Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:46:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122008 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: май 12, 2009, 10:19:24 »

ina_lemon ето за това говоря!  girl_impossible Не мога да повярвам, че се държат така, а това за алкохола  beating и циграта....направо нямам думи!
Ясно ми е, че на тях това им е работата и по цял ден гледат такива неща, ама и ние сме живи хора в крайна сметка !!! А не знам, ако изпадна в твоята ситуация как бих се почувствала  shok
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: май 12, 2009, 10:24:08 »

Не знам нищо за тази новата клиника във Ветрен, кой ще работи там??? Някой чувал ли е нещо?!!!
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: май 12, 2009, 10:29:08 »

tonitta, поддържането на зъбите е комплексно. Моите зъби са зле и изискват постоянна грижа. Задължително правилно хранене, изплакване след всяко сладко нещо, почистване с конци и вода за уста. Наистина за мое учудване засега нямам проблеми. Пия флорин за деца, струват ми се безобидни въпреки статията. Пия и витамини Матерна за бременни, които също допринасят за доброто ми състояние, или поне ме карат да си мисля че е така, което е също мн важно. Чувствам се прекрасно като цяло. Пожелавам го на всички мамчета. give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: май 12, 2009, 10:30:19 »

Хайде и аз да се намеся blum
Аз понеже не съм от особено страхливите мисля ,че тея неща могат да се преживеят все пак за 3 или 6 дена smile.В крайна сметка едното е за сметка на другото.Не мисля,че ще ми е до това кой какво ми казал и как се е държал на визитация crazy.Та нали вече светът ще се върти само около малкото човече,незнам момичета дано не съм обидила някой ,но според мен това е на последно място huhhuh.gif.
hukuta,наистина няма какво да слушаш всеки какво казва,защото ти никога няма да можеш да затвориш устите на хората :girl_impossible:и не мисля ,че заради някакви си приказки,за които даже не знаеш дали наистина е така,да се двуомиш дали да раждаш в Бургас,но все пак това си е лично твое мнение good.
Аз утре ще ходя на отворени врати в родилното,преди малко звънях да питам как стоят нещата pardon,нямам търпение да видя за какво става въпрос smile
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: май 12, 2009, 10:36:34 »

И аз чакам инфо за клиниката във Ветрен последното ,което чух е,че първо ще отворят АГ отделението,което трябва да стане юни-юли!Само че се говори,че няма да могат да сключат договор със здравната каса(поне първите 6 месеца) и едно раждане ще започва от 750 лв.!
Ето ТУК можеш да видиш как ще изглеждат стаите!
« Последна редакция: май 12, 2009, 10:39:00 от -Ади- » Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: май 12, 2009, 10:40:29 »

Как може такива хора да назовават себе си лекари...направо..нямам думи като прочетах.
Дано клиниката във Ветрен е сполучлива. Сестра ми ражда в окръжна в Бургас, но за второто дете дойде в Сливен. Дано си имате най-сетне свястна болничка за мамите с добри лекари.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: май 12, 2009, 11:00:01 »

jasmine кога и как мога и аз да отида на отворени врати??? Много искам и аз да посетя родилното!!!
-Ади- утре на курса за бременни се надявам да кажат повече за клиниката! Въпреки, че 1 позната ми каза, че АГ отделението отваря врати края на май-началото на юни, май Ризова ще работи там и й е казала. А относно цените-дали ще платя за ВИП-а в окръжна болница или ще ги дам във Ветрен ми е все тая!!! Важното е отношението и работата на специалистите!
 bandidi
друг слух е, че лекари от Сливен ще идват да работят тук във Ветрен! Чувала съм много добри отзиви за тях!!!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: май 12, 2009, 11:08:48 »

Ами в новата болница ще работят старите лекари...... де е киро на кирия се чудя аз.
Луксът едва ли ще осигури отношение и кадърност от грубите или пък не добри специалисти.
Виж ако дойде някой др лекар отнякъде, това е др въпрос, ама на този етап .....
И въпреки всичките лоши неща, които се пишат за нашите доктори, при една нормално протичаща бременност и раждане, акушерките са тези, които вършат цялата работа. Аз лично съм дволна от всеки един човек, с който имах контакт в родилното и докато раждах, и докато лежах в реанимация, и после на трети етаж с бебето вече.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: май 12, 2009, 11:29:15 »

Момичета имам някакви ситни пъпчици по коремчето вече 3 дни  huhhuh.gif Ядох ягоди и си помислих, че е алергична реакция от тях, ама едва ли-ако беше така до сега да ми е минало. А и са само по корема и ме насърбяват, дали не е от мазилата, с които се мажа или...?!?!
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: май 12, 2009, 11:37:25 »

И аз като Ина срещнах само добро отношение към мен и бебето от акушерките и докторката ,която ме израждаше girl_wink А докато лежах 6-те дена се смениха най-малко 10 акушерки и 10-те бяха супер свестни... И този Георгиев е много готин и мил  good Също д-р Шик често минаваше и още един д-р с мустак не му знам името много любезни, както и педиатърките , които идваха да виждат Алекс.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: май 12, 2009, 11:44:22 »

Момичета имам някакви ситни пъпчици по коремчето вече 3 дни  huhhuh.gif Ядох ягоди и си помислих, че е алергична реакция от тях, ама едва ли-ако беше така до сега да ми е минало. А и са само по корема и ме насърбяват, дали не е от мазилата, с които се мажа или...?!?!
напълно възможно е да е от някое кремче, с което се мажеш. Аз направих такава реакция към крема за бременни на Матерн  good
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: май 12, 2009, 11:49:42 »

Петето проблемът е, че аз се мажа с 3 различни вида  crazy - Мустела, Хипп и Джонсън, но не ги ползвам от вчера. До сега нямах проблеми, а сега какво ми стана не знам?!?!
Питах моята док на ЖК, а тя ми каза, че вероятно е от ягодите, без дори да пожелае да ги погледне  huhhuh.gif Ама днес ще отида, ще не ще да ме види, че се притеснявам вече!!!  sad
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: май 12, 2009, 11:51:30 »

На мен ми се появи след няколко седмици мазане  pardon Спрях го и се скриха пъпчиците, а след 2-3 месеца реших пак да го пробвам.... мазах се няколко дни и пак се появиха  pardon Все пак наистина е по-добре да те види доки  good
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: май 12, 2009, 12:04:01 »

Момичета благодаря за отговора за витамините.За сега и аз нямам проблеми,като естествено поддържам добра хигиена(то това си  ясно girl_wink) и пия Матерна,но понеже бях чувала,че тези специални добавки помагали за зъбките на бебо и затова ме интересуваше,ама след тая статия дето прочетох незнам... huhhuh.gif
hukuta тъкмо днес прочетох нещо в "Моята бременност" за кожните проблеми по време на бременността и ще ти го копна просто за информация,но може и да не е това pardon
"Обриви,които се появяват само по време на  бремеността:
Уртикария на бременността(PUP)Симптоми
какво:червени сърбящи пъпки или обриви;
къде: обикновено започва от корема и обхваща и бедрата.Рядко обривът се разпростира и върху ръцете, но лицето никога не се засяга;
кога: появява се около 34-тата седмица на бременността и изчезва след раждането.Може и да се поднови при следваща бременност.
Усложнения:
Състоянието е напълно безвредно и за майката, и за бебето.
Лечение
Може да бъдат изписани редица мехлеми за успокояване на кожата.Ментоловият спирт също помага.Възможно е по изключение да бъдат изписани и антихистамини.

Гестационен херпес
Симптоми
какво:множество сърбящи херпеси по кожата,които може да са пълни с гной;
къде:обикновено по корема,понякога около пъпа,също по ръцете и краката;
кога:по-вероятно е да се появят около 4-ти 5-ти месец, но е възможно и преди и след това.
Усложнения
Състоянието крие риск и за майката,и за бебето.
Лечение
Приемат се кортикостероиди под прецизен лекарски контрол."

Знам също,че и кожата ни в нашето състояние е особено чувствително и понякога дори допира на дреха може да доведе до обрив,така че само лекар би могъл да каже за жкое от описаните състояния става въпрос. girl_wink
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: май 12, 2009, 12:04:29 »

Петето малко ме успокои да ти кажа чесно! Благодаря!  good Само дето ще е малко по-трудно да разбера точно от кое мазило е  blum
Ама отивам да ме види все пак доки, стискайте палци!!!  blush
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: