Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 20:35:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122467 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 07, 2009, 12:02:26 »

Ивче имаш толкова голям изобор с буквата Д така че отваряй страници с български имен аи гледай
Само незнам дали искаш да е булгарско де
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 07, 2009, 12:04:44 »

Bravo момичета за добрите резултати smile
Ето тук е темичката за имената-можеш да погледнеш там  smile http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,14417.0.html
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 07, 2009, 17:11:52 »

Хехех,Ивче та ние си приличаме.И на мен ми се схващат вечер пръсците,мислех че съм единствената с тоя проблем,но явно не е така.А и другото и ние си чакаме момченце и трябва да е с буквичката "Д" ,но вече измислихме.Да се роди живо и здраво и ще се казва Денислав blush
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 07, 2009, 17:55:13 »

О и аз съм със същия проблем със пръсците - схващат се само през ноша и адски много боли направо ми се доревава, от болка cray
А и ние сме на вълна име с буква "Д" на татито ще го кръстим - живот и здраве като се роди бебо smile
Активен
ivcheto83
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #139 -: април 07, 2009, 18:00:59 »

danceg Jasmin, сега остава и да ги родим на една дата  tease
Ние не можем да се разберем за името и това си е  beating няма оправия. Важното е да се роди бебчо здрав, а името то е ясно че каквото майката си избере в крайна сметка, ама сега нали и таткото трябва да се изкаже. А вашето име което сте си избрали е наистина хубаво  Bravo

Активен
ivcheto83
Новак
*

« Отговор #140 -: април 07, 2009, 18:02:18 »

Тази буква "Д".......  blum
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 08, 2009, 08:39:44 »

Ако бяха момиченца щях да ви предложа Деяна, като мен yahoo  danceg Girl_hide
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 08, 2009, 11:43:26 »

Ами ние ако имахме момиченце,аз държах да го кръстя на баща му с "М" и си измислихме Моника,но след последния видеозон разбрахме,че нашето момиченце е момченце всъщност и с М не ми харесва нито едно има за момче и затова сега ще го кръстим на свеки nea
Активен
ivcheto83
Новак
*

« Отговор #143 -: април 08, 2009, 16:13:49 »

На нас от самото начало ни казват, че ще е момченце и аз само за мажки имена си мисля.И аз исках да е с "М" и си бях харесала Мариян, обаче милото каза "НЕ" и каза, че трябва да е с "Д"(Данчо, Даниел или нещо от сорта) на баща му, а аз си харесвам Деян и пак не можем да се разберем battle lacnl8 bqsnasym
Активен
ivcheto83
Новак
*

« Отговор #144 -: април 09, 2009, 08:46:18 »

Добро утро, Мамчета!
Надявам се да спите добре защото аз цяла нощ не съм спала.Бебчо през цялото време раздаваше ритничета и се боксираше boxing , а и на всичкото отгоре при всеки удър трябваше да тичам до WC angry.но нека сега да шава докато има място, че след никой месец няма да има каде да се боксира  danceg
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 09, 2009, 09:00:15 »

Ивче, аз спя идеално засега. Дори забравям, че съм бременна. Чета, че е добре да се спи на лявата страна, но не мисля че е проблем да се спи и по др начин, стига да не е на коремчеsmile Моят бебко още не рита толкова силно. Сутрин се събуждам по-рано от обикновено и чакам да се размърда, нооо..спи му се и се обажда чак към 9,30-сънливец като майка си ще е blush . Колкото до името-имате време да изберете. Лично на мен много ми харесва Даниел.
« Последна редакция: април 09, 2009, 09:01:54 от bandidi » Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #146 -: април 09, 2009, 09:48:53 »

Здравейте и от нас  smile Нашата беба се събужда малко след мен и то с яки ритници  Wink
Четох в някоя от темите (не се сещам точно в коя), че тиквени семки помагат при киселини - искам специално да благодаря на тази мама, която го написа. Наистина помагат и мога да кажа, че вече си заспивам спокойно  (е когато беба реши, че трябва да спя  girl_wink )
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 09, 2009, 10:57:40 »

Аз не съм ви писала отдавна тъй като нямах интернет 1 седмица.
При мен ритниците са вечерно време като си легна. Иначе през деня като съм в движение явно от люлянето се унася и спинка обаче седна ли веднага се почват ритничетата. Даже доста се смея, защото през корема се вижда как побутва оттук оттам. Ама ми е толкова мило като почне да ме побутва. Аз вече избрах и поръчах тапети за детската стая /за едната стена/, дадоха ми цял каталог със много сладки тапети и въобще не са скъпи - 16.90лв. ролката, а са на Rasch. Ще се опитам да пусна снимки в темичката за детската стая.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 09, 2009, 14:14:22 »

Здравейте бъдещи мами , smile не съм се отчитала отдавна, за което съжалявам. Днес бяхме на консултация и да се похваля всичко е наред видях сърчицето на бебо , как тупти много се развънувах smile Докторката ми каза ,че най вероятно е момче  baby_boy, но най добре ще ми каже в 20 седмица , все още е рано, тайничко се надявам да се е объркала, абе да е живо и здраво бебо пък второто ще е момиче smile.
А относно ритането , все още не усещам силно ритане само подбутване smile много е сладичко. А най много се радвам , че ми минаха всички неразположения от първите три месеца, и сега наистина се наслаждавам на малкото ми коремче smile и хубавото време
Усмихнат ден smile
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 10, 2009, 08:41:54 »

Момичета, само аз ли не усещам бебчо?  huhhuh.gif Много странно, защото Захира е 3 седмици след мен и пише за ритничета, пък аз най-много някое "разбъркване" да усетя от време на време, и то дори не съм 100 % сигурна, че това е бебето. А вече съм дори в 6ти месец и навсякъде по книжките пише, че бебето е много активно и постоянно се усеща.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: