Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 13:37:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част  (Прочетена 143014 пъти)

Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 17, 2009, 13:44:54 »

Момичета, наистина това с въпросите е ужасно. Ама хич да не ви пука. Даже може направо да ги отрязвате директно - ми искаме, ама не става. Да потънат в земята от срам и повече да не питат. Прост народ, направо побеснявам.  angry
При мен пък беше следния случай - аз като забременях и колегите ми знаеха (аз не съм го обявявала публично, но трябваше да откажа заради това едно дългосрочно назначение в чужбина и новината бързо се разпространи). Обаче като направих спонтанен аборт, само няколко колеги знаеха. И сега е ужасно, когато само ме гледат в корема и питат "На теб кога ще почне да ти личи?", пък аз най-невинно питам "Кое?" и те млъкват засрамени. Много ми е тежко, но си го преживявам повече вътрешно.
А относно слабеенето - мисля, че не ви е сега времето. Аз пък съм обратния случай ,с поднормено тегло и лекарите смятат, че може и затова да е станал аборта. По-скоро трябва да увеличите физическата активност, много е важно, особено за пукането на фоликулите.
Успех на всички, весели празници и скоро "марш" от тази тема на всички.  good

И една виртуална почерпка от мен, защото днес съм рожденничка!

Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 17, 2009, 14:53:30 »

Рени, браво, много добре си наредила съседката. пожелавам ти да стане Великденското чудо от все сърце. а относно психическото натоварване си много права, в такива моменти човек трябва да е спокоен и отпочинал и бебо ще стане.
Гучи прегръщам те силно и колкото и да е трудно опитвай се да не обръщаш внимание на подхвърлянията на хората, които понякога са жестоки.
чувала съм как хората говорят за една приятелка че е "неплодовита" и още куп ужасни приказки, а момичето си направи всички изследвания, свали и наднормените килограми, но мъжа и отказва да прави каквито и да изследвания. та проблема може да е в него, може и в двамата, но хората вповечето случаи обвиняват жената.
ние макар че сме от скоро женени има вече хора които ни питат дали нямаме новини за деца, и почват да ни дават наставления как трябвало да си променим приоритетите и т.н.
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 17, 2009, 16:22:52 »

Рени, какво става с теб? Кога ще правиш теста? Стискам палци да е положителен!

Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 17, 2009, 17:15:57 »

Ох, това с въпросите и мен ме побърква. Имаме едни познати, които всеки път като се видим ги забелязам как ми оглеждат корема и винаги поне по 2 пъти ме питат не съм ли бременна вече. Е, направо издивявам като ги чуя тези въпроси. Всеки път им казвам, че не е удачно да ме питат и всеки следващ път отново ме питат. Как  може да има толкова нетактични хора не знам, но всеки път ме нараняват с въпросите си  angry
Момичета стискам палци на всички скоро да се похвалим с бебешка новина smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 17, 2009, 18:27:50 »

Мими, докторът ми каза, че чакаме до неделя развитие по въпроса и след това правим тест. Което означава, че най-рано след празниците ще имам резултат.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 17, 2009, 19:09:09 »

Момичета  не го преживявайте толкова тежко и да се връзвате на приказките на хората, аз пък съм друга мен като ме питаха за бебе кога ще правим и аз казвах , че скоро няма да е и , че ми се работи искам да уча още,  и те хората ме гледат едно страно и  викат, защо се оженихте тогава?  ей затова се дразних, аз се омъжих , защото обичам мъжа ми не да правявим бебе ама то взе че стана.
Просто се наслаждавайте на любовта си, ние с милото около 4  5 месеца се наслаждавахме . ама после почна да ми се гади и повръща, и спряхме да се наслаждаваме.И сега съм толкова крива ,че никой неможе да ме понася  girl_impossible
  Хайде наслаждавайте се на живота и не се изморявайте да мислите за мечта си!!!
Целувки
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 17, 2009, 20:24:25 »

Извинявам се момичета за  Offtopic и аз не съм за тази тема не сме почнали да бебеправим още, но ви чета всеки ден и се моля и стискам палци за всяка от вас, скоро Бог да ви дари с най мечтаното слънчице за една жена. Не си позволявам да пиша тук, дори и за подкрепа, за да не притесня някоя от вас, тъй като смятам че даже и прекалената подкрепа може да притесни човек в различните случай. Толкова гнусно и гадно ми стана като ви слушам, че не знам какво ми иде, как може да има толкова смотани и нетактични хора не знам. Правенето на деца, рано или късно си е съкровенно, лично дело на семейството, никой няма право да пита и ровичка и да се меси, по една или друга причина кой когато иска, кой когато му дойде времето, когато е писано тогава, когато е готов и психически и здравословно тогава ще стане. Не знам възмутена съм, как да се затворят злите усти на такива нахални хора. Виждам че всяка от вас взима мерки и си движи въпроса, трудно е сигурно и много тежко, но ви моля опитайте се да се абстрахирате и да затапите тези нахални хора, всяка за себе си знае как да го направи и направо ги игнорирайте те не заслужават друго. Успех на всички! 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 18, 2009, 10:52:57 »

и аз се извинявам, че пиша отново във вашата тема, но днес една позната ме наплаши и реших да ви попитам за съвет. Понеже пия противозачатъчни в момента, а сме решили август след сватбата вече да си направим бебчето на сватбеното пътешествие, но тази моя позната ме притесни като ми каза, че с тези хапчета може да ми е по-трудно после да забременея. При нея се е получило точно така, и няколко месеца са правили опити, докато успеят. Моята лекарка ме уверяваше, че като ги спра и веднага мога дори по-лесно да забременея. Моля ви споделете вашия опит. Аз за сега реших да спра с хапчетата и да се пазим до сватбата, но разчитам и на вашите съвети.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 18, 2009, 11:04:06 »

valia_diva, и аз така съм чувала, че след дълга употреба на хашчета се забременява по-трудно, но пък знам, че е нормално и бебчето да не стане веднага, а до 12 месеца е съвсем нормално! good good good good
Аз никога не съм пила каквито и да било хапчета, а бебеправенето ни отне 4-5 месеца Wink

Така че не се притеснявай и уепех на теб и всички тук с пожелание скоро да напуснете тази темичка!!! good good
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #159 -: април 18, 2009, 11:07:25 »

Valia_diva аз също съм чувала, че след като спреш приема на противозачатъчни хапчета можеш по-лесно да забременееш...но предполагам, че всичко пак си е до организма и е индивидуално за всеки. А вие щом като сте решили август да си правите бебе ако искаш да се получи по-скоро може да почнете опитите и по-рано, защото няма гаранция, че ще се получи веднага..успех  give_rose
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 18, 2009, 19:06:28 »

И аз съм чувала че веднага след спиране на хапчетата се забременявало по лесно и има голяма вероятност да са близнаци, но при нас все още не се е получило, вече 6 месеца опити, но се надявам скоро да стане smile
Иначе за дългия прием на хапчетата аз мога да дам един жив пример. Братовчедка ми доста трудно забременя след хапчетата, но не знам точно колко време ги е пила. Лекарите и казваха че просто организма и не се е изчистил от тях , но хапчетата не могат да доведат до безплодие и просто е въпрос на време . Те се бяха отчаяли, ходиха по разни лекари, билкари и кво ли още не. И така след година и половина опити тяхното бебче стана smile и вече е първокласник smile
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 18, 2009, 19:49:48 »

Рени, дано имате едно Великденско чудо. Ще чакаме резултати
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 18, 2009, 20:18:37 »

За да не ви отчайвам ще ви кажа че аз съм доказателствата че след прием на хапчета (мноооого дълъг) се забременява почти веднага. Разбира се говорим, когато няма други усложнения smile
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 19, 2009, 14:45:01 »

Момичета привет и от мен...Не съм писала от много отдавна...При мен и милото няма никакво развитие по въпроса с бебеправенето и много се притеснявам кога ще стане....
Рени, миличка стискам палци да стане и вашето чудо... heart
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 19, 2009, 21:32:27 »

И аз оставам тук, след инцидент, приключил с мозъчно сътресение лелката подрани с 2 дни cray

Успех на всички good
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: