Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 18:35:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3 (Прочетена 122328 пъти)
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември!
«
Отговор #195 -:
април 17, 2009, 17:37:46 »
iv4e83 значи и аз съм те видяла на Малибу!
Аз чак сега се прибирам, голям маратон днес
Слава богу всичко е ок, болничния ми го издадоха за 5 мин., дори успях да го занеса на работа! Вече официално съм в болнични
и се отдавам на отдих и разходки
Активен
Ивче
Сватбар
«
Отговор #196 -:
април 17, 2009, 20:53:58 »
hukuta
честит болничен! Сега се отдай на маратон из морската градина и бебешките магазини
и се наслаждавай на оставащите месеци!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #197 -:
април 18, 2009, 09:57:50 »
Привет момичета - колко много сте и зписали от както не ъм влизала, но си имах причана - бях малко болничка и предпочето да полежавам че да мине от самосебе си и за щастие вече сам почти здрава.
Виждам че сте засягали темата за това как да родите аз още незнам не съм мислила, един ден става с мисълта за нормално един ден с мисълта за секцио. Но имам време още да мисля.
Искам да питам как осещате тези подготвителни контракций.
Аз от няколко дена хич не мога да спя и ставам рано рано и се шетам из къщи. Много се нервя ама си мисля че организма ми се настройва на новия режим още преди бебо да се е появил на бял свят
Това е от мен ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ И ДА БОЯДИСАТЕ ХУБАВИ ЯЙЦА
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #198 -:
април 18, 2009, 11:00:27 »
Здравейте и от мен! Боядисахте ли яйцата вече?!
iv4e83
благодаря
Rodi
аз съм същата...не мога да спя спокойно и ставам рано-рано сутрин...а контракции имам от 2 седмици-стяга ми се коремчето и ме боли
Но пия магнерот и но-шпа и вече ме боли само ако се преуморя.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #199 -:
април 18, 2009, 11:23:54 »
Здравейте отново момичета! @}->--Радвам се,че всички сте добре-по това,което сте написали
Роди
,съжалявам,че си била болничка,около мен има доста на антибиотици и чувам за много хора дето се оплакват от някакъв гаден вирус,та се моля да издържа и да не се поддам.А и още ми се ходи на работа и не ми се лежи у дома-дай боже след няколко месеца ще има доста да постоя без работа и даже малко ме е страх,че ще ми липсва
Относно плодовете дето не им е сезона-аз мисля,че те са внос от чужбина,където всъщност им е сезон,така че надали имат много нитрати,то и банани и ананаси не отглеждаме тук и никога не им е сезона в БГ,ама ги хапваме и все пак са полезни.За нитратите не се вманиачавам,защото мисля,че ям балансирано и не прекалявам с никоя храна,просто се стремя да доставям на бебо разнообразни витамини и хранителни вещества,все пак не мога да ям храна от космоса,че да е напълно безвредна :PТа гледам да правя каквото зависи от мен пък останалото е божа работа.
А относно начина на раждане, както и дали една жена да кърми или не си е строго личен избор.Аз си имам моята позиция,но ще я запазя за себе си и не смятам да я натрапвам на никого.Всеки сам си преценява и си прави избора,защото си се познава най-добре и може да прецени кое е най-добре за него.Така,че мисля,че сме тук за да си споделяме спокойно,а не да търпим упреци и да си налагаме мнението-все пак това би трябвало да е един спокоен и щастлив период за нас,а не на притеснения и съмнения
Момичета как да разпозная,ако имам контсракции? =]Понеже до сега нищо не ме е боляло и почти не съм имала странни усещания,но от време не време взех да усещам кратки съвсем слаби като предменструални болчици ниско долу,та се чудя дали не е нещо притеснително,а и незнам как точно да ги опиша....
Весели Великденски празници и много пъстри яйчица!!!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #200 -:
април 19, 2009, 16:49:39 »
Христос возкресе, мили мами!
Желая на вас и семействата ви много здраве, щастие и любов! И нека ви се родят здрави сладки бебенца
Активен
Ивче
Сватбар
«
Отговор #201 -:
април 19, 2009, 21:43:32 »
Христос Воскресе и от мен мами!!!
Пожелавам ви много здраве и късмет на вас и вашите близки и безпроблемни и изпълнени само с приятни емоции дни до очаквания голям финал!!!
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #202 -:
април 21, 2009, 09:02:05 »
Воистина воскресе! Да сме живи и здрави всички и да родим лесно здрави бебчета, пожелавам на всички!
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #203 -:
април 21, 2009, 09:38:07 »
Воистина Воскресе!
Да сме живи и здрави всички и всички наши близки и познати и всяка една от нас да си има сладко ангелче на финала
Аз да ви се оплача - моята доки ми изписа да пия желязо (Тотема), но нещо не ми понася и вчера и днес след като го изпия и
. Та ще ходя днес при нея да видим дали няма с какво друго да ми го смени. Преди две години имах липса на желязо и го пиех това и нямах проблеми. Сега се сещам, че после ми го смениха с Феро-фолгама и нещата се нормализираха.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #204 -:
април 21, 2009, 09:47:50 »
mamcheto на мен това феро-фолгама ми го изписа заради ниския хемоглобин ама аз много е го пия не ми действа добре, а и нямам кой знай каква полза от него. Дано ти изпише нещо подходящо и всичко да наред
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #205 -:
април 21, 2009, 10:15:00 »
Честит празник и от мен!
Поздрави на tonitta
Желая ти все така лека бременност и сладко здраво бебче на края!
Аз бях около 10 дни в отпуск, а таткото боядисваше апартамента.
Починах си, но да си призная работата започна да ми липсва вече. Стаята на бебка вече е в цвят праскова и сега започвам да търся абажур, перденца, лепенки за стена и други дреболийки.
Аз от 20 дни пия Малтофер (желязо) и не съм имала проблеми. Гледам да ям и повече месо и се надявам да има полза за хемоглобина.
Иначе за витамините в 4 месец започнах Хип натал, но ми се струва,че почнах по-бързо да качвам кг и го спрях. Сега наблягам на салатите и плодовете, които между другото много ми се ядат.
Относно раждането- ако всичко е наред ми се иска да раждам нормално. За сега бебка е седалищно, но си мисля че е доста рано още и се надявам да се завърти.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #206 -:
април 21, 2009, 18:33:54 »
Здравейте момичета ! Днес мина дългоочакваната от мен ФМ и новината на деня е че очакваното от мен момиченце, ще се окаже.... момченче. Бях мноооог изненадана
и малко
, но най-важното е че бебето е здраво и вече е цели 430 гр, което на мен ми се вижда много.
И според лекарят съм вече в 6тият месец, а пък аз си мислих че имам още една седмица, но и това не е толкова важно. Извинете ме за обърканият пост, но емоциите ми са бушуващи
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #207 -:
април 22, 2009, 08:51:49 »
darling
честита новина! @}->--Според мен е нормално да се вълнуваме така за пола на бебетата,макарче наистина най-важното е,че всичко е наред и да са ни живи и здрави!Аз гледам поради тази причина да не се настройвам за един или друг пол,защото макар да казаха,че ще е момче очаквам и изненади :girlhide:И ту си се представям с момче,ту с момиче,ама накрая съм убедена,че като го видя и ще го обикна точно такова,каквото си е *INLOVE*А ти я разкажи по-подробно за ФМ.Видяхте ли на бебо физиономийката?
Nataliya
честито за стаята!Нямам търпение да видя снимки!Ние добре,че предната година я боядисахме в бебешко жълто и сега остава само обзавеждането,ама още изчакваме и само се оглеждаме :girlhide:Смятам като изляза лятото в отпуск да действаме спокойно.
Лек ден мамита!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #208 -:
април 22, 2009, 09:32:58 »
Благодаря ти много
Тони
! ФМ ми я прави лекарят, който ме наблюдава, така че не е била изключително дълга. Но важното е че прегледа мозъка, гръбначен стълб, камери на сърцето и си прави някакви замервания. В случай на нещо нередно щеше да ме прати при съответен специалист, но каза че не се налага. А физиономийката не ми направи впечатление със специфични черти, освен нещо което искренно разсмя лекаря - една голяяяма прозявка. Ама такава голяма уста отвори
Направи ми снимка на тази прозявка, но не е особено четлива, поне за мен.
Аз също си оставям вратичка за изненади за пола и както каза и лекарят " Не мога да ти отнема надеждата ", но аз не искам да провокирам съдбата и да изглеждам неблагодарна на подаръка, които ми направи! Пристрастията ми към момиченце са само защото вече имаме момченце и ми искаше да кипря една малка госпожица.... но ще кипря себе си
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #209 -:
април 22, 2009, 10:16:20 »
Добро утро, момичета!
Дарлинг
, така ти се смях на репликата „ще кипря себе си...”
*ROFL*Не бързай със заключенията- на наши приятели до 7-я месец им казваха момиче та момиче, и изведнъж- опааа, ама то било момченце,хихихих
Тони
, освен че си представяш, сънуваш ли се с бебчето? Защото аз, преекспонирайки надеждите си, разбира се
- всичко си има елементарно обяснение, все се сънувам с момиченце.
Да не ми се чудите на включването по никое време- днес си позволих
цяяяял ден
отпуск...който ще оползотворя с 3 /
три!/
прегледа.
Един минах сутринта- стандартните поредни кръв/ урина + хормони /по желание на лекаря/. И умрях от срам с тоя моя мъж- чакам да вляза за вземане на кръв и пред цялата опашка той като замърмори: алоо, тук има бременна жена, може да й стане лошо, какви хора сте вие, бре... ужас просто.
Следобяд отивам на другия лекар-роднинския. И накрая отивам да се гледаме на 4Д..пак, че предния път само си загубих времето и парите.
И между всичко това ще дооправям спалнята- само тя остана недоремонтирана- ще слагаме последно паркета и край, че вече ми писна да не мога да си намеря нещата из къщи.
Целувки на вас и до по-късно /ако имам да казвам новина, де/.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...