Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 16:37:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122219 пъти)

ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: април 23, 2009, 19:27:02 »

Мацки бургазлийки, аз за техника, умения и обстойни прегледи ходих при д-р Галина Петрова в Айтос. Естествено и за нея има една камара лоши мнения, но жената е супер подробна, прегледите ми винаги са били над един час време, апаратурата и е по-добра от на Калчева и според мен и тя е по-добра от нея. От пети месец, когато е втората фетална, ходех всеки месец паралелно с прегледите при моя си док.  В девети месец ми прави цветен доплер на пъпната връв, а доколкото знам в Бургас няма такъв апарат. С две думи препоръчвам я .... пред Калчева.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: април 23, 2009, 19:36:01 »

iv4e83  huhhuh.gif вече не знам и аз какво да мисля, ще попитам док.
ina_lemon
ами няма да се разсърдим ако споделиш координатите на тази док. с нас  blum А ти защо чак там си ходила или просто защото е мн добра?!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: април 23, 2009, 19:43:45 »

Ами аз тук си ходех при Весо Шик, при него и родих. Човекът дойде в 21-22ч вечерта от Отманли в болницата, че и секцио по спешност се наложи и той се справи прекрасно, реагира адекватно и бързо.
А до Айтос стигнах, защото исках второ мнение по един въпрос в пети месец и ми бяха хвалили тази докторка. И аз останах доволна от нея и Петър - мъжа ми - реши, че ще ходим и при нея паралелно с Шик-овите прегледи, хи хи хи.
Само за пример - тя ми каза на първият преглед - в пети месец - че дреб ще е момче. Шик видя пишката в средата на деветия. Дотогава все викаше, че шушона вижда. Как му порасна на тва дете пишок за нула време не се разбра, ама айде.

П.П. Имам телефона на Петрова, ще го дам на лични. Който го иска да драсне, че не ми се иска тук да го пиша.
« Последна редакция: април 23, 2009, 19:52:59 от ina_lemon » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: април 23, 2009, 20:03:36 »

ina_lemon я кажи как стоят нещата в болницата и по-точно разните там ВИП-мип знаеш ли? И за израждащите доктори?
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: април 23, 2009, 20:11:59 »

ВИП-а има отделен цепоразпис. Най евтиният пакет е 390лв за нормалнораждане, демек престой 3 дена. Разбивката идва по 130лв на ден. Две легла в стая, нова баня, хладилник и ТВ. На първия етаж е и може да се ходи на свиждане и да се влиза вътре по всяко време. Незнам дали това е хубаво или не.... все пак постоянна върволица при новородени... ама всеки си знае.
Най скъпият пакет гонеше 1000 пари. 6 или 7 дена за секцио с лична акушерка или нещо от сорта.
Иначе в родилното ... какво, питай веднага казвам, още ми е прясно. Ужасно захабено, но все пак прилично чистичко. Кофти бани и душове, ама за три дни се изтрайва, пък и то много време не остава да се оглеждаш, аз съм доволна, хем стоях 5-6 дена там.
Израждащите лекари - или раждаш при който се паднеш на смяна, или си имаш уговорка с акушерка или с док и те идват.
Има отворени врати в родилното, май всяка сряда бяха, и развеждат от първото нещо когато попълваш документите, през преродилна, родилна, реанимация ако се наложи, после трети етаж, където си вече с детето, и долу залата за изписвания. Не е зле да се отиде, поне се минава по целия път и знаеш кое след кое и защо следва.
Мдааа........
Гледам, то и вие напредвате бавно но славно. Кефите ли се?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: април 23, 2009, 20:19:45 »

smile Кефим се, ама мен лично ме е страх от това трябва ли да се уговоря с някой док ( а и да трябва не знам с кой  huhhuh.gif ) и как протича самото раждане  Girl_hide
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: април 23, 2009, 20:21:42 »

Ще взема да отида обаче на тези отворени врати (благодаря за инфо-то)  smile
Дано не се уплаша повече  girl_impossible
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: април 23, 2009, 21:34:05 »

Вчера бях на "Отворен врати" в Шейново и да споделя горе долу какво ни показаха. Общо взето беше интересно - влязохме в родилна зала или по-точно в предродилна - а родилното само го мернахме. Има една ВИП родилна зала, в която има само 1 магаре и може да присъства някой близък на майката, ако иска. Иначе в нормалното родилно има няколко легла, в предродилна имаше 4 жени smile И една, която беше родила преди 2 часа и лежеше.
Показаха ни и неонтологичното. Също и "така страшните тоалетни и бани". Има по 2 на етаж. Дори ако си във ВИП стая, пак си ползваш същите тоалетна и баня. Така ни каза гидът.
Друго... Обикновените стаи са с 3, 5, 7,8 легла. ВИП стаите са с 2 легла, за да си приютиш мъжа или някой друг, ако искаш  Girl_hide Имат климатик и хладилник. Но за ВИП стая трудно се уреждаш, защото са малко и общо взето - като отидеш да раждаш може и да има, ама може и да няма свободни.
Изборът на лекар включва в цената 900лв. и епидуралната, ако искаш.
Иначе като цяло си е малко кофти обстановката, в смисъл - не е като в Токуда. Но и ми се стори чисто и някак имаше ред. За разлика от Майчин дом, което за мен е хамбар и изобщо не ми се мисли да раждам там.
Аз засега се двоумя между Токуда и Шейново.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: април 23, 2009, 21:44:37 »

Ще взема да отида обаче на тези отворени врати (благодаря за инфо-то)  smile
Дано не се уплаша повече  girl_impossible
Е няма какво да се плашиш. То няма как да не те хване малко шубе, все пак е неизвестно нещо, но като тръгне процеса няма и да се сетиш да се страхуваш, време няма да ти остане. А за отворените врати - ми отиди, поне да знаеш откъде се влиза в родилното, че те са едни обиколки, едно чудо на болницата, едни естакади за колата....... ние проиграхме маршрута по светло един ден. И аз взех, че родих същата вечер....
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: април 24, 2009, 09:08:05 »

ina_lemon права си! Още другата седмица отивам, а случайно да знаеш трява ли да се записвам ли просто отивам и това е?! И гледам, че   no4ko24 е писала, че по няколко майки раждат в 1 зала едновременно-и тука ли е така???  girl_impossible
no4ko24 за Токуда съм чувала много хубави приказки, ама не е ли безбожно скъпо?!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: април 24, 2009, 13:47:53 »

Понеже до сега нищо не ме е боляло и почти не съм имала странни усещания,но от време не време взех да усещам кратки съвсем слаби като предменструални болчици ниско долу,та се чудя дали не е нещо притеснително,а и незнам как точно да ги опиша.... Girl_hide
Весели Великденски празници и много пъстри яйчица!!! give_rose heart give_rose heart give_rose

и аз от време усещам нещо такова...ще питам лекаря, но чак на 5/05. Ако знаете нещо по въпроса споделете, моля girl_wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #251 -: април 24, 2009, 13:55:21 »

Valentinka нямала съм такива болки, но не е ли по-добре да не чакаш 05.05., а да се обадиш още сега на твоя доки?
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: април 24, 2009, 14:01:41 »

Споко и аз имах такива болки в тези седмици матката се разширява затова е нормално е няма да се шашкате  smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: април 24, 2009, 14:16:23 »

Мерси много, Дидка, аз не съм се притеснила, но все пак да ви питам girl_wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 24, 2009, 14:17:38 »

:)Все пак като отидеш на док кажиму всичко каквото ти е любопитно да знае човекът
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: