Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 05:31:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 121957 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: май 12, 2009, 12:07:53 »

tonitta и на теб съм много благодарна за инфо-то!!!  smile Моето по-скоро прилича на уртикарията, ама е само по корема!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: май 12, 2009, 12:14:01 »

И аз да се отчета, че отдавна не съм го правила.
Вчера ходихме с милото на 4д всичко е нормално бебчо е със сигурност момче smile  baby_boy ще слагаме сините гащи smile.  Вървим малко по напред от тази седмица в която сме така каза доки.
През цялото време Бебчо си кри лицето, само за малко видяхме  чипия му нос, но пък видяхме едни големи ръчички  и кръчета.
Вече нямам търпение да го гушна.
Това е от мен за сега.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: май 12, 2009, 12:46:15 »

_MuMeTo_   значи и вашето момченце е срамежливо като начето,а ние даже и носле не зърнахме,само едно сладко гръбче Girl_hide
Искам да попитам мамите от Варна ходят ли на курсове за бъдещи родители и къде,че аз вече се озъртам и би ми било интересно?
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #393 -: май 12, 2009, 12:57:59 »

Искам да попитам мамите от Варна ходят ли на курсове за бъдещи родители и къде,че аз вече се озъртам и би ми било интересно?
Всеки втори и последен четвъртък от месеца има в Окръжна болница от 16 часа. Не съм ходила до сега, защото когато се навих да ходя акушерката беше в отпуск... А и тоя месец няма да мога да отида, защото на 14-ти с Rodi ще ходим на лекцията в МОЛ-а (защо не дойдеш и ти?), а на 28-ми ще ходим на отворените врати в окръжна (вчера се записахме даже).
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: май 12, 2009, 13:34:35 »

mamcheto благодаря за информацията и поканата,ще се доинформирам за това като ви пиша на лични,че да не го превръщаме на чат :girl_wink:При мен неудобното е,че все още ходя на работа до 17ч. и не мога често да излизам през работно време,та най-вероятно ще посещавам тези лекции като спра да работя през лятото Girl_hide
Дани не съм забравила за снимките :girl_wink:тъкмо приготвих 2-3 и ще ги пусна в темичката за коремчетата,то не че има много какво да покажа,ама ей така за сръвнение pardon
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: май 12, 2009, 14:09:13 »

hukuta, *db*Отворените врати pleasantry се провеждат всяка сряда от 13.00 часа.Влиза се някъде отзад по естакадата *crazy*и трябва да търсиш ст.акушерка Ганчева.Но утре като отида ще ти кажа със сигурност good
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: май 12, 2009, 22:25:16 »

jasmine Благодаря! Може и аз да довтасам утре blum ако успея да дойда на време, че курсът е до към 12ч. А ако не, ще разказваш и другатаседмица-отивам!!!  smile
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: май 13, 2009, 08:43:33 »

hukuta, дано минат тези пъпчици по коремчето. Може и от храната да е наистина. Luv4e, имаш прекрасно детенце, дай боже всеки му (извини ме, сега виждам, понеже не влизам мн често).  Bravo
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: май 13, 2009, 15:55:01 »

bandidi чак утре съм на преглед за тези пъпчици, а вчера много ме сърбяха  sad след баня се намазах с Хипп Мама и май е от него! Защото днес съм с Джонсън, пъпките  пак ги има, ама поне не ме сърбят! huhhuh.gif
Днес бях на курс за бременни и темата беше адски интересна-Как протича самото раждане и какво и как трябва да правим ние. Дори нагледно ни показаха с макет как се ражда нормално едно бебе!!! Girl_hide Обясниха ни всичко, свързано с физиологичните процеси, които съпровождат раждането, дишахме, издишвахме, напъвахме и т.н. blush Страшно съм доволна и развълнувана!  yahoo
Но въпреки вълнуващата сутрин, която прекарах, ходих на тези "Отворени врати" в болницата и май повече се шашнах и шокирах!  Oh my ... Не знам...дано и jasmine се включи да сподели с какви впечатления е останала  pardon
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: май 13, 2009, 16:08:35 »

Такива пъпчици по корема на мен ми бяха излязли след като ядох ягоди с много странен вкус от Кауфланд. На другия ден обаче нямаше и следа от тях.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: май 13, 2009, 16:28:13 »

hukuta,защо си се шашнала shok.Аз честно казано,точно това очаквах да е,въпреки че никога не съм влизала в родилно отделение huhhuh.gif.Все пак е болница и очакваниятя ми се оправдаха правилно.Определено няма да избера вип сектора nea,първо че не ме сърбят по 130 лева на ден и второ все пак в тая болница ще съм 6 дена и едва ли ще ми е до телевизия  nea,но всеки си избира де.Но определено няма да се разколебая да раждам секцио,като видях тея легла за раждането ohmyи тея легени girl_impossible.По -хубаво нищо да не зная и да не виждам huhhuh.gif.Само трябва да питам как се казват тея свещички ,заради които не се прави клизма blush.Еми определено се уверих,че не е такова положението каквото са ми го описвали nea
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: май 13, 2009, 17:19:57 »

jasmine подейства ми зле тази обстановка днес  cray, определено не съм очаквала да видя нещо по-различно, дори се бях подготвила за още по-голяма мизерия!  angry Но положението в нашата болница е меко казано плачевно, днес се убедих  cray За ВИП-а...аз не бих го нарекла с това име!!! Иначе не ги е срам да искат ебахти сумите  beating Това с легените не съм го видяла, ама май и по-добре. Ами реанимационната?!?!?! Oh my ... Просто нямам думи...депресирах се и от разни други работи дето май е по-добре да ги спестя тук!  nea
Относно свещичките...в аптеката като питаш, ще ти кажат, ама няма да стане с това да си на диета от предния ден  blum хехе
Zahira™ и аз отначало си помислих, че е от ягодите, които хапнах предния ден, ама май не е, защото вече няколко дни стоят  crazy
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: май 13, 2009, 18:07:55 »

Мисля, че малко прекалявате, без да се обиждате.
Нищо и няма на болницата. Да, мизерно е, да старо и захабено е, но не са ли повечето болници такива???
ВИП-а е просто във вид, в който трябва да са всички стаи, но при положение, че те не са - той си е алтернатива.
Реанимацията - ми каквото трябва да има в нея го има, лукса едва ли ще направи болките по-слаби и лесно поносими. Бях там 3 дни, ми всичко си беше ок.
Жасмин, не че нещо искам да те разочаровам, но аз бях със секцио, което ми направиха на магарето с вдигнати крака, така че недей се настройва предварително, че ще си лежиш на маса, по-различна от тази, която си видяла.
Подхождате доста предубедено към цялата работа, а в мигове като този, всяка една нагласа може да направи и раждането ви по-тежко, и престоя ви в болницата отвратителен.
Все пак това е момента, в който се запознавате с детето, което носите 9 месеца близо до сърцето си. Едва ли новата баня, луксозното легло или каквото и да е, може да направи този миг по-прелестен, отколкото си е.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: май 13, 2009, 18:23:40 »

Ина,аз не се обиждам ,но ми направи днес впечатление,че всички момичета бяха доста стреснати при гледката, а аз не видях нищо стресиращо.На една болница как можеш да й кажеш,че  е хубава. :\А за магарето дето казваш ,че са ти правили секциото с вдигнати крака ,имам познати които и на тях там са ги рязали,но поради същата причина като теб,защото не са планово секцио ,а по спешност.Както и да е,аз просто исках да видя къде ще отида след 1 месец,нито съм претенциозна,нито искам всички да са отгоре ми като мушици,каквото такова Girl_hide.Аз не отивам на хотел все пак,а и едва ли ще ми е до нещо след този момент pardon
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: май 13, 2009, 20:06:24 »

Е хайде сега, не беше ли шокиращ и самия факт, че нас ни вкараха ей така идващи отвън, носещи милион бактерии и зарази в обстановка, която уж трябва  да е абсолютно стерилна?!?!?!  crazy
А и тези момичета, току що родили дали им беше приятно да надничаме, да ги гледаме, не видях някой да им поиска мнението-аз ако съм ще съм доста смутена!!!  nea
А и не мисля, че задължително на болницата трябва да се гледа като на място, което е нормално да е мизерно и трябва да се изтърпи! Това не е нормално! Все пак в такъв сюблимен момент от живота на една жена, най-малкото е да й бъдат осигурени нормални условия, както и да е, не че можем да променим нещо  pardon
И все пак това е моето мнение, малко по-емоционална личност съм и не мога да скрия възмущението си, поне днес!  nea
« Последна редакция: май 13, 2009, 20:07:56 от hukuta » Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: