Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:52:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 183841 пъти)

BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 12, 2009, 07:51:59 »

Наистина всички малки вази, които съм виждала, са неоправдано скъпи. Затова пък има големи за 10 лева - такива цилиндри, дето ги пълнят с плодове и течност и отгоре турят букета. На които наемите по агенциите са им повече пари  crazy. Помисли си дали това няма да ти е по-изгодно. Или чаши за уиски. Виждала съм за 1-2 лева бройката. Те стават за малки вази, дори големите агенции ги използват за по един цвят или свещичка.
Активен
Amour
Любопитен
*
Публикации: 30

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: май 12, 2009, 09:04:47 »

Момичета, днес имам среща с декораторката. Моля, помагайте със съвети - какаво да я питам, освен за цените и цамата окраса? Ако се сещате за нещо, което трябва да бъде уточнено, казвайте.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 12, 2009, 18:03:03 »

Момичета, моля ви кажете ми заблудила ли съм се, че търся няколко дни вече къде бях чела в темата за вази по 2-3 лв за украса на масите и не намерих нищо sad Ходихме в 2 склада и цените са по 5-6 за малки квадратни вазички. Има ли някъде такива цени наистина или да вземем под наем?
Раличка, какви точно вазички търсиш?В Джъмбо имат много... обаче на мен ми бяха скъпички, та реших да си взема изчистени цилиндрични чаши за безалкохолно ( 3бр - 2,99)

* IMG_0299A.jpg (59.87 KB, 395x296 - видяно 2993 пъти.)
Активен
akselita
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 12, 2009, 18:10:41 »

valka27,наистина си се справила чудесно с украсата! Поздравления!
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 12, 2009, 18:35:44 »

Браво на теб, valka27 ! И аз мислих за такъв вариант, но ми трябват по - широчки sad
Ето какво искам да направя и от горе да остане малко място за плаваща свещичка
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 12, 2009, 18:54:05 »

Благодаря, момичета
В Джъмбо имаше богат избор, и по-широки, и квадратни( ниски и високи), сфери разни, но цените започваха от 4лв girl_impossible
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 12, 2009, 19:04:48 »

Ох sad Дано 4лв да са моя размер, че така и така 3-4 лв им е наема ... ще отида да ги видя, мерси!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 12, 2009, 19:48:20 »

раличка и аз търсих такива стъклени съдове в джъмбо големичките са над 8 лв
а тези по 4 и 5 са малки
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #263 -: май 12, 2009, 21:55:30 »

някой има ли наблщдения дали има голяма разлика между истинската и изкуствената икебана...защото в цената разликата е голяма
Активен
jo_jo
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #264 -: май 12, 2009, 23:19:17 »

здравейте, за да няма спекулации в последствие, аз съм аранжор и с голям интерес следя темите свързани с украсите /във всичките им форми и разновидности/
dodo5 има огромна разлика между истинските и изкуствени икебани /цветя/ първо при естествените цветя може да сте убедени че вашата украса е уникална /дори да е правена по определен модел тя винаг и ще е по-различна/, освен това по мои наблюдения фирмите които предлагат украси от изкуствени цветя /не всички разбира се/ не изпозват особено качествени такива, и от километър личи че не са истински, а лично за мен по неприятното е, че ще видите същата украса на поне още 10 сватби ralichka___ провери ли във Флора комерс там имат страшно много стъклария и цените са доста добри. особено ако взимаш на едро /10бр. примерно/?  give_rose
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 13, 2009, 06:48:06 »

jo_jo, тази в Дружба ли? Не съм се сетила, но от там ще си купя орхидея за букетите, аз знам, че е скъпа и не съм си и помислила smile Мерси! Значи имам вече 3 нови варианта за проверка smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: май 13, 2009, 09:09:47 »

Amelia по повод изказването за сватбите в Арбанаси бих искала да направя малък коментар. Лично за мен темата за Абсурдна сватба в Арбанаси си е чисто и просто конкуренция. Като човек който от дълго време живее там, искам само да кажа че аз лично съм гледала доста сватби, а и познавам повечето собственици. Няма да правя реклама, нито да отправям забележки към който и да било, тъй като всичко е въпрос на добра организация и разбира се коректно и нормално държание от страна на гости и младоженци. И тъй като за мен това място си е доста свидно нека всички не остават с впечатление, че там са само такива сватбите. Аз също съм избрала конкретен ресторант в селото. Малко отидох  :offtopic:И нали  все пак говорим за украса. Местността и украсата нямат нищо общо, не е ли така
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #267 -: май 13, 2009, 13:52:39 »

Amelia по повод изказването за сватбите в Арбанаси бих искала да направя малък коментар. Лично за мен темата за Абсурдна сватба в Арбанаси си е чисто и просто конкуренция. Като човек който от дълго време живее там, искам само да кажа че аз лично съм гледала доста сватби, а и познавам повечето собственици. Няма да правя реклама, нито да отправям забележки към който и да било, тъй като всичко е въпрос на добра организация и разбира се коректно и нормално държание от страна на гости и младоженци. И тъй като за мен това място си е доста свидно нека всички не остават с впечатление, че там са само такива сватбите. Аз също съм избрала конкретен ресторант в селото. Малко отидох  :offtopic:И нали  все пак говорим за украса. Местността и украсата нямат нищо общо, не е ли така

Аз просто исках да педупредя съфорумката! Не ме интересува дали е конкуренция, а и все пак няма от къде да сме сируни в това, нали? Видях, че има такава тема и и казах да прочете. От тук нататък тя си решава какво да прави и дали да вярва. Но все пак има и други форуми и там също съм виждала не ласкави отзиви за ресторанти в арбанаси. А това, че ти е мило и свидно местенце, добре, но ресторантите са отделно нещо, мила! Не го приемай лично .  smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: май 13, 2009, 14:08:02 »

Amelia Не съм искала да прозвуча грубо и не го приемам лично.Идеята ми беше че и на най-смотаното местенце да отидеш може да се сътвори прекрасна украса. Това какъв ресторант си избрал не прави украсата по-малко хубава. Все пак не персонала ти я прави. Но както и да е. Не съм искала да налагам мнение. Все пак сме тuк да обменим опит и всеки да е полезен с каквото може!Успех на всички!
Активен
jo_jo
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #269 -: май 13, 2009, 15:08:18 »

ralichka___ Не в Дружба, а до х-л Родина, срещу Пирогов.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: