Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:01:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 183716 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: май 17, 2009, 11:32:47 »

Сигурно мястото си заслужава за да го изберете.
А вариянт за агенция,която да ви помогне-за украсата и всичко останало?
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: май 17, 2009, 11:48:09 »

Сигурно мястото си заслужава за да го изберете.
А вариянт за агенция,която да ви помогне-за украсата и всичко останало?
С ограничен бюджет сме....не може.каквото направим сами това е. sad
Активен
graciella
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #317 -: май 17, 2009, 16:53:58 »

момичета аз май съм се спряла на лила искам да випопитам какви цветя биха отивали ..акто имате в предвид че държа да се наблегне на лилавото give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #318 -: май 17, 2009, 17:07:31 »

момичета аз май съм се спряла на лила искам да випопитам какви цветя биха отивали ..акто имате в предвид че държа да се наблегне на лилавото give_rose
http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=purple&thumbs_page=3
« Последна редакция: май 17, 2009, 21:10:09 от inaxastra » Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #319 -: май 17, 2009, 20:56:19 »

Petia81, може ли да те помоля ако ходиш до магазина на Геру да погледнеш от изкуствените цветя момината сълза и да ми пишеш дали си струва да я поръчвам.Аз нямам възможност да дойда до София и сигурно няма да намеря и време до сватбата,а много искам да си направя украсата на дреболийките с момина сълза.Мерси предварително!

Ами, по принцип с удоволствие, ама аз живея в Германия, а иначе съм от Пловдив... Така че до София да ида имам по-малка възможност и от теб nea Съжалявам, че не мога да ти помогна. Някой малко по-напред беше пускал нещо, свързано с момини сълзи (ако не е в тази тема, може да е било и в Дреболийки). Ако не си била ти - погледни. Успех!  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: май 17, 2009, 22:19:42 »

Малко е сложно избрали сме заведение в което по принцип не правят сватби ....и покривките трябва да купим или наемем....
има агенции, които предлагат покривки за по 4-5 лв под наем, не зная тези дни като имам време ще погледна на Илинци колко парички са и ще пиша, защото ако там са по 5-6 лв по добре да си ги купиш и да си имаш после покривки
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #321 -: май 17, 2009, 23:50:24 »

Оказа се , че трябва да търсим покривки за маси.Някой има ли идея дали ще ми излезе по-евтино да купя плат и да ги ушия /и от къде да намеря подходящ/ или да ги наемем от някъде? give_rose
За украса също трябва сами да си измислим, но ще прочета подробно Вашите предложения до тук.
Утре ще ти напиша 2 склад аза платове в София. В единия правели намаление за количества, но все пак са си складове и цените са по-ниски. Сега нямам възможност да им потърся адресите и затова утре щи ти ги напиша. За Сф става въпрос, мисля, че и ти си от тук, нали?
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 18, 2009, 08:39:17 »

Вижте какви вазички има в Джъмбо!

И как могат да бъда тизползвани..
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 18, 2009, 08:44:30 »

момичета,давам ви 2 сайта има всичко за декорация,дреболийки абе,по-добре ги разгледайте,дано да съм ви полезна!
http://www.cosmopolis-bg.com/modules/sgallery/gallery.php?view.13.1.4
http://artmax-bg.com/modules/sgallery/gallery.php?view.19.1.3
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 18, 2009, 11:08:56 »

Утре ще ти напиша 2 склад аза платове в София. В единия правели намаление за количества, но все пак са си складове и цените са по-ниски. Сега нямам възможност да им потърся адресите и затова утре щи ти ги напиша. За Сф става въпрос, мисля, че и ти си от тук, нали?
Да за София  smile
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #325 -: май 18, 2009, 15:09:21 »

Хайде и аз да се запиша! good
На нас ни предстои кръщене но е малко сложно.Избрали сме един ресторант в който стените са оранжеви,а исках украсата да е лилаво със сребристо или розово и зелено,което въобще не се връзва!дали да не сменя ресторанта?
« Последна редакция: май 18, 2009, 16:53:24 от katia » Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: май 18, 2009, 17:33:34 »

Здравейте момичета и аз да се разпиша в тази темичка най-сетне,но вече опряхме до украсата за ресторанта.Има ли някоя която да е била на сватба в ресторант Сириус на Св.Константи и Елена?
ето снимчица на ресторанта и ще съм ви много благодарна за съвет за украсата му.За сега си мисля като цветове да е бяло и синьо,защото ресторантът е такъв-покривките са бели и да имат син контраст отгоре.За цветя за украси на масите незнам какво може да е подходящо,ако са високи вази може хората да не могат да се видят ,а малките може да се изгубят в бутилки и чинии.Ще съм ви много благодарна за отзивчивостта heart give_rose

* 020.jpg (21.65 KB, 400x266 - видяно 2734 пъти.)
« Последна редакция: май 18, 2009, 17:36:20 от trinity_vn » Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 18, 2009, 17:41:16 »

Ресторантът е на две нива и е кръгъл.Сега ще потърся още една снимчица да кача smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #328 -: май 18, 2009, 18:04:01 »

Някъде назад в темите Little_Sweet_Didka  беше със сватба в подобен ресторант на 2 етажа и украсата и беше невероятна. Мокар да не е в тези цветове, може да ти хрумне нещо. Доколкото си спомням съм разглеждала още есин албум, пак в такъв ресторант, но не мога да се сетя как се казваше съфорумката. Важното е, че и двете имаха много воали, цветя и беше красиво.

По мое мнение за икеланите на масата, избери, каквато ти хареса. едните лесно се събарят и като седнеш виждаш само долната част, другите ще се загубят сред бутилки...няма оправия. Което ти харесва, него поръчай. а и не забравяй, че украсата ще я видят за няколко минути преди дасе започне с яденето и танците.  Wink
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 18, 2009, 18:23:34 »

Ами сигурно е така.Аз мисля за един среден вариант за височината,с малко по-обикновени хризнтемки за масите на гостите и рози и лилиуми за нашта маса,за да не излезе безбожно скъпа украсата.И за сини воалчета по масата абе нещо подобно на това (ама може би без толкова големи панделки на воала):
  П.П. много ми харесва украсата която си сложила за снимчица на профила ти  Bravo

* myphoto.jpeg (40.51 KB, 621x413 - видяно 296 пъти.)
« Последна редакция: май 18, 2009, 18:35:50 от trinity_vn » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: