Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:45:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции!!! част 3  (Прочетена 43363 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: март 30, 2009, 21:18:11 »

Новата тема.Дано тя е е по плодотворна от предната и с по малко спорове и реклами а повече отзиви за добре свършена работа от сватбените агенти.
Старата тема Сватбените агенции - 2 част 
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: март 30, 2009, 21:22:47 »

много хубаво пожелание...дано наистина да се изпълни защото човек като влиза за първи път и малко се шашка..поне така се шашна моята приятелка , че 30 мин и обяснявах докато може да седне да чете за да разбере danceg
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #2 -: март 30, 2009, 21:26:18 »

Момичета, сега се сетих да ви питам - на вас взимали ли са ви пари при първа среща с агент? За Ванястил вече разбрах, но за другите ме интересува. КАква е практиката?
Активен
snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: март 30, 2009, 21:30:59 »

много хубаво пожелание...дано наистина да се изпълни защото човек като влиза за първи път и малко се шашка..поне така се шашна моята приятелка , че 30 мин и обяснявах докато може да седне да чете за да разбере danceg

То аз не съм нова, но все още се шашкам и се лутам понякога из лабиринта та сватбените агенции funnytooth

Ходила съм на три срещи и на нито една не са ми искали и стотинка, а ставаше въпрос за срещи от по час и половина - два. Всички се държаха като професионалисти, а и все пак това е предварителна среща. За всеки случай, като си запазваш час за среща, уточни по телефона дали има такса, за да не се безпокоиш по време на самата среща.

Май ще се спра окончателно на Елеганс Гардън за украсата и за координатор за деня - преди да го направя, много ви моля да споделите, каквото знаете за тях. Благодаря
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: март 30, 2009, 21:34:38 »

Момичета, сега се сетих да ви питам - на вас взимали ли са ви пари при първа среща с агент? За Ванястил вече разбрах, но за другите ме интересува. КАква е практиката?
Аз писах, но така и така да се запиша в темата, ще повторя. На нас не са ни вземали пари, дори все още не сме си платили капарото, а не знам колко пъти се срещахме. И за да е ясно говоря за Наталина от Варна. Не ми се струва нормално да ти вземат пари за първа среща.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #5 -: март 30, 2009, 21:42:49 »

За Елеганс Гардън знам само хубави неща като отзиви, но не говоря от личан опит, а от прочетеното за тях. Те са ми в списъка с вариантите/вече отсятите/. А ти може ли да споделиш нещо повече за тях - явно си имала вече среща.

А за това дали е нормално - ами не е, ама нали знаеш, че от това, което е редно, до това, което е реално има разлика в повечето случаи.
Активен
lemon
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #6 -: март 30, 2009, 22:06:08 »

Аз също избрах Елеганс Гарден само за украсата , впечатлиха ме със снимките които представят в сайта си , и в последствие с техния офис . Това което знам за фирмата е че се занимават с празнични украси и озеленяване , стоят малко по - различно от останалите сватбени агенции . Мен лично ме спечелиха с професионалното си отношение - направиха ми демонстрация на украсата - как ще изглежда всичко - абсолютно безплатно  . Обещавам да публикувам впечатления за тяхната работа след 22.08.2009
« Последна редакция: март 30, 2009, 22:07:50 от lemon » Активен
snowhite
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: март 30, 2009, 22:20:34 »

Украсите им са наистина великолепни - в офиса показаха много от материалите (вази, свещници, цветя), с които работят, могат да ти кажат кой сезон какви цветя ще са изгодни, налични ит.н. И най-важното, предложиха изключително приемлива цена, за това, което искам (приемлива на базата разговорите ми с други фирми за украса и с една флористка на свободна практика).

Не знам обаче за координацията и другите там детайли на организацията как ще са - мисля си, че силата им е в цветята все пак. Но е хубаво да ги видиш - дават точни цени, а не ориентировъчни, стига да знаеш точно какво искаш.

Ако някой ги е ползвал, значи ще помогне на две булки с мнението си  Wink
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #8 -: март 31, 2009, 07:26:38 »

как се спря на конкретна агентка,разглеждайки видях,че има толкова много агенции-още съм нова тук, не съм ориентирана и опипвам почвата ?

Миленче,  като за начало ще те посъветвам да  прочетеш какво сме писали по старите теми. После като си избереш няколко, срещни се с тях. Впечатленията от първа ръка са най-важни. Нека ти покажат портфолиото си,  поговорете си... питай ги и за цени да се ориентираш, за да можеш да прецениш дали са по джоба ти. Ако ти допадне някоя агентка като човек и има идеи които на теб ти допадат... а и не е цифромания.... действай с нея  good
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #9 -: март 31, 2009, 11:44:56 »

за мен това да ти взимат пари на първа среща е кожодерство. Хубаво би било да има някакъв лимит от срещи .... щото има толкова жени дето така досаждат... имам такива познати... та ако съм сватбен агент... и ми звънят денонощно... и искат да се виждаме по 100 пъти за абсолютно всички дреболии и подробности ще полудея сигурно. Е за тия случаи... срещите трябва да са платени и да се водят като "вредни".

А иначе ще ви споделя моя опит с агенциите. Аз искам само координация в деня на сватбата, най-много още декорация. За декорацията не съм решила още. Та...видях се с няколко агентки. Никой НИКАКВИ  пари не ми взе. Даже говорехме само хипотетично... ако ще ги наема.... и т.н. В крайна сметка се спрях на агенция Perfect event. Момичето е наясно че ще се занимава само с координацията в деня... но си говоря всеки ден  с нея по скайп... по 3-4 часа дори... то това си е среща... нищо че си седи на компютъра... нали  се занимава с мен... и ми помага за много неща, без и една стотинка да ми е взела.... хем й плащам само за координация, а  не за цялостна организация.  Даже капаро не съм и дала още!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #10 -: март 31, 2009, 12:42:06 »

Браво! Ще започнем да се европеизираме най-накрая. Радвам се, че професионалистите си личат и изпъкват. Явно просто трябва да се поровиш, да прочетеш и да се срещнеш с някои. Но все пак ние - бъдещите булки не сме загубени! професионализмът си казва думата!  Bravo
Активен
maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #11 -: април 01, 2009, 08:03:52 »

Е  вече срещнах и информация която би могла да ми е и полезна   Понеже съм далечко ангажирах допълнително моя приятелка с проучване на място ще пообиколи и ще видим какво ще излезе Наистина да се отсеят тези агенции на които може да се има доверие за да направя своя избор Сватбата ще е в Велико Търново но предполагам че мога да ползвам услигите на агенция и от друг град
Активен
karina08
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #12 -: април 01, 2009, 11:06:34 »

Здравейте момичета,

Прочетох че коментирате Елеганс Гардън и тъй като работим с тях за цялостната организация на сватбата, исках да споделя с Вас. Моята сватба е на 22 август, но започнахме от рано, тъй като ми е много приятно да се занимавам (сигурно ме разбирате  Wink ). До този момент съм изключително доволна от тях. Девойката, която съдейства е изключително внимателна, работи се мн стегнато същевременно с тях, предлагат техни варианти, ако не ни удолетворят продължават с търсенето на това, което ние искаме, в същото време цените йм са доста нормални. А когато става въпрос за украса, мисля че там вече са в стихията си   yahoo. Предлагат невероятни неща, мн стилни, мн елегантни.
Изобщо за сега наистина се справят страхотно и вече след 22 ще мога да ви кажа съвсем изчерпателно мнението си, но смятам че няма да ме разочероват, ако продължават в същия дух  Wink

Успех на всички с организацията  good
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #13 -: април 03, 2009, 08:09:32 »

Прочетох че коментирате Елеганс Гардън и тъй като работим с тях за цялостната организация на сватбата, исках да споделя с Вас... когато става въпрос за украса, мисля че там вече са в стихията си   yahoo. Предлагат невероятни неща, мн стилни, мн елегантни...

ами разгледах им сайта и нещо не съм очарована... sad  кой знае какви оригинални неща не видях... чак пък да са в стихията с украсата си.  crazy Има много агенции, които са на светлинни години от тях...мога да ти препоръчам някои girl_wink
Активен
karina08
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #14 -: април 03, 2009, 08:45:56 »

Буболече само да ти кажа, че в сайта йм изобщо не са качени всички неща. Когато се отиде на място в офиса йм се вижда, че разполагат с доста интересни неща. Освен това мацката има мн добри идеи и мисля, че в добавка с това което ти искаш и си представяш, може да се получи нещо много оригинално.
Аз честно казано преди да се спра на тях, бях разгледала доста агенции за декорация (е естествено, че има и някой, който правят уникални неща, направо да се заплесваш докато гледаш  Oh my ..., но там и цените са си уникални), но най-силно впечетление ми направиха Елеганс Гардън. За мен те са златаната среда - хубави неща на прилични цени. Разбира се това си е мое мнение и моя вкус, а иначе е напълно нормално всеки да си разпознае някоя агенция като "неговата" спрямо това което предлагат.

Интересно ми е все пак да споделиш кои са агенциите, които ти препоръчваш  smile
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: