Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 19:37:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184043 пъти)

BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 23, 2009, 14:01:06 »

Нямах си работа и събрах хаотично красиви идейки за шарено, стилно, весело и хубаво!

Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #151 -: април 23, 2009, 15:16:44 »

Синьото е просто невероятно!!! Току що кумата ми реши, че така ще й изглежда сватбата като тръгне да се жени.

А относно липсите на част от украсата ... голяма част от моята, именно с тази цел, ще се яде. Хем няма да й бера грижата за събирането, хем и на гостите ще им е вкусно и забавно. Ще украсяваме с цветя отстрани и на масите букет от рози и момини сълзи в средата, а по масата разпръснати бордо шоколадови бонбони сърчица и в началото бяха захарни перлички, сега ще ги заменим или със сребърни шоколадови монетки или с обикновени метални фалшиви монетки. Ако намеря подходящи шоколадови, ще бъде много добре.
« Последна редакция: април 23, 2009, 15:23:49 от Su_to » Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #152 -: април 23, 2009, 15:30:54 »

su-to : Ако не държиш монетките да са сребърни ,има шоколадчета във формата на монетка и са около 0.10 ст бройката по магазините за бонбони ,но са в златиста опаковка
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #153 -: април 23, 2009, 15:37:51 »

За съжаление ми трябват сребристи, защото металът на сватбата ще е сребро. Гледах по разни чужбински сайтове, обаче много скъпи. Най - евтините по 20 цента, а на мен ще ми трябват доста.
« Последна редакция: април 23, 2009, 15:39:27 от Su_to » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 23, 2009, 15:40:44 »

Су можеш да си вземеш от тези шоколадчета със златистата опаковка и да ги увиеш във фолио сребристо.
Или да разпръснеш български монети, които си напръскала със сребърен спрей.
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**

« Отговор #155 -: април 23, 2009, 15:51:35 »

su-to :Както ти писах-има в Джъмбо имитации на еврото и други монетки в сребристо.Ама за цена ohah
Активен
lizi_beti
Ентусиаст
**

« Отговор #156 -: април 23, 2009, 16:02:56 »

SU-TO :взех че се сетих още нещо-има едни нещица които имитират монетки-изглеждат като тези които се шият по кърпите за ориенталски танци.Не знам дали го обясних както трябва,затова ще ти пусна снимка от поканата ми ,която е правена с такава монтка но в златисто.Дано да добиеш представа ,че не се вижда цялата.Тези ги има в едно магазинче на Симеон,вляво на ъгъла по посока Ботев след Рая-та .Цената им беше м/у 5 и 10 стотинки в зависимост от големината

* DSC_0055.jpg (68.8 KB, 968x648 - видяно 298 пъти.)
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 23, 2009, 16:05:59 »

Оооо да, има такива! В кинкалериите! Има златни, медни и сребърни - на цвят искам да кажа. Есента 100 струваха 8 лева! Те са от нещо тънко метално направени.
« Последна редакция: април 23, 2009, 16:10:16 от BASTET » Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 23, 2009, 16:21:51 »

Казват се пендари smile От Истанбул - КапалъЧарши (незнам дали така се пише) - си купих пакет с 2000 бр. за 10 евро. Тук са доста по-скъпи - м/у 5 и 50 ст./бр. в зависимост от големината. Преди време имаше на Граф Игнатиев м/у бул. Васил Левски и Евлоги Георгиев - като тръгнеш по Графа от лявата страна има една кинкалерия. И аз как обясних само...  good
« Последна редакция: април 23, 2009, 16:23:48 от ralej » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #159 -: април 23, 2009, 17:52:47 »

Двама управители на заведения и една сватбена агентка ме предупредиха вече, че гостите масово не си прибират подаръците. Обаче като го написах в темата за подаръците, момичетатат казват, че не е така. Не знам къде е истината. Аз още се колебая какво да правя.

Да споделя моя опит - аз имах два вида подаръци за гостите (ако мога така да ги нарека). Едните бяха картонени кутийки с дражета (бадемите, как им викате не знам), а другите бяха бутилки с ракия. Дражетата бяха в подложната чиния на всеки и всеки си ги беше изял (някои си бяха взели кутийите за спомен). А истинските подаръци - бутилките, ги раздавахме лично ние, на всеки, който си тръгваше от сватбата. Те бяха сложени на една украсена маса до вратата. И когато гостите си тръгваха, се сбогувахме  с тях, благодаряхме им, че са дошли и им давахме подаръка. Този тертип го взех от сватбите на Фабиовите приятели в Италия - там винаги правят така.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 23, 2009, 21:49:18 »

ето ви една идея за евтина и свежарска украса.В случая това е моята посадена тревичка за Великден.Може съдовете да са различни и да се аранжира с панделки и други украси.може да се аранжира с въображение.
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #161 -: април 24, 2009, 08:12:18 »

ама защо не си посадите някоя бързо растяща трева... спомням си че Чичко тревичко много бързо израстваше. Бастет.. на теб защо ти е трева... твоят ресторант нямаше ли градина  crazy
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 24, 2009, 08:56:30 »

Здравейте, момичета!
Тъй като в последната седмица съм на тема украса на ресторанта, мога да споделя нещо, на което не бях обръщала внимание преди това. Прави ми впечатление, че по различни те сайтове на снимки декорацията изглежда наистина уникално, има елементи които са много оригинални, НО това което не се забелязва е, че след като се наредят всички бутилки по масата, тези уникални елементи направо изчезват. Затова аз се ориентирах към по-високи вази или стойки за цветя, а тези по-интересни елементи могат да се забележат на булчинската маса евентуално? Wink
Какво е вашето мнение по въпроса? give_rose
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 24, 2009, 09:13:17 »

Аз снощи я търсих, но според мен са я махнали - май Глобул са пльокнали там.

Да, за съжаление я преместиха. Някъде към Христо Ботев, но няколко пъти съм я търсила, ама nea не мога да я намеря cray
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 24, 2009, 09:29:24 »

Напълно те подкрепям, не само бутилките, като дойдат и чиниите, акомасите не са по-големички, направо всичко се губи. За това и аз съм се ориентирала само високи вази с цветя, много харесвам и камъчета, кристали, листенца и т.н. разпръснати по масите, но .... girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: