Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 20:46:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184079 пъти)

mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 13, 2009, 19:54:21 »

Попаднах на един сайт, в които нагледно обясняват как се правят различните видове украса за ресторант, а и други неща. Ето й линк:
http://www.ehow.com/video_4755033_make-budget-wedding-centerpieces.html
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 14, 2009, 10:58:08 »

Момичета, пак съм в шах smile Трябва да намеря изкуствени розови листенца, а не знам къде да ида! Виждала съм ги на живо и знам, че някой ги разпространява тук във Варна, но си нямам и на идея кой. Някой да знае нещо по въпроса?
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 14, 2009, 11:21:07 »

Antoinette, аз ще ги поръчам от e-bay. Ако не намериш по магазините, можеш да имаш предвид и такава опция.
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 14, 2009, 13:21:52 »

Да,да изкуствени разбирасе!Само трябва да потърся някои нежнички!

Здравей Рубин,

относно листенцата, виж в JUMBO...там можеш да намериш...даже в събота ги гледах, че са на промоция 2- 3 лв. излиза опаковката. Друг вариант е да се използват тези ароматизираните и изсушени листа...дето ги продават в големи опаковки...дето се вика 3 в 1 евтини около 3-4 лв. за пакет,  миришат приятно- червените на горски плодове, белите на ванилия и т.н и съответно не се притесняваш от изсъхване, защото са вече сухи  Wink
 Хайде успех  give_rose
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #109 -: април 14, 2009, 14:15:32 »

Тези сухите, които ги водят че се казват потпури, ги има в магазините за 1 лв - миналата седмица си купих червени и виолетови,  пакетче 100гр са по 1.50 в магазинчетата на колхозния отстрани, по уличката, която минава покрай рибната борса надолу към Билла.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 14, 2009, 14:37:26 »

На Илинци има два магазина за украси аз много пъти съм писала за тях и там последния път имаше пакети с листенца от рози по 2-3 лв и изглеждаха много истински smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 14, 2009, 15:38:18 »

Листенцата може да са им хубави, не знам, обаче цветята там нищо не струват, според мене (е факт е че и цените са им такива - без пари, дето се вика). Просто такива изкуствени цветя гледах последно време, че... леле-мале.  Нищо общо с нищо общо.

Обаче има и от онези калички, дето толкова се търсят от съфорумките за поканите. Има и доста други сватбени цветенца мънички, които не са никак лоши.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #112 -: април 14, 2009, 15:48:29 »

Аз пък намерих едно магазинче тук до нас, където цените са на стръкче изкуствено цвете по 1лв. Дори в илиенци бяха по 2лв същите. Но магазинчето сега го отварят и предполагам няма да се задържи дълго такава цената. Да ви кажа, ми се ще сега да отида до там, ама в тоя студ..  nea хич не ми се ходи...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 14, 2009, 20:37:02 »

знаете ли колко листа има в едно пакетче от тези за които говорите, че и мен ме заинтригувахте
аз видях ето тук такива
http://www.yourorganzabag.com/rosepetal.htm
вътре май са 100 листа
аз си поръчах торбички от органза от тях, но още чакам пратката
като дойдат ще пиша дали са надежни
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #114 -: април 14, 2009, 23:09:26 »

В магазинчето на илиенци имат и органзени торбички и бяха много евтинки. И са хубави много. В Рая също имаше, но там бяха малко по-скъпички. ако "скъпички" е точната дума предвид цените и на двете места.  blum
Активен
Didi85
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 14, 2009, 23:17:37 »

нещо по конкретно за магазинчето на илиенци.И аз търся такива , а съм виждала преди и сега не се сещам.Моля ви се някой да пише , че както е тръгнало може и да се откажа от тази сватба.Вече съм на ръба не истерията

Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #116 -: април 14, 2009, 23:50:52 »

къде се намира ли питаш или какво има в него?
Като влезеш от главния вход и вървиш направо. Гледаш в лявата страна. Ще видш магазинче за великденска украса, а след него през няколко мягязинчета още едно. За второто говорим. В първото също има някои неща, но второто си е повече за булченски неща, а и цените са по-евтини.

а за сватбата - не се отказвай! прочети каквото сме писали по-нарид, записвай си и си направи идеи, направи си график и действай. Ако не можеш, ми да помагат покрай теб хората, че дори и в четенето. На мен сестра ми ми чете една вечер темата за ди.джеите и записваше момичето...кураж и спокойствие! Всичко ще се нареди!
Активен
Didi85
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 15, 2009, 00:42:06 »

Благодаря,за милите думи обаче освен мен и кумата никой друг не е толкова заинтересован(мъжа ми е на работа).Има само 10 дни до сватбата а постоянно си мисля , че съм забравила нещо.Направо сън не ме хваща.Само да попитам още нещо който е нямал агенция кой се е погрижил за украсата в ресторанта crazy
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 15, 2009, 07:27:46 »

Didi, може да помолиш самия персонал на ресторанта да украси... а после ще им оставите разумен бакшиш за това. Другия вариант е да ангажираш шаферките си или някой близък, който да отиде там по-рано.. макар че така може би ще изпусне ритуала в гражданското или църквата...
Аз се надявам ресторанта да се погрижи за украсата, но те изрично казаха, че ще се заемат, както и с настаняването на гостите по масите. Но смятам да връча подаръчетата за гости, които също ще са така да се каже част от украсата - на шаферките, които да ги сложат малко преди влизането на хората, защото някак си... нямам вяра за това на чужди хора.. И да проверят как са се справили с украсата също, ако нещо не е точно както се очаква да бъде - да могат да го пооправят навреме... pardon
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #119 -: април 15, 2009, 07:33:18 »

Ммм, аз съм на принципа, некога да не оставяме персонала без надзор. Добре е да се намери една жертва от близките, която поне да надзирава хората от ресторанта. Като си търсихме ресторант направо се отчаях колко масово явление е несериозното отношение към работата в този бранш. На малко хора може да се разчита изцяло. Затова, тотален контрол, за да няма изненадки.  Girl_hide

При нас понеже църквата и ресторанта са  почти съседи ще минем да украсим преди църквата. Обаче моята украса ще е напълно готова от вечерта и ще отнеме най много 20-тина минутки за нареждане от мен и шаферите (много са ми сръчни, милите). Но, това е при положение, че ресторантът е в идеалните цветове и няма да имаме воали, разни неща за прикриване и опаковане и т.н. Само ще редим цветята и евентуално подаръчетата за гостите.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: