Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 20:29:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122451 пъти)

ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 15, 2009, 22:09:31 »

Що бе, момиче, искаш секцио по желание???
И Стилиан беше седалищно и се въртеше  седалищно-напречно и обратно. Аз се спуках да правя уражнения ,за да се обърне и да раждам нормално. Два месеца и половина ги правех и накрая в 34 или 36 седмица се обърна както трябва. Не че ми се размина секциото де.... ама по други причини.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 16, 2009, 08:48:00 »

Секцио по желание? Защо така???
Аз да се оплача, и аз имах контракции преди 10 дена и пиа магнерот и ме карат да лежа  sad
Момичета,кога е нормално бебчето да се обърне? Вчера ми казаха в 7-я месец и ми стана много странно,не е ли рано?  crazy
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 16, 2009, 09:01:43 »

Виж аз по-горе какво съм написала за обръщането и си прави изводите. Различно е при всеки. Но принципно казват, че около 29-31 седмица заема позиция. Което даалеч не важи за всички де.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 16, 2009, 09:18:48 »

ina_lemon аз това имах предвид! Дали е прието за нормално бебето да заеме позиция още в 7-я месец (мислех си,че е много рано),а то е ясно, че е рзлично за всеки и винаги има прецеденти. pardon
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: април 16, 2009, 10:35:23 »

Моя бебчо още в началото на 6 месец се беше обърнал и за сега дай боже си седи така
Но при всяко наистина е различно може и в последния момент да се обърне
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 16, 2009, 10:50:53 »

Моето бебе непрекъснато се въртеше и до последно не се знаеше как ще застане. Не се очудвай на нищо girl_wink
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 16, 2009, 12:02:52 »

Еми момичета знам,че така ще реагирате за моето желание за секцио,ама малко да си призная мсиля че няма да мога да родя нормално crazy,все си мисля че няма да издържа и накрая пак ще ме отрежат ,както става с всяка ,която отиде за нормално раждане и затова помолих моя доктор,че искам секцио blush.Ама ,ако бебо не се обърне май задължително ще трябва да е секцио...
Незнам кога бебето трябва да заеме крайната си позиция,ето при Инчето колко късно се е обърнал плода ,а при друга може да не е така,всичко пак е мноого индивидуално,затова освен да стоя и да чакам да видим как ще се развият нещата,друго не ми остава huhhuh.gif
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 16, 2009, 13:38:49 »

Аз откакто лежах в болницата за болничния, и видях жените със секцио, просто ако не се налага не мога да си причиня това. И аз бях за секцио, ама като видиш наживо и си променяш мнението.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: април 16, 2009, 14:47:57 »

goldi оле колко страшно звучи....ама си права и аз съм на същото мнение, пък и природата си знае работата!
jasmine едва ли е толкова страшно нормалното, а и си заслужава да го преживееш и да го чуеш бебо  как проплаква за първи път  yahoo Според мен една операция си е много по-страшна!  huhhuh.gif
Въпреки,че една приятелка каза, че е раждала в Сливен със секцио и е много доволна, ама...всеки си решава все пак!  blush
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 16, 2009, 22:28:59 »

Ох, момичета,незнам кое е по-добре- секцио или нормално раждане,но при мен проблемът е, че първата лекарка при която ходих ми каза,че тъй като съм с очила ще раждам секцио,а сегашната ми  казва,че в 8 месец трябва да отида на очен лекар и той ще реши.И сега ми е малко притеснено,защото ако раждам секцио,трябва да се ориентирам за доктор,все пак не искам да го решаваме в последния момент.Но всички мои приятелки,които са раждали секцио не са имали проблеми с очите,а причината е била друга и няма кой да питам.Кофти работа!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 16, 2009, 23:12:38 »

Да и аз съм чувала , че е хубаво секцио ако не и задължително след като майката носи висок диоптър очила. Не съм запозната много ама мисля , че секциото  е едно и също независимо дали е заради очи или нещо друго.
До колкото приятелка ми е  казвала, която е с висок диоптър очила , че се прави секцио, да не се отлепи ретената на бъдещата майка от напъването. Ивче не се притеснявай всичко ще си е ок smile усмивки
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 17, 2009, 07:35:41 »

iv4e83 ако това ще те успокои-преди няколко дни говорих с една приятелка, която е  в деветия месец и е с очила 4 диоптъра...та тя каза, че е ходила на много консултации относно това и са й казали следното...че в случая секцио не е задължително, но е препоръчително, задължително е когато диоптъра е над 6. И нея са я пратили на очен лекар в 8 месец за последна консултация и това са й казали. А и ти нали ще раждаш  Бургас-споко ще помагаме в избора на доктори  blum
Аз пък сега отивам да си взема болничния, този дето е с комисия...стискайте палци всичко да мине ок и дано не ме разкарват много  girl_impossible
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: април 17, 2009, 07:50:57 »

Мерси момичета!  give_rose
Ама да, май докторите си остават с това "препоръчително е" за да се презастраховат.Незнам дали да не се разтърся за познат очен лекар и направо да го помоля за такова направление за секцио ако наистина е препоръчително ( или там както се казва)и поне да знам как ще раждам,че така ми е притеснено.
hukuta ,стискам палци да не те разкарват  и да получиш бързо болничния  good good.Ти в сряда в ранния следобед не беше ли в Малибу в Бургас, тъй като сега всяка бременна ми прави впечатление,а снощи ти разгледах снимките и съм почти убедена,че беше ти?
« Последна редакция: април 17, 2009, 07:56:15 от iv4e83 » Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 17, 2009, 09:05:58 »

iv4e83 аз бях!  smile Точно с тази бременна, за която говорих по-горе, която е с диоптър! Голям майтап...защото ти май стоеше срещу мен?! И на мен ми правят впечатление другите бременни  blum И другия път да ми се обадиш еййй  girl_wink Ще ми бъде приятно да се запознаем!  give_rose
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: април 17, 2009, 09:15:35 »

hukuta , знаех си  smile ! Аз бях на първата маса срещу сепаретата. Разбира се , че ще се обадя, обещавам!
Ти да не се върна вече от болницата вече?Как беше?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: