Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 11:40:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част (Прочетена 142986 пъти)
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
«
Отговор #135 -:
април 17, 2009, 10:07:39 »
Още съм тук
!
Мислех да спра да пиша, уж да ми е на късмет, но уви. И този месец не стана. За втори път от началото на опитите имах чувство, че се е получило, защото ми беше странно от овулацията докато ми дойде. Но явно имам проблем с десния яйчник, защото не спря да ми дърпа и да чувствам тежест двете седмици чакане.
Тази нощ сънувах, че съм на лекар и той ми казва, че съм била забременяла, но не съм го задържала
и виждал още други неща, които предния лекар бил скрил! Отвратителна работа!
Хайде, успех на всички!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #136 -:
април 17, 2009, 10:11:08 »
много ми се иска скоро и аз да се присъединя към тази темичка, но за сега съм в друга
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #137 -:
април 17, 2009, 10:26:46 »
Цитат на: danieIa в април 17, 2009, 10:07:39
Още съм тук
!
Мислех да спра да пиша, уж да ми е на късмет, но уви. И този месец не стана. За втори път от началото на опитите имах чувство, че се е получило, защото ми беше странно от овулацията докато ми дойде. Но явно имам проблем с десния яйчник, защото не спря да ми дърпа и да чувствам тежест двете седмици чакане.
Тази нощ сънувах, че съм на лекар и той ми казва, че съм била забременяла, но не съм го задържала
и виждал още други неща, които предния лекар бил скрил! Отвратителна работа!
Хайде, успех на всички!
Нали казват, че се случва обратното на това, което си сънувал...дано да е така и скоро да имаш хубави новини
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #138 -:
април 17, 2009, 11:05:24 »
и аз оставам тук.Дойде ми и то дори два дни по- рано от графика
Явно през изминалите седмици и аз съм се отдала на внушения и затова съм се чувствала по този странен начин .
Успех на всички
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #139 -:
април 17, 2009, 11:12:18 »
Ani недей да се отчайваш и натъжаваш... това, че този месец не се е получило не означава, че следващия няма да се получи. Бебо явно иска повечко да се потрудите
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #140 -:
април 17, 2009, 11:49:05 »
Никакво отчаяние, моля ви се, тука сме, за да си вдъхваме само положителна енергия и с нея и с други работи
всичко става и ще е наред!!! Успех желая от сърце на всички и все пак, аз вярвам, че за всяко нещо си има причина и когато трябва, то ще стане, независимо имаме ли проблеми или не, Господ си знае работата, дано да сме благословени всички да станем майки!!!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #141 -:
април 17, 2009, 11:57:54 »
Здравейте момичета
малко съм
ама вече побеснях.Ако още някой ми зададе някой от трите въпроса-Бременна ли си? Кога ще има бебе? Кога ще се похваля и аз с едно бебче? просто ще откача.Супер яко ме депресира това и се чувствам супер не пълноценна.Вече почвам да дразня и даже почнах да им казвам че не работим за бебе-в което има нещо вярно защото даже се замислихме дали малко да не пия противозачатъчни.Много тежко се чувствам след тези въпроси.
Стискам палци на всички и като най старша в тази тема щото ние май аз най отдавна вися тук ви пожелавам всичките да се махнете възможно най скоро.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #142 -:
април 17, 2009, 12:06:10 »
еми не е
, това дето си го писала, защото тези неща много влияят!!! И на мен ми се е случвало, първо в блока, където живеем, един дедка на първия етаж решил си той миналата година, че съм бременна, разказал на целия вход, оттам всички като ме срещнат ме питат, а аз направо умирам от срам! Жена му даже ме пита кога се очаква да се роди бебето и аз така се стъписах, че й викам-еми тайна, то ще се чуе!!!
После в квартала дето живеят родителите ми пак некви бабички гадни питали майка ми, а тя с какъв акъл ми го казва-да ме стегнела да отслабна, е мерси, аз изпаднах в ебати депресията и се стегнах, ама не за отслабване...
Споко, то всичко се връща, тва ме крепи мене!!!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #143 -:
април 17, 2009, 12:11:50 »
Гучи миличка,хич не им прави кефа на тия които те питат.Те хората друга работа си нямат сякаш освен да се бъркат в живота на околните.Понякога заради такива неща се радвам че никой около нас не ни пита за тези неща защото се смятат доста лични,ама виж като говоря с майка ми и баща ми само дето не са ми направили график кога и как да правим бебе с Матиас.
Знам че каквото и да ти кажа едва ли ще помогне но явно трябва да си дебил и да не ти пука много.Много те прегръщам ако това би помогнало малко.
Да не забравя да кажа че когато говорих с една лекарка позната ми каза че с тия цигари които пуша и наднорменото тегло имало вероятност да стана по бавно бебчо.Дори една приятелка тук пробваха доста време за бебе и накрая реши да отслабне и след месец забременя.Ама тва вече не знам колко е до отслабването и другите фактори.
«
Последна редакция: април 17, 2009, 12:16:38 от Gery79
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
април 17, 2009, 12:35:36 »
Офф - GUCCI - напълно те разбирам. И при мен е така. Направо ми писна вече. Допреди да се заженим - имаш още време, са като се оженихме - айде, кога... Ми мама му - когато, тогава.
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #145 -:
април 17, 2009, 12:50:47 »
То ако е от килограмите всеки може да пробва да отслабне, но аз съм чела, че преди бременност не е много удачно да се спазват диети...защото майката трябва да осигурява максимално най-доброто за бебето.. не знам не знам вече на какво да вярвам.. успех момичета
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
април 17, 2009, 13:06:54 »
то и при мен не е по-различно......
то не са съседки, свекърва, баби..........аман
аз не че много се обяснявам, ама ми писна от тъпи въпроси и любопитни погледи..
ми то много ясно, че искаме бебе (дали сега или на по-късен етап)........много нетактичен народ....пфуу
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #147 -:
април 17, 2009, 13:17:15 »
Гери, не им се връзвай, то вярно че няма как, много са досадни някои хора, но поне се опитай да не им обръщаш внимание. Мен така ме пита една приятелка няколко пъти и аз накрая и намекнах че не е въпрос на нежелание ами може да има и друга причина. Тя така се притесни, че млъкна, извини се 100 пъти че е попитала. Така че кажи на досадниците, че не става само с желание и ще млъкнат...
Иначе аз съм много доволна че родителите не ни досаждат за деца.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #148 -:
април 17, 2009, 13:29:33 »
Цитат на: vanessssa в април 17, 2009, 08:35:52
Мъжът ми смята, че е доста рано за тези неща и отказва спермограма, но ако не стане бебето и този месец- ще прави няма къде да ходи!
Моят мъж пък сам прояви желание да си направи спермограма и беше много доволен, когато взехме резултатите. Така, каза той, поне няма да се притеснявам, че има проблем при него и затова не стават нещата. Когато направихме и вторите ми хормонални изследвания и всичко беше ок, сме уверени, че ще стане. Защо не пък Великденско чудо.
Гери (gucci), не им обръщай внимание. И мен само ме разпитват, ама аз се правя на луда. Дори казах на една от нашите съседки, че щом иска да ме гледа с бебе да роди едно и да ми го даде. Аз нямам време да раждам.
Късмет момичета. И ако не този месец другия да се похвалите. Аз обмислям идеята да се оттегля от клуба за известно време, защото съм психически и физически изморена. Ако стане през това време добре дошло.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
април 17, 2009, 13:31:07 »
Здравейте момичета
Искам на всички да ви пожелая в най-скоро време да се похвалите с най-хубавата новина и да се преместите в другата тема
Като ви чета и не мога да разбера как може да има такива хора, дето да ви задават такива въпроси - ми може да не искате деца, може да имате проблем, или каквато и да е друга причина. Не съм си представяла, че има толкова несъобразителни хора и сякаш от небето падат.
И пак стискам палци на всички ви да се махнете от тази тема
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12