Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 17:32:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122278 пъти)

hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 31, 2009, 11:18:38 »

аз също ходих да ми махат зъбния камък......с ултразвук не се усеща никаква болка,аз също бях притеснена за бебето но зъболекарката ме успокои
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #61 -: март 31, 2009, 18:04:46 »

Nataliya, бебето едва ли усеща твоята болка, не се притеснявай. За желязото казват, че запичало страхотно и в някой много редки случай имало обратен ефект. Имай предвид, че акитата стават зелено-черни, не се стряскай от това. Аз също съм на желязо от днес, надявам се бързо да се се вдигне, че от няколко дни нямам сили дори да се движа. Искам да ти обърна внимание, че желязото се усвочва много трудно от организма и трябва да се съобразява с храната. Прочети си внимателно листовката в опаковката, там би трябвало да пише какво да отбягваш когато го пиеш както и страничните ефекти.

bandidi, desisv, на мен не ми изтръпват крайниците, а ми се схващат мускулите на краката. Правя ясна разлика между двете неща, защото имам приятелка, на която страшно мноgo й изтръпваха ръцете, но определено е различно. И в двата случая е неприятно, но ще търпим! Аз питах за магнезий и ми казаха нищо да не взимам.

До миналата седмица изобщо не усещах, че съм бременна. От тази съм като развалина, направо ще се разпадна. Надявам се да се посъвзема, защото незнам как ще изкарам следващите 4 месеца.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #62 -: март 31, 2009, 18:32:16 »

Момичета, желая ви да мине по-леко и да сте заредени с положителни емоции give_rose
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 31, 2009, 18:41:22 »

Мамчета от Варна видяхте ли че април месец има отворени врати в Окръжна болница , мислите ли да ходите . Аз май ще се запиша защото съм се насочила там да разждам. И даже май месец ще има бебешка борса тук във Варна.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #64 -: април 01, 2009, 09:35:02 »

Зравейте  bye
Днес съм в приповдигнато настроение, защото нещо се бях попритеснила и вчера отидохме да видим как се развива бебето. Всичко е идеално  Girl_hide Тежи 150гр, 10см от главата до дупето  Bravo
През цялото време беше с кръстосани крачета и не даде да му видим пола. Лекарката се пошегува, че само един мъж може да е толкова срамежлив  laugh Беше много смешно като по едно време започна да пие от амниотичната течност. Дадох кръв и урина и сега чакам резултати.
Ако всичко е наред следващият ми преглед ще е на 27,04 при Марков, където се надявам да видим пола вече.
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 01, 2009, 10:05:11 »

Mariana, скоро ще го разберете вашето бебче при Марков. Аз винаги искам да ме гледат на ехограф по време на консултациите и лекаря ме знае вече и води директно в стаята с ехографа. Много ми е вълнуващо винаги-неописуемо чувство:)))
Desisv, много са неприятни тези проблеми със зъбите особенно в нашето състояние. Нямаме избор и трябва да се изчака. Може да използваш пасти Лакалут вечерна и сутрешна (силя и червена), както и очистване с конец и вода за уста. Облекчава наистина. Най-ефикасната вода за мен със силно стягащо действие е Bilka. Опитай, ако не си ползвала досега. Ако има възможност не позволявай изваждане на зъба, защото е трудно после, но пак си има вариант. Много се страхувам и аз, защото зъбите ми са с големи пломби-просто гена ни е такъв и затова ходя на 3-4 месеца да проверявам състоянието. То и затова страх нямам изобщо-отивам с нагласата че трябва и че е за да се чувствам по-добре след това, така и болката е минимална.
Klara Fina дано отмине скоро това положение при теб.
Няма как, ще си изтраем всичко.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 01, 2009, 10:25:36 »

Момичета сега се връщам от ЖК и резултатите са идални от изследванията, и килата ми са доре , за последния месец съм качила само 1 кило *YAHOO*което е ного добре. Бебо тежи точно 922гр.
Гледа ми бъбреците, пикочния мехур, черния дроб, мозъчето  - абе всичко си ни е наред , дай боже така да прдължава smile Питах и за втвърдяването на корема и ми казаха че сата и от много активно бебе, като моето , да ми е живо и здраво ама много се бутаааа danceg smile good
Това е от мен за сега
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 01, 2009, 10:27:37 »

Роди бравооооо миал супер инфо само така май мойта умната док права ли ще да излезе и на мен нали ми каза така за втвърдяването на кореам че е от ритането на бебо а той наистина е дооооста активен
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 01, 2009, 10:30:56 »

Е Диди ом и на теб така са ти казали  - така е . То и аз се осъмноих ама ето и при теб така са казали . При много умни лекари сме явноооо Wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #69 -: април 01, 2009, 11:39:12 »

Rodi  Bravo за хубавите новини. Радвам се че всичко е наред при вас и все така да продължава  give_rose
И нашата беба е много активна - постоянно се намества, рита, побутва. А даже снощи усетих с ръка някакво "бълбукане" в корема и тя като се мърда насам натам и "бълбукането" се изместваше с нея... Какво може да е това... pardon За първи път усещам нещо подобно и ми е малко странно  nea
Заинтригувах се за отворените врати в окръжа - за кога е? Мисля и аз да отида.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 01, 2009, 11:47:17 »

Това бълбукане дали не е хълцането, за което писаха мамите в другата тема ? crazy
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #71 -: април 01, 2009, 12:09:29 »

Аз лично не го оприличавам като хълцане, ама като незнам какво представлява хълцането на бебето в корема  blush МОже и това да е pardon
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 01, 2009, 12:11:40 »

mamcheto отворените врати ще са на 30.04. от 15.30 , ако иска повече информция ми пиши на лични . Аз за сега съм решила твърдо че ще отида
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 01, 2009, 17:38:12 »

Здравейте прекрасни мами  smile
Надявам се,че всички сте добре и бременността минава леко  blum, отдавна не съм влизала и доста ми е домъчняло  give_rose Гледам по-нагоре,че сте си говорили за втвърдяването на корема-и на мен така ми става от време на време и тъкмо се бях притеснила,дано наистина да е от "ритници"  pleasantry
Гледам,че бебчето на Rodi е вече почти килограмче- Bravo, моето пък преди 10 дена беше едва 375г.,възможно ли е за месец да натежи двойно,защото гледам,че разликата ни е окло месец???  crazy Много странно...
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 01, 2009, 18:03:21 »

hukuta,незнам ,но  в 24 г.с. бебето ми тежеше близо килограм ,за твоите седмици това не е ли малко crazy.Не искам да казвам нещо или да те плаша,но просто съдя по себе си huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: