Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 18:52:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122398 пъти)

jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 23, 2009, 10:53:26 »

Дарлинг,определено след някой друга година живот и здраве ще има опит за девойка tease
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 23, 2009, 11:31:41 »

iv4e83   мисля че е напълно нормално за нашето състояние,но все пак зависи колко е ниско.Аз по примцип имам ниско,а сега поддържам все 100/60 и доки каза,че е ОК.Възможно е ако е много ниско да се дължи на нисък хемоглобин и недостик на желязо.Внимавай при резките ставания и хапвай сладичко и зелени зеленчуци и пий много течности give_rose
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 23, 2009, 12:21:12 »

Да ви се похваля момичета днес с още едно форумско мамче Ками- mamcheto бяхме на лекцията в МОЛА и беше полезна - даже накрая и подаръчета ни раздадоха. Мислим да отидем и на следващата която ще е на 14 май, ако някое Варненско мамче иска да се присъедини към нас да заповяда smile good Wink
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 23, 2009, 12:33:10 »

Мира, честита ти розова новина! И аз се надявам да е такава, но някак си имам усещане за момченце Wink
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 23, 2009, 12:39:20 »

Ох Роди толкова исках и аз да дойда,но много са неудобни тези лекции през работно време :girlhide:Дано другия път да успея да дойда и аз...
Valentinka   кога се очертава да научите пола на бебо?Не е ли вече време?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 23, 2009, 12:44:51 »

Тонитка, на 5 съм на преглед и тогава. Предния път мне пожела да се покаже Wink, само махаше с едната ръчичка smile
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 23, 2009, 12:52:49 »

Оооо на 5-ти според мен вече трябва да се вижда.Стискам палци да се покаже като хората малкото човече и да е мома както искаш! @}->--На мен в твоите седмици ми казаха какво ще е,но и аз мисля,че на 8-ми ще е по-сигурно girl_wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #232 -: април 23, 2009, 13:05:23 »

Да ви се похваля момичета днес с още едно форумско мамче Ками- mamcheto бяхме на лекцията в МОЛА и беше полезна - даже накрая и подаръчета ни раздадоха. Мислим да отидем и на следващата която ще е на 14 май, ако някое Варненско мамче иска да се присъедини към нас да заповяда smile good Wink
Присъединявам се с две ръце към мнението на Роди  good и да допълня, че не съм очаквала, че ще има толкова много бъдещи мами (аз бях номер 129) pardon
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 23, 2009, 14:34:44 »

Здравейте мами  smile
iv4e83 , Fenix честити ви розови новини, много се радвам за вас и добре дошли в клуба  blum
iv4e83   спокойно мила, аз съм на магнерот от 2 седмици, почини си няколко дни и всичко ще е ОК, а отнсно кръвното аз съм с 95 на 55 така, че... pardon
 Rodi , mamcheto аз съм от Бургас и вчера тази лекция беше тук  smile Беше ми за 1 път и аз останах очарована!!! Смятам и аз редовно да ги посещавам  danceg
Даже iv4e83 ела и ти ако си си в Бургас другия път  smile, това ще е на 13 май.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 23, 2009, 15:30:08 »

Момичета аз малко така blushнадничам да ви чета и си припомням тези уникални мигове на бременността *INLOVE*Страшно много ви се радвам на всички и с трепет следя всеки преглед и всяка емоция Girl_hide
Поздравления за всички разкрили се бебчета.Много ми е мило да чета за ритничетата и за прегледите както и за вълненията ви.На повечето ви е първа бременност и мога от опит да ви кажа,че никога няма да забравите тези мигове.Галете коремчетата и им се радвайте,защото ей сега ще дойде лятото/есента и ще се разделите с тях,обаче на каква ценаааааааааааааааааааа.Всички креватчета ще се запълнят с едни малки нежни девойки и господа Girl_hide
Една лека и приятна бременност на всички ви желая и едно красиво раждане със сладък финал heart
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 23, 2009, 16:12:57 »

tonitta,hukuta, успокоих се за кръвното, бях чувала,че може да падне по време на бременноста,но докато на човек не му дойде до главата, са му някак далечни тези неща. Wink
hukuta ти защо пиеш Магнерот?Имаш ли болки? Нали ти ми беше казала,че ходиш на частно при Калчева,защото и аз при нея ходих.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 23, 2009, 17:28:56 »

iv4e83 ами да ти кажа доста емоции ми се бяха насъбрали и голямо обикаляне покрай сватбата и една вечер както си стоях ме заболя корема, ама целия корем. Цяла нощ не съм спала от болки и на сутринта отидох на лекар, ама при Добрева, защото тя ми е наблюдаваща. Тя ми каза, че съм заплашена от спонтанен аборт  shok , предписа ми магнерот и но-шпа и каза цяла седмица да лежа. Така и направих и вече съм по-добре, но чувствам, че умората ми се отразява веднага на коремчето и затова вече съм в болнични-доки каза "Никаква работа!" И така...консултирах се и с др доктор и ми казаха, че не било чак толкова страшно и често се случвало... crazy
Затова повече почивки и по-малко вълнения!  good
А при Калчева си ходя по-скоро заради апаратурата, дори другата седмица ще ходя да направим клипче на 4Д  yahoo
« Последна редакция: април 23, 2009, 17:30:59 от hukuta » Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 23, 2009, 17:43:32 »

hukuta,това с почивките,хич не ми допада,просто не мога да стоя затворена на едно място,а пък да лежа да не говорим Плачещо момиче И с емоциите не знам как ще се справя,тъй като съм си доста емоционална по принципа пък сега......
А за апаратурата на Калчева и аз съм чувала,че е най-добра тук и за това се надавям да е видяла правилно бебчето ни.
Ти също почивай, особено като си в болнични.
Аз с удоволствие бих дошла на 13 май,но ще съм в София със сигурност,че моите болнични в университета не важат  Mad girl Някой друг път ще отидем. Wink
« Последна редакция: април 23, 2009, 18:47:31 от iv4e83 » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 23, 2009, 18:58:22 »

iv4e83 познато ми е това със стоенето на 1 място, лежането и емоциите, ама няма как  pardon Само да ти кажа...забелязах следното- моето бебче е доста активно, направо не се спираше на 1 място  Girl_hide обаче откакто съм на магнерот не шава толкова много... huhhuh.gif та мисълта ми е, че достигнах до извода, че май нещо му действат като успокоителни тези хапчета, което пък от друга страна според мен не е добре  nea Опитах се да ги спра преди 2 дена-бебчето пак си възвърна активността, но снощи пак ме заболя корема и отново съм на хапчета  sad
А относно лекциите-провеждат ги 2 пъти в месеца в Бургас, така че все ще имаш възможност да ги посетиш  Wink А и в София ги провеждат, ама не знам къде и вчера казаха, че там е по-трудно записването, защото имало страшно много желаещи  pardon
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 23, 2009, 19:13:53 »

Хм,много странно това с Магнерота,защото пък аз го пия от вторник след обяд,а от вчера усещам бебчето доста осезателно и направо си ме подритва в сравнение с потрепването от преди това.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: