очароваха от хоказаните в сайта им украси! Някой да има повече инфо за работата им? И за цените им, разбира се.
Активен
karina08
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #17 -:
април 06, 2009, 09:08:07 »
Момичета съгласна съм с вас, че декорациите от Парфюм са добри, но да обърнем внимание на една малка подробност - те са от Пловдив. Още при първоначалните огледи обърнах внимание на тази фирма, но тъй като моята сватба ще е в София, тази агенция отпадна още на първо четене
Но за булките от Пловдив
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #18 -:
април 06, 2009, 09:21:31 »
Аууу колко са красиви декорациите на Парфюм.. изглеждат почти като на Приказен ден, ама какви ли са им цените?
А какво мислите за
http://www.svatbarite.com/?
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #19 -:
април 06, 2009, 11:29:35 »
Цитат на: BASTET в април 06, 2009, 09:21:31
Аууу колко са красиви декорациите на Парфюм.. изглеждат почти като на Приказен ден, ама какви ли са им цените?
А какво мислите за
http://www.svatbarite.com/?
Аз лично мисля, че имат нещо много общо с Дадизайн, защото показват абсолютно едни и същи снимки на сайтовете си. Онзи ден ги гледах и се чудех.
Активен
karina08
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #20 -:
април 06, 2009, 11:35:21 »
Доколкото знам и аз Сватбарите работят с Дадизайн
Активен
siyana
Ентусиаст
«
Отговор #21 -:
април 06, 2009, 14:07:40 »
Тъй като ползвам Сватбарите знам, че преди са имали съвместни прояви с Дадизайн, но впоследствие двете фирми са почнали да работят отделно. Затова имат и снимки на общи украси отпреди, наред с другите, които са им различни. При Сватбарите има флористи, декоратори на ресторанта и дизайнер на поканите и на малките аксесоари, като те изработват всички тези неща в една тема. Но тия хора са си само от Сватбарите, не от Дадизайн.
«
Последна редакция: април 06, 2009, 16:18:48 от siyana
»
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #22 -:
април 07, 2009, 11:46:08 »
според мен всичко е много относително... на едни едно им харесва на друг друго. най-добре е да се видиш с няколко агенции и лично сам за себе си, вкуса и стила ти да си прецениш коя е "твоята" агенция. Винаги има гафове, важното е да не са сериозни и да бъдат остранени на време и без да се разбере от гостите. А що се отнася до украсата, аз може да харесвам неща, които за някои да се приемат за кич и селски. Всичко е мнооого индивидуално...
Активен
marcho
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #23 -:
април 07, 2009, 13:16:44 »
Момичета, помогнете със сватбена агенция във Велинград!
Активен
jo_jo
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #24 -:
април 07, 2009, 15:43:00 »
Здравейте, ако ми позволите само един съвет, не съдете за фирмите и агенциите само по снимките в сайта, най-оригиналните идеи и най-хубавите снимки не се качват, защото конкурентите само това чакат! Аз правя само украси и понеже снимките в сайта ми не са защитени, ги намерих копирани в сайта на две сватбени агенции !!! За мен това е адски нагла постъпка, но освен гневни имейли и тел. обаждания нищо друго не мога да сторя. Направете първоначалната отсявка според сайта, но първо се вижте лично с агента и флориста и тогава решете окончателно!
п.с.По-нагоре в темата видях въпрос за агенция "Party time", това е едната агнеция, на чиито сайт видях моите снимки. Вие сами преценете дали да им се доверите!
«
Последна редакция: април 07, 2009, 18:51:56 от jo_jo
»
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
Публикации: 77
Отг: Отг: Сватбените агенции!!! част 3
«
Отговор #25 -:
април 08, 2009, 10:31:52 »
Цитат на: jo_jo в април 07, 2009, 15:43:00
Здравейте, ако ми позволите само един съвет, не съдете за фирмите и агенциите само по снимките в сайта, най-оригиналните идеи и най-хубавите снимки не се качват, защото конкурентите само това чакат! .....Направете първоначалната отсявка според сайта, но първо се вижте лично с агента и флориста и тогава решете окончателно!
напълно съм съгласна с jo_jo. По снимките в сайта за една агенция може да се разбере за стила им и начина им на работа и някакви ориентировъчни идеи, за да разберете дали това което предлагат отговаря на представите ви и на бюджета, който може да си позволите. Личният контакт е изключително важен. На моята агенция ми хареса първо сайта им - стилен и изчистен... без много хвалебствия и без онзи прекалено "личен" и инфантилен тон, които имат повечето агенции. Агентката ми ме спечели с непринуденото си държане, съветите които ми даваше, това че не се правеше на велика, а беше земна и се държеше естествено. Беше нещо като разговор на кафе. И най-важното даваше ми идеи, съвети, без дори да знае че ще я наемам. Не ми иска такси за срещи и не ми поставя ограничения в срещите... нещо което правят много от агенциите
Активен
milen4e
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #26 -:
април 08, 2009, 18:49:14 »
Здравей,Марианче,много ми хареса,това което си написала за агентката ти,моля те кажи ми коя е тя.Аз проучвам и опипвам почвата,разглеждам и чета,засега не съм се срещала с агенция. Имам много време до датата,но искам да се насоча към правилните хора,страшно съм заета в работата си и нямам време за нищо.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #27 -:
април 09, 2009, 08:30:07 »
напълно съм съгласна с марианчето, при мен също се получи точно така, като разговор на кафе и много съвети без изобщо да съм казала, че я наемам;
освен за ди джей, видео и фото - друго капаро не съм давала, платих след сватбата;
пари за първа среща - изобщо не са ми искани от нито 1 агенция, с която се срещнах;
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
Публикации: 127
«
Отговор #28 -:
април 09, 2009, 14:28:36 »
Момичета, пишете им имената на тези агенций да може да се разграничат от това което написах в предната тема и завихри спора, да се знае коя от кои е, да се знае коя агенция не е от тия
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,6991.420.html
(линк към старата тема)
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #29 -:
април 10, 2009, 08:43:24 »
Честно казано, и на мен в този вид темите за агенциите не са ми много полезни. Няма имена, няма цени.. В темата за агенции за украса е също пълно мъртвило.
Аз засега говорих с три агенции.
Сватбарите (харесах им портфолиото) са заети за моята дата, но жената беше така добра да ми каже колко би ми струвало това, което искам, и добави, че техните цени са най-високи в цяла София (малко странна реклама си направи, но може би е била откровена, предвид че е заета в моя ден така или иначе).
В Приказен ден (исках да знам какво е положението при най-известните) ми казаха без да съм решила предварително колко пари ми се дават хич да не идвам.
Елеганс гарден (за тях научих от форума) са много симпатични, но се сдърпали с управителката на ресторанта ни и предполагам че в най-скоро време ще ме отсвирят като клиент
. Помагайте.. дайте идеи към кого да се обърна още.
Пуснала съм запитване в 102 балона, защото най-хубавите украси за нашия ресторант са правени от тях. Никак не ми се искаха балони, но ако никой друг не може да ми даде цени или не може да се разбере с управителката, накрая ще клекна и ще ида при тях.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
7
Всички
Нагоре