Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:29:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 183726 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #300 -: май 16, 2009, 09:58:29 »

BASTET, изцентрофугирани каспърчета (  sarcastic ) няма да има, защото няма да обличаме столовете в калъфи. Те са с подлакътници и като се облекат стават като някакви фотьойли  nea Освен това тапицерията им е в точния цвят. Така, че остават само панделките. Евентуално може да се бучне по едно цвете в "сърцевината" на панделката, ама това не е сигурно. А за арката, в ресторанта си има дървена, застопорена си е там. Аз също не харесвам особено тези силно омотаните. Ето една снимка, която намерих - нещо подобно ще е

* Vesi4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.jpg (54.08 KB, 480x640 - видяно 332 пъти.)
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: май 16, 2009, 10:10:36 »

Слънце - ето една снимка - незнам дали ще ти допадне - взех я от албума на Семра (summer) - тяхната сватба беше на Блу меджик - ако ти допада нещо можеш да поискаш координати от нея smile

* 055.jpg (46.11 KB, 500x332 - видяно 348 пъти.)
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #302 -: май 16, 2009, 10:38:00 »

Момичета, имате ли идея от къде мога да си купя (за София, Пловдив) по-евтино дебели свещи за украса? Навсякъде са около 7-8 лв и ми идва в повече за всички маси.

Заьо, точно и аз вчера се интересувах за дебелите свещи и попитах в "Дреболийки", дали някой може да ми даде приблизителни цени, че не съм наясно и не знам, дали да си купя от тук (Герм.) или от Бг. Една съфорумка ми даде следните сайтове и там намерих свещите, които ми трябват. Отивам сега по магазините, за да сравня цените. Кажи и на теб, дали ти се струват нормални цените, ще съм много благодарна

http://www.geru.bg/index.php?m=320&lang=1&category=364&pc=356

http://biobuilding.bg/?group=1&subgroup=7
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #303 -: май 16, 2009, 11:05:31 »

petia81 , мерси за сайтовете. В първия мисля, че цените са добри. И аз ще намина да ги видя, но около 2лв за дебела свещ 5/11 см е доста добра цена. Почти навсякъде, това което съм гледала около 15см височина, е било към 7-8лв. Разбира се тези не са върха на дизайна, но то не е и нужно. На мен ми се иска на всяка маса да има поне по една свещ. Дано да си харесам:))
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #304 -: май 16, 2009, 11:50:10 »

Слънце, къде ще е твоята сватба?

Момичета, писна ми да слушам разочаровани  от разни "професионалисти" жени! Предлагам да започнем д с е хващаме две по две и да си правим една на друга украсите. ама съвсем сериозно! Поне ако нещо не е на ниво, ще знаеш, че поне не си се минал с много пари за "професионална декорация". Не мога да гледам вече безоброзието, което ни заобикаля! Как е възможно някой да твърди, че е на високо ниво, като не може пандела да върже?!??!? Вече така ми е кипнало от такива, а още не съм се сблъсквала лично! Като тръгна и аз ще създавам работа на лекарите от психодиспасера...
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #305 -: май 16, 2009, 12:01:00 »

Amelia, затова реших сама да си правя украсата. Хубаво,лошо....като се знам каква съм претенция, по-добре да знам, че ще го направя както си искам. Купонът ще е в манастир, с богато озеленен двор, затова все още се чудя колко цветя да има. Дали по една малка икебана ,на всяка маса, със свещ в средата ще е достатъчно?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #306 -: май 16, 2009, 12:06:02 »

Може би ще е достатячно. Ако имаш възможност може да сложиш и цевята около оградата или нещо от този сорт. А ако има нещо като цветна градинка или просто цветя, тогава малката икебана със свеща е напълно достатъчна.

А как така купон в манастир? Това ме срази направо! Ди.джей, силна музика, танци, пиене всичко това в манастир??? Кой е въпросние манастир?
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #307 -: май 16, 2009, 12:13:05 »

Ами то всъщност не е точно манастир:) Става въпрос за "Св.Кирик и Юлита", малко преди Асеновград. Едно време, преди да изгори напълно, е бил действащ манастир. Сега е база на Съюза на архитектите в България, но комплекса е реставриран в стария му вид. Много готино място за купон е, защото е изолирано и ще е само за нас.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #308 -: май 16, 2009, 12:18:07 »

Страхотно! дай снимки да го видим и така ще можем и по-обективно мнение да дадем за украсата му.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #309 -: май 16, 2009, 21:01:42 »

Заьо, по колко човека ще са на маса? При нас ще има по 12 - т.е. по 6 един срещу друг и аз планирам да слагам по две дебели свещи в едни стъклени свещници/вази и по едно малко букетче... Не знам, дали обаче няма да са малко, за това планувам да има и няколко малки свещничета за чаени свещички... Така че, ако сте колкото нас или повече, една свещ ми се струва малко. А идеята за сватбата ви намирам за уникална! Мн яко!!!  good

Амелия, аз също реших да си действам по мое усмотрение, единствената ми грижа е, как ще се получи накрая, ама както казваш - гаранция и с професионалистите няма. Поне се кефя, че всичко съм направила сама  Bravo Само обмислям кой ще направи цялата украса в самия ден, ама се надявам да има доброволци, да видим... Айде, успех!!!  give_rose
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: май 16, 2009, 21:31:10 »

Zaio за дебели свещи аз лично си купувам от Джъмбо на бул. България за 3-4 лв. Има най-различни размери и най-различни цветове. Аз понеже съм маниячка на тема свещи и всеки път като отида там ми е трудно да си избера. А и друго, там се продават и от дългите свещи (тънки), незнам как да го обясня по-ясно. Цената им е 2 лв. за 2 бр. Те са си в общо пликче. Доста са ефектни и според мен са по-тържествени от дебелите. Лично мнение, разбира се  give_rose
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: май 16, 2009, 22:45:35 »

Petia81, може ли да те помоля ако ходиш до магазина на Геру да погледнеш от изкуствените цветя момината сълза и да ми пишеш дали си струва да я поръчвам.Аз нямам възможност да дойда до София и сигурно няма да намеря и време до сватбата,а много искам да си направя украсата на дреболийките с момина сълза.Мерси предварително!
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: май 17, 2009, 09:56:29 »

Оказа се , че трябва да търсим покривки за маси.Някой има ли идея дали ще ми излезе по-евтино да купя плат и да ги ушия /и от къде да намеря подходящ/ или да ги наемем от някъде? give_rose
За украса също трябва сами да си измислим, но ще прочета подробно Вашите предложения до тук.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: май 17, 2009, 11:03:40 »

Оказа се , че трябва да търсим покривки за маси.Някой има ли идея дали ще ми излезе по-евтино да купя плат и да ги ушия /и от къде да намеря подходящ/ или да ги наемем от някъде? give_rose
За украса също трябва сами да си измислим, но ще прочета подробно Вашите предложения до тук.
Как така сами ще си търсите покривки?Нима в заведението,което сте избрали нямат?
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: май 17, 2009, 11:06:05 »

Как така сами ще си търсите покривки?Нима в заведението,което сте избрали нямат?
Малко е сложно избрали сме заведение в което по принцип не правят сватби ....и покривките трябва да купим или наемем....
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: