Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:41:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 121997 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: май 11, 2009, 16:56:00 »

Bravo за резултатите момичета!!!
jasmine вече се подготвяте  blum хе хе, на нас ни е малко раничко, ама и ние сме се обърнали вече  Girl_hide btw ти в Бургас ли ходеше на лекар и кой ти е доктора?
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 11, 2009, 18:22:52 »

Абе момичета да ви питам моя лекар на мен не ми каза ни6то за това как е бебо - в смисъл дали се е обарнал, но сега се сещам че каза на сестрата  - цитирам "главично предлежание" - дали това значи че е застанал правилно
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 11, 2009, 18:52:16 »

Да означава, че е обърнато правилно надолу с главата както трябва да излиза
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 11, 2009, 19:31:02 »

Момичета страшно се вълнувам и радвам за вас! :bravo:Браво за добрите резултати Bravo @}->--То не останало! girl_wink
А я аз да ви питам нещо....спомням си,че някои от вас пиеха хапченца за зъбите(вашите и на бебо) ще питам и моят стоматолог,но да ми кажете и вие какво знаете по въпроса,че да не пропусна нещо Girl_hide
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 11, 2009, 19:44:30 »

Като сме почнали с отчетите от ЖК да споделя и аз за моята петъшна такава. След двучасово чакане след записания ми час вече си бях забравила почти всички въпроси и общо взето консултацията ни мина  набързо, а не бях виждала беба повече от месец. Дадоха ми направление за кръв и урина за началото на юни, а следващата ми ЖК е чак за 19 юни. Нищо обезпокоително няма в миналите резултати от кръв и урина. Беба е в седалищно предлежание, което ще рече, че си е с главата нагоре, но докторката каза да не се притеснявам и да не го мисля, понеже има още доста време и ще се обърне. Иначе ме окуражи с това, че август месец със сигурност няма да излиза в отпуска.
Иначе се чувствам много добре и по цял ден шетам напред назад, но ми каза да  внимавам много и да се пазя в този период и аз искам не искам се кротнах и сега го давам по спокойно.
Тони за профилактиката с флуорни таблетки ще постна тук един материал на койтосе натъкнах ведна книга. След прочетеното занищо на светане бих пила флуорни таблетки. А пък и моята стоматоложка каза, че това били отживелици и отдавна не се практикувало никъде:

http://www.bg.yosif.net/med/index19.htm
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 11, 2009, 19:46:01 »

hukuta,да в Бургас ходя на лекар и там ще раждам,а лекарят ми ,който ми следи цялата бременност и ,при когото ще раждам е д-р Душепеев.Rodi,да това което си чула означава че бебето е с главичката надолу в правилната позиция за раждане pardon.
А също така забравих да ви пиша,че нашият бебешок се развива по-бързичко и плацентата ми щяла да озрее по-рано crazy,така че може и по-раничко да се срещнем с него LOVING.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 11, 2009, 19:50:10 »

Тони, аз пиех зимафлор. Чакам си обещаните снимки  Wink
Роди, значи, че е в правилната посока smile
Захира, радвам се, че всичко е наред при теб !
Успех на всички  give_rose
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 11, 2009, 20:11:53 »

yahoo ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ МАМИ ОТНОВО, ОТ НАС С БЕБО ОТНОВО ПОЗДРАВИ ВЕЧЕ СМЕ ПРИ НАШИЯ ТАТКО И СМЕ ДОБРЕ!
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 11, 2009, 21:02:20 »

Здравейте момичета, радвам се че вие и вашите бебчета сте добре give_rose.
desisv, добре дошла отново при нас, чакаме скоро да пишеш какво се случва с вас  girl_wink
Ние с бебка също сме добре,малко ни е тъжно,че пак сме в София , а нашия татко си е в Бургас Плачещо момиче ,ама няма начин,трябва да го преживеем. А и жегата тук много ме мъчи,краката и ръцете така ми се подуват,че незнам какво ще правя по-нататък, а ми се вижда още раничко да слагам сандали и чехли(не че имам подходящи,всички са ми с доста високи токове)И така с нас.
Вече ще пиша по-честичко като съм тук.До скоро !
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 12, 2009, 00:14:27 »

Добре дошли отново момичета!
desisv трябва да разказваш сега как сте с бебочето, че се изгубихте бая за дълго  от редиците blum
iv4e83 много е кофти това да ти се подуват ръцете и краката  angry ама пък според мен вече съвсем му е време за сандалки, аз отдавна "открих сезона"  blum. За чехли още не съм се престрашила, но смятам тези дни да го направя, ако времето се задържи така топло  yahoo А относно токовете-и аз вече съвсем ги забравих и си преоборудвам гардероба откъм ниски обувки  pardon
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 12, 2009, 07:42:11 »

Здравей hukuta , благородно ти завиждам,че вече си носиш сандалките,но при мен го има и проблема,че доста често краката и ръцете са ми мокри(уж било на нервна почва,ама аз и от сън като ставам пак съм така,както сега например  scratch one-s head) и ме е страх още да ходя боса,защото малко да подухне и краката ми стават ледени и както по цял ден съм на лекции,на другия ден задължително ще съм болна.Та за това все още се въздържам,но да видим до кога. Wink
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 12, 2009, 09:44:52 »

jasmine съвсем се обърках  crazy Не мога да разбера как е възможно за този лекар да се чуват толкова ужасни приказки и същевременно други да го хвалят  Oh my ... Защото освен теб, имам колежка, която е ходила на ЖК при него и е родила при него и е адски доволна, а всички други го плюят много, чак мен ме хваща страх  nea
iv4e83 важното е сега с бебка да сте добре, да не се разболявате, а на сандалите ще им дойде времето  girl_wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: май 12, 2009, 09:49:13 »

hukuta, защо се учудваш? Няма лекар в Бургас, за който мненията да не са тотално полярни..... За всеки се чува и хубаво и лошо, включително и моя - д-р Шик. За него и за Душепеев освен всичко друго се говори, че са ужасно груби, цинични и изпълнени с черен хумор и това е абсолютен факт. Аз лично не съм търсила нежно отношение, така че това не ме бърка.
Качествата им като специалисти също за някои момичета са под всякаква критика, но пък аз съм ужасно доволна от Шик и адекватната му и бърза реакция.
Всеки си преценя какво търси в лекаря си.
Спри да се поддаваш на всякакви слухове и на това, което четеш по различните форуми, понеже тотално ще се объркаш и ще психясаш.
Ти при кой си всъщност?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 12, 2009, 09:59:51 »

ina_lemon права си, но не мога да не взема под внимание да чуя приказките " Нищо ти няма МА, ще живееш "  crazy защото имам позната, която след много тежко раждане с риск за нейния живот, Душепеев се е паднал на смяна на следващия ден и на визитация така й е казал. Или от сорта, както е казала  Di_Di че уиски щял да си налива от околоплодните й води  Oh my ...
Направо съм шокирана!!!  angry Иначе съм наясно, че за докторите и добро и лошо е нормално да чуеш!
Знам ли може и аз да съм голяма пъзла, че така да ми влияят тези приказки...ама го има и другото, че колкото повече наближава момента, толкова повече ме е страх  shok и като чувам такива приказки за докторите... Oh my ...
Иначе аз съм при Нина Добрева...и за нея съм чувала и добро и лошо. Ама аз не съм решила дали ще раждам тук, иска ми се, ама като чувам такива истории за специалистите и болницата... diablo
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 12, 2009, 10:11:52 »

Така е, мила, права си, на мен Душепеев ми влезе в операционната докато ме шиеха , влезе с димяща цигара, лъхащ на алкохол и още от вратата започна - леееллелелле, цялата тая кръв от нея ли изтече.... бебето оживя ли ..... тука не сте ли забравили една арля вътре ...... и прочие "умнотии". Така че напълно разбирам за какво става въпрос от личен опит.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: