Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 18:46:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122370 пъти)

mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #90 -: април 02, 2009, 10:09:53 »

Ама защо се ядосвате, че не ви пращат на ФМ и БХС? Те са си по желание на бременната и никой не е е длъжен да ви праща да ги правите. Още по малко пък лекарите  от кварталните поликлиники по ЖК  nea  Те гледат там бройката да минава и въобще не ги интересува. Същото е и в малките градове за съжаление. Или си намирате свестен лекар и си плащате всичко или ходите на ЖК в поликлиниката, четете и се интересувате много и пак си плащате за това което прецените че искате да изследвате  pardon
За съжаление няма нищо безплатно! Моите два безплатни видеозона, които ми дава здравната каса отдавна минаха и всеки път си плащам по 40лв + БХС + ФМ и каквото там още е нужно pardon
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 02, 2009, 10:11:55 »

Марияна не ставаше въпрос за пари а само за това както че гледат да ти върви само жк и тва е
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #92 -: април 02, 2009, 10:17:03 »

Дидето  ясно , аз ви разбрах  good
гледат да ти върви само жк и тва е
Просто исках да кажа, че не можем да се сърдим  pardon Гледат си хората само ЖК, защото само това са длъжни, разбираш ли ме?
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 02, 2009, 11:44:02 »

Да бе да рабирам те ама понякога и минималното което трябва да обръщат внимание го правят през пръсти
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 02, 2009, 13:20:01 »

Гледам че си говорите за ЖК. Аз вече споделих моето изненадващо положително впечатление от моето пълво посещение тази седмица. Само да ви кажа че не съм платила никаква потребителска такса, само изследванията трябва да платя 2.50. След 2та видеозона, които поемала здравната каса, ако искам ще платя по 25лв. Малко ме изненада ниската цена, защото на платеният прием плащам по мин. 40лв. Но пък апаратурата  на ЖК сигурно не е кой знае каква. Иначе лекарката  е  good   
Zahira ще чакаме твоите впечатления от ФМ.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 02, 2009, 15:46:34 »

Идвам с отчетче от феталната морфология.Първо да кажа, че новият кабинет на доц. Томова е много приятен, вече има монитор на който да се гледа бебето на стената, прегледът с диск със снимки и видео е 100лв.
Сега да ви кажа за моята малка маймуна - и доц. Томова потвърди, че е в женски род  Yes danceg Girl_hide  - по измерване на бедрената кост и главичката върви горе-долу 2 седмици напред тоест отговаря на20 г.с. и няколко дни, което според мен не е никак лошо. Може би затова,че е по-голяма вече чувствам толкова отчетливи ритничета. Иначе всички органчета са наред и не знам дали така ми се струва ама прилича на баща си по-издълженото лице. Моето е по овално. Имам си и клипче как си смуче ръчичката.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 02, 2009, 15:50:28 »

Вики пусни снимка на принцесата  smile
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: април 02, 2009, 15:54:27 »

Вики много хубаво изживяване си имала!!! Пусни някоя снимка на момата!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 02, 2009, 15:58:15 »

Качих две снимчици в галерията, на другите се вижда повече къде крак, къде ръка, къде кръвотока към бебето.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: април 02, 2009, 16:01:44 »

Хехе,Вики,колко е голяма вече бебка,но все още се вижда почти цялата на ехографа Bravo
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 02, 2009, 20:31:17 »

Браво че всичко е наред ! Толкова е мило да видиш всичко това на живо  smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #101 -: април 03, 2009, 12:56:51 »

Захира радвам се всичко е наред  Bravo Все така да е  good А името на бебка Виктория ли ще е? Имам спомен, че беше мислила да е Ивайла. Попринцип и двете много ми харесват.
Активен
ellliii
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 03, 2009, 13:14:49 »

Здравейте и от мен! Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете сред вас момичета. И така - казвам се Елена, на 11.04. ще се омъжа, живот и здраве, а според наблюдаващия ми лекар на 20.08.2009 год. ще си имам малко сладко МОМЧЕ. Така че ще съм Ви благодарна ако ме впишете към мамите за месец август. Лек ден на всички smile
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 03, 2009, 13:17:35 »

Нее Марианче smile, Виктория е името на мамата (Zahira), а Ивайла на очакваната принцеса  smile
Ellliiii добре дошла при нас ! Желая ти леко бременеене  blum
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #104 -: април 03, 2009, 14:20:01 »

ellliii добре дошла и от нас с беба   Bravo Пожелавам ти незабравима сватба и най-хубавия подарък да е през август  give_rose Лека и безпроблемна бременност  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: