Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:41:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 183733 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: май 18, 2009, 18:25:24 »

ето и още две снимки на ресторанта :

* myphoto(2).jpeg (30.49 KB, 591x394 - видяно 287 пъти.)
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: май 18, 2009, 18:27:14 »

.....

* myphoto(3).jpeg (38.74 KB, 402x603 - видяно 299 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #332 -: май 18, 2009, 18:37:05 »

хммм, сега като видях и другите снимки мисля, че изобщо не му е нужна пищна украс ана ресторанта ти. Много е красив и стилен. С много украса, воали и т.н. ще стане кичозно. Затова може да сложиш само на масата примерно някаква цветна лента и самата украса, каквато си избрала - цветя, свещи или каквото ти харесва. По стени, тавани, колони и т.н. няма никаква нужда от каквото и да е.
За булчинската маса, това, което си написала и снимката, която си показала, ще е супер. и аз бих направила същите корекции , каквито ти искаш.  good
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: май 18, 2009, 18:42:46 »

ето ти украса точно на този ресторант и синя даже!

* IMG_4036.jpg (74.5 KB, 600x450 - видяно 304 пъти.)
Активен
elizabeta
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: май 18, 2009, 18:44:33 »

хммм, сега като видях и другите снимки мисля, че изобщо не му е нужна пищна украс ана ресторанта ти. Много е красив и стилен. С много украса, воали и т.н. ще стане кичозно. Затова може да сложиш само на масата примерно някаква цветна лента и самата украса, каквато си избрала - цветя, свещи или каквото ти харесва. По стени, тавани, колони и т.н. няма никаква нужда от каквото и да е.
За булчинската маса, това, което си написала и снимката, която си показала, ще е супер. и аз бих направила същите корекции , каквито ти искаш.  good
И аз мисля така,кичозното изобщо не е модерно тази година,дори за булчинските бежута се смята за кич,аз мисля вариант американска сватба на поляна със шатри,уникално!Или битов стил на полу открито,защото ако завали да си застрахован.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: май 18, 2009, 18:45:17 »

И още малко синьо

* IMG_0726 [800x600].jpg (65.53 KB, 500x333 - видяно 308 пъти.)
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: май 18, 2009, 18:46:41 »

Украсата на една съфоромка е много подходяща според мен и е страшно красива и стилна  good

Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: май 18, 2009, 19:40:27 »

Много ви благодаря момичета за отзивчивостта.Харесаха ми идейките и може би ще направя нещо подобно.Говорих с една агенция ,но те ми предложиха много цветя и воали и свещи по масите и ще стане голям кич.А и живите цветя са скъпи пък за 20-тина букета не си струва да даваме толкова много пари.Вижте и на мен какви счещничета ми харесаха и са напълно в моите възможности за изработка  yahoo

* 30.jpg (16.46 KB, 500x500 - видяно 321 пъти.)
Активен
marianna
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #338 -: май 18, 2009, 21:18:23 »

Харесаха ми идейките и може би ще направя нещо подобно.
Активен
beisi
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: май 18, 2009, 21:46:38 »

първо амелия ,рекламата никъде и никога не е забранена,защото ние виждаме навсякъде реклами всеки Божий ден и  това не ни прави вече впечатление,поне на мен не!И второ отварям тема за разговор и за това какви цени се опитват да налагат хора от бранша на декораторството и украсата на сватбени тържества!Ако не съм права ме поправи!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: май 18, 2009, 22:04:50 »

първо амелия ,рекламата никъде и никога не е забранена,защото ние виждаме навсякъде реклами всеки Божий ден и  това не ни прави вече впечатление,поне на мен не!И второ отварям тема за разговор и за това какви цени се опитват да налагат хора от бранша на декораторството и украсата на сватбени тържества!Ако не съм права ме поправи!
Написаното изключително много ми прилича на рекламата на Фен Арт, агенцията от която аз много си изпатих. Не се подлъгвайте по толкова ниските цени защото те могат да ви скъсат нервите след това. Агенцията, която наехме след това ни предложи съвсем малко по-високи цени, но пък са изключително коректни и този случай си заслужава да дадеш малко повечко парички за да получиш нещо много по-добро. Говоря ви за разлика от 70 лв за цялата украса. Мисля, че просто си заслужава  give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #341 -: май 18, 2009, 23:23:37 »

Тасти, коя е коректната агенция? Аз четох как си изпати с Фен Арт, но не разбрах къв кои си се насочила после.

Тринити, а може вместо или цаедно с камъчетата по масите да сложиш и малки миди, раковинки, коралчета, а защо не и пясък. Има и декоративен. А свещничетата, които си избрала са много красиви и може да си направят с изкуствена почва, в която са сложени и разни рапанчета.  Wink
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: май 19, 2009, 00:52:17 »

За свещничетата може да имат рапанчета ,но само до там .Нещо не ми допадат разпилените миди и звезди по масите ,но пък в по-подходяща аранжировка може и да ми хареса нещо.Една приятелка е решила точно на към такава тема да се насочи можем с нея да използваме еднакви мидички и охлювчета  blum Bravo
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: май 19, 2009, 08:43:48 »

Коректната агенция е Романтика. Много е мило момичето и за може да си влезна в бюджета първо, че не се наложи да се откажа от нищо, втори че тя ми каза, че част от нещата ще са подарък от тях. Бях изпаднала в ужас, когато в ресторанта ми казаха, че едни сапарета не могат да се махнат, но момичето, каза, не се притеснявай ще ушием бели калъфи и тях също ще ги облечем  give_rose Умеят да реагират според ситуацията, което е важно и не ме изнудват както някой техни колеги  smile
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: май 19, 2009, 09:30:21 »

Trinity, сложих една примерна декорацийка за маса в галерията, от която аз смятам да взаимствам част.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: