Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 22:51:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184141 пъти)

BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 07, 2009, 23:27:51 »

Ble6tu4ka Денито BASTET

много ви благодаря за помощта...
тези топченца аз ги имам вкъщи и наистина са много хубави за аранжировка...само дето не знаех как са в бг и като цени и всичко...тука ми излизат много скъпо...аз си мислех да си взема евентуално от тук ама платих 2.70 евро за вече напоени с вода топченца и бяха в едно като бутилчица горе долу колкото малка мин. вода...просто е...страшно скъпо...

BASTET това наистина са убийствени цени  Oh my ... как може агенциите да дават неща под наем на цените на които можеш и да си ги купиш...че за какво да ги наемам тогава като мога за същите пари да си ги купя и после да си ми красят и вкъщи...направо са  crazy

аз чакам в скоро време да се здобия със скайпа на моята водеща за да мога да я разпитам,...че и тя има магазин с неща които дава под наем ама малко ще ми се наложи да почакам...  MANICURE
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #91 -: април 08, 2009, 05:31:54 »

Мила, погледни тук! Ще имаш прогнозата за времето 2 седмици предварително - проверявам ги от време на време, не са бъркали с повече от 1-2 градуса за температурата, а другото го познават на 100% Имаше и един руски сайт, който го ползват много от пристанището, но нещо не мога да го открия в момента. Дано съм ти помогнала! Късмет с времето good
http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&locCode=EUR|BG|BU024|VARNA|&u=1

http://www.weatheronline.co.uk/Bulgaria/Varna.htm

Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 08, 2009, 09:03:48 »

Вера, видях такива стъклени цилиндрични голееееми вази за 20-тина лева в един магазин за стъклария и порцелан на Плиска. Сигурно някъде ги има и по-евтино. Иначе аз питах за такива в 1-2 агенцийки под наем и ми казаха 15-20 лева без доставката.. и нещо не ми се върза много финансово цялото мероприятие.
Това 15-20 лв найстина е много за наем ! Висока ваза цилиндър по принцип върви не повече от 7-8 лв под наем. При счупена ваза се заплаща двойно -15 лв.  То като ще взимаш за 20 лв под наем по добре да си ги купиш и да си останат твои !  good
Активен
Vasi
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 09, 2009, 15:51:42 »

нямах и представа  blush много ти благодаря за инфото...а самите цветя кога се нареждат след като се желира сместа ли...аз не знам защо си го представям като желатин в който като бръкнеш с лъжицата и остават следи  huhhuh.gif
и колко дни могат да издържат така цветята ...ако искам да си ги направя дни преди сватбата за да не бързам в последния момент дали ще са си същите...

BeRa,

Ако смяташ цветята да ги направиш два- три дни по рано можеш да използваш едни кристали, които се ползват като тор, но за рязан цвят. Тук в София до сега съм виждала в един единствен магазин и бяха около 50 ст за пакетче, което се разтваря в 1.5л вода. Изпробвала съм ги многократно и съм много доволна от тях.За името не съм съвсем сигурна, но ми се върти нещо подобно на Хризал.
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 10, 2009, 10:58:02 »

От къде могат да се купят тези кристали или топченца за цветята?
И можете ли да ми препоръчате агенция за сватбена украса? sad
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #95 -: април 10, 2009, 11:33:09 »

Топченцата ги има по цветарските магазини. Може ина борсата да има, но не съм питала. В магазини за украси също ги има.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #96 -: април 10, 2009, 11:56:48 »

здравейте!искам да се допитам за мнение относно новата ми идея-решила съм украста да ни е бордо и злато и ми хрумна по масите да има поръсени листенца от червена роза и топченца в златист цвят!Как мислите?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #97 -: април 10, 2009, 12:00:41 »

Супер е като идея. Но по-добре д асложиш и малко изкуствени, както беше писала една съфорумка, защото като увяхнат истинските листенца и се сбръчкат...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 11, 2009, 19:32:24 »

Рубин идеята ти е чудесна  good аз също мислех подобен вариант, но още не ми е много изибистрена идеята в главата. Всичко е в начална фаза  pardon при мен
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: април 11, 2009, 19:46:23 »

Току що ми хрумна щура идея за декорация на масите, споделих я с милото и той ми каза че няма да стане тази. Обаче на някой от вас може да му влезе в употреба  pardon
Става въпрос за декорация с живи рибки  blum В стъклени вази или от тези големите чаши, а после си ги прибирате да си ги гледате, аз поне преди години гледах рибки даже ги развъждах все още си пазя аквариумите помпички и други работи. Особено някой ако има морска тема ще стане супер  girl_wink
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 11, 2009, 20:32:15 »

anbibian, не е невъзможно, даже има агенция (пловдивска), която предлага тази услуга като "Уникална украса"blushhttp://www.perfume-bg.com/decor-unique.htm
Ето и няколко снимки:

В някоя от темите за украса на ресторанта момичетата разискваха идеята за живите рибки, поразрови се и ще прочетеш повече по въпроса smile Аз лично не бих рискувала с такава екзотична и жива украса, все пак рибка, обърнала тумбаче не е приятна гледка,но това си е мое мнение.
« Последна редакция: април 11, 2009, 20:37:38 от merilen » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #101 -: април 11, 2009, 22:30:29 »

Красиво е, но ми е ужасно садистично това. Все пак така кротко като влязат всички изглежда добре, но как ще се чувства милото животинче като усеща вибрациите от надутата музика, като ще започнат да бутат масите, недай, Боже някой да обърне аквариумчето... cray

Рубин, в илиенци има такива листенца в пликчета и са по цветове. Но нищо не мога да кажа за цена. пък и не знам дали ще ти харесат...все пак може да идеш да видиш.  good
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #102 -: април 12, 2009, 00:37:08 »

Много красота с тази рибка, но според мен все ще се намери някое детенце, което да бръкне и да хване "златната рибка" или може и по-жестоки неща да се случат  sad

За розовите елистенца имам и друга идея- могат да се нарежат хартиени листа от фина хартия, леко се смачкват в шепа, след като са изрязани и заприличват на почти истински. Ако не за украса на маса, то поне могат да се посипват от малки шафери пред младоженците.
« Последна редакция: април 12, 2009, 00:39:41 от Violet » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 12, 2009, 07:54:04 »

Ако някоя природозащитна организация види тая "украса".. както се води кампания за криминализиране на жестокостта към животните.. ще им закрият фирмето на бърза ръка. В Сф преди няколко години беше станал страхотен скандал заради една арт инсталация по време на първия "Малък сезон" на театър Сфумато ако не се лъжа. Един набеден .. хъм.. художник.. беше опнал живи хелерчета насред най-голямата жега. Спасиха ги, доколкото помня. Моля ви от все сърце, нека имаме мярка в суетата си, това е просто.. нехуманно.. абе според мен трябва да е наказуемо. Който гледа аквариум знае как се внимава водата откъде е, как се внимава са химическия състав на всеки камък, който пускаш вътре.. кислорода на тия рибки ще свърши за нула време. Ще започнат да се замайват и да се държат към повърхността. Вибрациите от музиката ще ги плашат и ще им объркват равновесието. Съставките на водата и соковете от букетите ще им дразнят кожата, причинявайки им болка и натравяне.. Боже, не правете това..
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 12, 2009, 08:00:29 »

BASTET, напълно съм съгласна с теб, но нали знаете, че хора има всякакви по света, някои не са толкова жалостиви като нас. Наистина трябва да имаме мярка в желанията си smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: