Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 23:14:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122757 пъти)

bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 10, 2009, 08:48:40 »

Zahira, много е сладичко наистина това с побутването. При мен много късно се усети-21 седмица някъде. Вчера обаче си гледах корема докато се движи беба-вижда се вече и външно-трепти коремчето, а мъжа ми се плаши да не си отбележи някое краче на коремчето като от рекламата   Oh my ... . Ужас, страхлив е, а какво остава да присъства на раждането-той ще се чувства сигурно по-зле от мен. Герои сме жените, какво ли не изтърпяваме, за да си сгушим накрая малките съкровища.  heart
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 10, 2009, 11:29:13 »

Днес сутринта си взех заветния болничен и всичко е идеално  Wink Ние също вече започва,е по малко с ремонтите миналата седмица си поръчахме вертикални щори и онзи ден ни ги сложиха и съм много доволна идеално ни пасват на тапетите.
И аз да кажа за мото коремче понякой път като мексиканска вълна се бонтува и направо си ме плаши мого яко се тресе и то всички околко мен го виждата - но е за хубаво.
На 23 живот и здраве с една друга бъдеща мама от форума мислим да отидем аи на една лекцика в Мола.
Хайде това е от мен за сега - лек ден на всички коремчета smile
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 10, 2009, 12:47:24 »

Колко е хубаво да имате възможност да посещавате подобни лекции или училище за бременни. В Сливен няма подобно нещо. Моята приятелка в Габрово организираха подобни семинари и получиха страшно много материали, съвети за всеки един етап от бремеността и самото раждане, както и за грижата за детето след болницата. Също така им бяха осигурени и мостри от различни козметични продукти, за да могат да изберат най-доброто, много списания, брошури..Изобщо, цялата тази работа ми се струва много полезна.
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 11, 2009, 11:27:47 »

Здравейте и от мен мами,
и аз да се отчета,че компютърът ми беше на ремонт няколко дни.
И нашето бебче се обади... вече ме побутва yahoo bouncinggirl
 mamcheto , радвам се, чесемките са ти помогнали.И аз останах изумена,баща ми ми каза,че помагах,но се убедих сама.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 11, 2009, 19:10:32 »

Приемате ли още членове? blushАз малко късничко се записвам,но си имах моите причини и опасения...Както и да е.Бебо се очаква към 24-ти септември.Мога да кажа,че се чувствам прекрасно.Имах малки неразположения 2-3 седмици през 2-я месец май беше,ама колкото да ми е малко лошо.Сега освен коремчето нищо не подсказва,че съм бременна.Даже си ходя на работа с кеф и там знаят много малко хора :girlhide:изследванията са ми наред, ранната ФМ също,вчера ми взеха и кръв за БХС,а доки каза,че 100% е момченце,но ние все пак сме подготвени,че може и да греши.Нямаме претенции,само да е живо и здраво!Абе много сме щастливи и нямаме търпение да дойде 8-ми май,та да отидем на ФМ пак и да се видим с бебо.
И да знаете,че ви чета от самото начало Girl_hide
Лека бременност на всички! give_rose give_rose give_rose
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #155 -: април 11, 2009, 20:33:24 »

tonitta добре дошла при нас  Bravo Пожелавам ти наистина лека и безпроблемна бременност  give_rose И да се отчиташ редовно  blum girl_wink
Ние във вторник късния следобед сме на преглед, така че в сряда ще се отчитам и аз и надявам се с хубави новини   Wink Да ви кажа нашата беба имам чувството, че всяка вечер играе кючек в корема ми  sarcastic - чак вече ми е странно когато се мърда по-спокойно и без такива къчове и юмруци   girl_impossible
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 11, 2009, 20:37:35 »

Ех, Тони... ето къде си се губила ! yahoo Много се радвам за тази дългоочаквана новина ! Нека всичко от тук нататък да е наред и с теб и бебето ! Welcome
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 12, 2009, 09:23:33 »

И тук да ти кажа, Тони, че много се радвам за вас, защото много сте го чакали този момент и ето, че е дошъл smile Стискам ти палци всичко да е наред и до края да се чувстваш добре smile
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 12, 2009, 09:49:04 »

здравейте и честит празник на всички give_rose
момичета и аз вече усещам бебо някъде от седмица и вече става все по изразено,толкова е приятно че няма как да го опиша *YAHOO*ние сме на 24 април на фм и тогава ще разберем дали ще си имаме момченце или момиченце.....-само да ни е живо и здраво!лек ден на всички!!!!!!!
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 12, 2009, 20:40:15 »

Благодаря ви за топлото посрещане @}->--Само едно уточнение,че бебо си стана бързичко,само дето трябваше да се изчака поради други причини и наистина накрая нямахме търпение :girlhide:Добре,че до този момент всичко върви добре.Като чета как вече усещате бебнцата и така нямам търпение и аз да го усещам,ама май ще трябва да минат поне още 2 седмици :girlhide:Понякога имам някакви странни съвсем леки усещания от вътре,но сигурно не е възможно толкова рано да е...
Момичета на вас яде ли ви се месо?Нещо имам проблем с тази част...никак не ми се яде.А особено вечер ми се яде само салата и плодове.Дано да не е проблем за бебо.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 12, 2009, 20:46:38 »

Благодаря ви за топлото посрещане @}->--Само едно уточнение,че бебо си стана бързичко,само дето трябваше да се изчака поради други причини и наистина накрая нямахме търпение :girlhide:Добре,че до този момент всичко върви добре.Като чета как вече усещате бебнцата и така нямам търпение и аз да го усещам,ама май ще трябва да минат поне още 2 седмици :girlhide:Понякога имам някакви странни съвсем леки усещания от вътре,но сигурно не е възможно толкова рано да е...
Момичета на вас яде ли ви се месо?Нещо имам проблем с тази част...никак не ми се яде.А особено вечер ми се яде само салата и плодове.Дано да не е проблем за бебо.

Тони и тук честито, но месото не трябва да го изключваш от менютоо. Важно е за бебо good good good
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 13, 2009, 09:48:12 »

Четох че много майки имат непоносимост към месото по време на бременност. Както вече съм писала, аз съм вегетариантка, но интересното е че макар и много да обичам риба, сега я ям насила. Гледам да ям соеви и млечни продукти. А на последните ми изследвания хемоглобинът ми беше 135, така че месото не винаги има голямо значение. По важно е храненето да е пълноценно на витамини и минерали и др.
Hristi  гледам че с теб вървим почти заедно. smile  А и аз съм на ФМ скоро - на 21.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 13, 2009, 10:33:39 »

Тонита мила много се радвам за вас а и освен това още една Варненска мама  - увеличаваме се smile
Аз по едно време се чудех къде се поизгуби а то какво било. Найстина много се радвам завас - желая ти леки месеци до финала и всичко да е наред. Може да се включиш в групичката на майките които ще ходим на лекции в МОла smile
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 13, 2009, 10:50:17 »

Tonitta, добре дошла и от мен! Лека бременност нататък, спокойна и щастлива!!! give_rose
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #164 -: април 13, 2009, 12:06:59 »

Тони, много ми е приятно да ти кажа "Добре дошла!"  yahoo
С месото и аз имам същия проблем  angry Хич не ми се яде. Обаче за момента изследванията са ми добри, нямам недостиг на желязо  good
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: