Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 12:44:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122113 пъти)

Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 29, 2009, 08:36:29 »

Момичета не тюхкайте за килцата всички сме финни мами.
Аз да се оплача от два дена много ме боли ниско долу и не мога да разбера дали бебо ми притиска нешо или е от друго, пия по едно нош- па като лега не ме боли и за това си мисля че е ото бебо, амам незнам. На консултация съм чак на 8 и незнам какво да правя , ще идя днес как ще съм и май ако съм пак така ще звънна да питам smile
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: април 29, 2009, 09:00:05 »

Rodi най-добре не чакай 8-ми, ами звънни още днес на док, да си по-сигурна! А и все пак не е приятно да боли  nea
Активен
elica_n
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 29, 2009, 09:24:43 »

Благодаря Ви момичета за инфото  good , аз се записах при Бейлерян на ЖК .
Марианка дано бебчо да се оправи стискам палци.
Относно килограмите аз съм вече +11кг , ама и наистина много хапвам , а бях качила и доста преди да забременея, така че после ще имам доста да свалям
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: април 29, 2009, 10:33:47 »

Роди, и моят съвет е да не чакаш до 8-ми.Аз бях така миналата седмица,но на втория ден отидох на лекар. И сега съм на Магнезий и Нош па. Пък и идват доста почивни дни,да не стане така да няма кой да ти обърне внимание.Това не е шега работа.Отивай докато е време. Желая ти всичко да е наред  good
Активен
ivcheto83
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #304 -: април 29, 2009, 10:52:58 »

Здравйте, мили мами и  welcome-2 на всички нови мамчета  give_rose
Не се притесняваите за килцата...аз вече съм 2 кл. отгоре но забременях 53кл. а съм си височка  и това си зависи от структурата...само с раждането ще смъкнем доста килца и дано всичко да е наред и бебчовците да са здрави те ще ни стопят tease , ще ни разпъват на всички страни...само да сме здрави.
И едно запитване...? Кажете ми количка триколка с въртящ се кош и големи гуми (заяла съм се, че искам триколка и това си е ).
Хубав и усмихнат ден и се радваите на шаващите се коремчета ( аз даже му чета приказки, когато започне да се бунтува много и има ефект.Добре му действат  blum )
Активен
ivcheto83
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #305 -: април 29, 2009, 10:54:01 »

......24кл. съм искала да напиша......че съм отгоре angry shok blush
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 29, 2009, 17:22:49 »

Здравейте момичета,  give_rose
ние се връщаме от ФМ с две прекрасни новини: едната е с нашето бебче всичко е както трябва(няма абсолютно нищо обезпокояващо), а другата е РОЗОВА baby_girl yahoo yahoo yahoo
Много сме щастливи(и таткото се надяваше да се потвърди ,че е момиченце) и така от днес вече ще говоря за бебка girl_wink
Това е от нас,ние пак потегляме за Бургас   moto и ще пишем от там.
Приятна вечер на всички  girl_wink
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #307 -: април 29, 2009, 17:28:19 »

Още веднъж много благодаря за успокоението  give_rose Друго си е  като каже някой "и ние бяхме така,но се оправихме"  good Да, ще ходим още веднъж при Марков след два месеца, даже веднага си записах час, защото вече записваха за 23-24 Юни, а след това може и да почива. Диск не правихме, защото не беше застанала добре. Само ни я пусна за малко да я видим и половината личице си беше скрила в плацентата, може би следващия път ще направим. Имам само една такава снимка, ще пробвам да ви я покажа, но не знам дали ще стане. Да ви кажа тези дискове и снимчици хич не ме вълнуват, радвам се че хубаво огледа бебето, вместо да ни я пуска на 4D ние да се кефим. 
Искам да ви се похваля, че направих първата покупка веднага след прегледа - една шапчица  yahoo, за да излезе надолу с главата  Wink
За килиграмите аз съм само +2, което много ме изненадва. Очаквах, че ще нълнея доста повече и по-бързо  pardon, но да не помислите, че се оплаквам сега  Wink
Роди, сигурно болките са от бебето, но наистина, ако не минават информирай АГ-то си.   good
Ночко, много е гадно с тия гадинки, дано са ти за последно!
iv4e83 хайде честита мома и на теб!
« Последна редакция: април 29, 2009, 17:30:50 от mariana » Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: април 29, 2009, 17:53:33 »

Ивче,честита ви девойка baby_girl.А относно количка триколка незнам каква финансова възможност имате,но ти препоръчвам количките на АБЦ дизайн,добре е ако ги видиш на живо в някой магазин,за съжаление незнам линк да ти ги покажа,инъче аз имам каталог на тая марка и се двуомя много дали с 4 колела да вземем или триколка,защото са мноого стабилни,поне се уверих на живо Wink
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: април 29, 2009, 19:54:46 »

iv4e83 Честита Розова Новина ! yahoo
mariana днес като бях на ЖК попитах за това което те притеснавя, просто така... и лекарката беше категорична че те се пукат, единственото важно в тази ситуация е да ги следите. Стискам ти палци а и зная че всичко ще е наред ! yahoo
Както вече казах днес ходих на ЖК и за пореден път искам да кажа колко съм възхитена от д-р Светла Мадолева от клиника Лозенец. Отидох уж на задължителнета ЖК, бях и със сина си тъй като трябваше да го взема по-рано. Тя ни почерпи със сок, веднага след като й казах че много често съм жадна, разпитваше подробно как се чувствам. После поне 10 минути гледахме бебчо. Жорко умря от щастие. А за негов късмет то си смучеше пръста и от време на време си движеше старанно пръстите на ръцете. Той цял ден показва какво прави бебето smile  И почти сигурно лекарката потвърди синята ни новина smile.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 29, 2009, 21:15:15 »

iv4e83 честито и от мен!!! Много се радвам за новината, да ви се роди една здрава бебка и много да ви радва!  yahoo
Аз смятам тези дни да отида на 4Д да видим пак бебчето и този път и клипче да успеем да направим, че да видим дали ще ни потвърдят и на нас розовите гащи  Girl_hide че се намери 1 док, който каза, че виждал момченце и ме пообърка  pardon
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 30, 2009, 18:26:39 »

Благодаря ви момичета  give_rose
Сега да попитам-някоя от вас да знае нещо за Клара Фина.Наскоро някой беше питал за нея,но не видях отговор  sad ?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 30, 2009, 22:14:37 »

Не съм я попитала дали може да кажа, и се надявам да не ми се разсърди, но тъй като вече няколко момичета питат за нея, ще кажа само,че KlaraFina e добре (до преди 2-3 дни). Аз много се надявам тя самата да се включи и да разкаже на тези на които им липсва, как се чувства smile, и ако има причина защо не пише във форума? smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #313 -: май 02, 2009, 11:57:59 »

Здравейте мами,

Вярно, че не съм писала от отдавна, но не очаквах отсъствието ми да се забележи. Трогната съм от това, че се сещате за мен  give_rose. Аз съм добре, корема расте...
Не пиша защото няма какво да кажа, а никак не ми е присъщо само да ръкопляскам и поздравявам. Не виждам и смисъл да се оплаквам, че корема ме боли, защото е нормално и никой не ми изписва но-шпа и магнерол. Дори и пола на бебето още не знаем... От време на време се чувствам провокирана от някои постове, но се въздържам от коментар, защото не искам да бъда груба и заядлива. На бременността и раждането в Швеция се гледа по съвсем различен начин от този в България което повлиява и моето отношение към често дискутираните въпроси тук.

Но да знаете, че ви чета и се радвам за вас. Много ви благодаря, че питахте за мен.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: май 02, 2009, 21:13:33 »

KlaraFina много се радвам,че при теб всичко е наред!Така ми олекна @}->--не,че нещо,но като не пишеш,а и след поста на darling   незнам защо,но се притесних още повече blush
Като гледам не само в Швеция,а и навсякъде в чужбина на бременните се гледа по различен начин от тук.Струва ми се,че при нас напоследък много се е ударило на печалбарство и прекалената "загриженост" към бременните по-скоро се дължи на нещо друго,а и забелязвам,че масово се изписват хапчета на бременните с нужда и без нужда,както и масово се дават болнични от първия ден на бременността без да има нужда =]А като дойде момента на раждането пак стават бели тъй както много следят и всичко знаят :girl_impossible:Така че може пък да е за добро това,че при вас нещата са както е било тук преди...Даже забелязвам едно "връщане назад към природата" в много страни,а в Америка разбрах,че напоследък все по-разпространено започнало да става раждането у дома shok
Почивай си,бъди спокойна и прави това,което ти доставя удоволствие,а за пола на бебето....ами каква по-хубава изненада от това след някой и друг месец! girl_wink give_rose
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: