Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 16:50:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122255 пъти)

ivcheto83
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #255 -: април 24, 2009, 16:58:33 »

Здравейте, на всички мами  give_rose
Не съм писала от доста време, но си имаше причина....
Радвам се за всички хубави новини и сега да кажа и аз една. Бебчо е 100% маж няма начин да се обарка и вече се е обарнал както триабва, за сега...но ще видим дали ще си остане в тази позициа.Твърдо съм решила да си раждам естествено(ако нещо не се обърка в последниа момент).
И ако някоя мама има инфо за Токуда моля да сподели, защото се замислям дали да не раждам там, но не съм още ходила да се запозная с условията.
Подготвителните контракции си ги имам от 2-3 месеца и доктора ми каза, когато ги усетя да легна на една страна да се отпусна и да пия много течности и за сега това помага, но знам че ако са болезнени не е добре и трябва да се обадите на докитата.
Пожелавам на всички леко бременеене......Нищо че сме киндерчета...незабравяите че носим най-прекрасните изненади...най-чаканите и мечтаните pqz baby_girl pqz baby_boy Momy puppets
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: април 24, 2009, 17:38:42 »

ivcheto83   много хубаво си го казала!И честито за 100%-я мъж! give_rose
Valentinka мен като че за сега ми спряха тези усещания и като говорих с една приятелка тя ми каза,че това бил бебо преди да започна да го усещам както трябва и честно казано откакто го усещам ги нямам тези усещания....А тези подготвителни контракции от коя г.с. се усещат?
Днес се обадих на акушерката да попитам за резултатите от БХС и със затаен дъх чаках да ми намерят картона и само я чувам да ми вика с един сериозен глас:"Ами Тони......." и направо изтръпнах и след кратка пауза продължи:"Ами направо са ти перфектни резултатите-никакви съмнения нямаме!Спокойна да си!" *YAHOO*Много се зарадвах да го чуя,макар да знам,че за тия неща гаранция няма,ама друго си е да живееш в оставащите месеци със страх Girl_hide
А вие смятате ли да ходите на плаж това лято? blush
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: април 24, 2009, 17:50:47 »

tonitta  Bravo за резултатите. Аз понеже съм от Бургас не смятам да се лишавам от плажче  blum Е не, че ще се юрна като всяко лято де-по скоро сутрин и следобед ще ходя-живот и здраве.
Valentinka и според мен болките са по-скоро от разширяващата се матка, а контракции не е задължително да имаш...аз ги получих към средата на 6 месец...божа работа...някои изобщо не получават!
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: април 24, 2009, 17:53:49 »

Благодаря hukuta , питам защото и аз смятам като теб да ходя сутрин рано и в късния следобед на шезлонг,под чадър и понамазана,но все пак да хвана слънчице и да подишам йодни пари.А и както смятам да излизам от юли в отпуск ще е много хубаво,ако мога да походя и на плаж blush
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: април 24, 2009, 18:00:26 »

Ами да, то в крайна сметка и прекаленото пазене не е много от полза! А и си права, ние ще ходим по здравословния начин на плаж  girl_wink Само дето ще сме голяма атракция с тези тумбачета  blum или поне аз защото термина ми е за края на юли и ще съм бая с коремче  pardon хи хи
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: април 24, 2009, 18:23:14 »

Здравейте, момичета! give_rose give_rose give_rose

По темата за плажа, аз ходих на плаж, когато бях бремнна в 7-ми месец, нямах никакви проблеми, даже плувах в басейн, разбира се малко и без да се задъхвам!!! good

По това време даже се качих и на самолет - също нямах проблеми!!! good

Успех! good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: април 24, 2009, 18:47:04 »

Аз не ходих на плаж, нито веднъж. Не обичам гледката на бременна жена на плажа, съответно и затова не го правех и аз. Незнам, някак си ..... ако става въпрос за до 5-6 месец примерно може, айде, ама оттам нататък вече има разширяване на тялото, корема стърчи напред, дупето назад, ама иначе по бикини.

Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 24, 2009, 19:01:24 »

Ее ina_lemon стига де!  smile Аз сега съм в 6-я месец и имам бая коремче, а си представям в 8-я  Girl_hide ама никой не е казал, че ще се опна по бикини   pardon Разбира се, че ще се съобразя със състоянието си и ще съм с нещо подходящо  good
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: април 24, 2009, 20:17:15 »

Хмммм,аз пък не съм виждала грозна бременна жена,а дори напротив-радвам се на всяка такава каквото и да е облякла и както и да изглежда.Не ми харесва единствено гледката на пушеща бременна или да пази господ-пияна(че и такава съм виждала).Нито би ми харесало да видя бременна по монокини опната в 14ч. август месец на плажа-просто защото е безразсъдно иначе не страдам от болезнена суета.Дори възнамерявам от другата седмица да възстановя посещението си във фитнес центъра,но ще се занимавам само с ходене по пътечката,басейна и йогата,мисля да ходя и доста пеша след работа,та да родя по-лесно и да не се отпусна прекалено Girl_hide
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: април 24, 2009, 21:30:11 »

tonitta   Bravo подкрепям те за бременните!
Само да кажа...внимавай все пак с фитнеса и разходките, т.е. с преумората, защото аз както бях казала вече, така получих контракции и съм на лекарства   sad  И сега и домакинска работа не мога да върша като хората!  nea
А относно бременните, разбира се, че няма грозна бременна жена!!!  give_rose  Никой не е имал това предвид в този разговор, предполагам  pardon
« Последна редакция: април 27, 2009, 16:05:08 от maria_lakova » Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 24, 2009, 21:37:13 »

Много хубава тема сте започнали момичета! И аз много се замислям за плажа, още повече че ние със сигурност ще имаме групи юни и юли и незная как ще издръжа без да стигна до плажа. От другата страна се притеснявам да не зараждам във Варна, че и доста работа ще имам по това време и да не ми се натрупа. Аз съм голям привърженик на хубавия тен, но по-скоро като Ина не бих се съблякла дори и в тези бански за бременни. Може би ще се отдам на разходки по ивицата сутрин и привечер. Иначе съм виждала и добре изглеждащи бременни по бански, просто аз не бих се харесала. А за спорта, аз съм си свалила упражнения от и-нет, защото във фитнеса ми е скучно само на пътека, а в басейните се притетяснявам от инфекции точно в този момент (обикновенно не ми пука и плувам навсякъде). Освен това днес  в края на деня стоях 2 часа права до факса на работа и докато се прибера у нас, коремчето ми се беше втърдило. Абе с две думи докато се чувствате добре, правете всичко което ви харесва !
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: април 24, 2009, 21:57:13 »

darling и аз си мислех да си ходя на работа до последно, до болничния 45 дни преди раждане, ама като натежи коремчето...по-бързо се измаряш и т.н. Не ви съветвам след 5-6 месец да работите както преди това!  good Бременните трябва да се щадят все пак!  girl_wink Но все пак всеки си решава  pardon Важното е да се чувстваме добре!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 25, 2009, 07:26:23 »

Тони, айде да не ми слагаш в устата думи, които не съм казала/писала. Грозна бременна никой не е споменал , аз написах, че не ми харесва гледката на бременна жена на плажа. Това е.......
А за спорта - подкрепям  с две ръце разумното натоварване, каквото съм сигурна ,че ще направиш. Все пак бременността не  е повод да се спре с всички неща, които по принцип правим, напротив. Ако се чувствате ок и всичко е наред - нека спорта продължи. Ще бъде само от полза.
« Последна редакция: април 25, 2009, 07:30:10 от ina_lemon » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: април 25, 2009, 08:50:18 »

ina_lemon да те питам, като скоро минала по този път, имала ли си контракции през бременноста и ако да-била ли си на магнерот?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: април 25, 2009, 10:56:18 »

Hucuta ако ми позволиш  да ти отговоря преди Ина. Аз имах контракции и с първата си бременност и сега. Усещам ги точно както писах вчера  - втърдяване на корема. Ако е по-продължително усащам и едно цялостно умаляване в областа на корема и кръста. Хубаво е в такива случаи да си полегнеш. Аз лично се чувствам по добре като си свия краката. Протягането  ми опъва още повече. Пия Магне Б6, който е  също магнезиев препарат. Надявам се да съм ти била полезна.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: