Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:26:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184211 пъти)

Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #30 -: март 25, 2009, 12:48:31 »

iven, идеята е чудесна!  Bravo Ако шевната машина, не е съвсем на възраст, със сигурност ще има възможност за бродерия. Ще взема да обмисля такава идея и за себе си. Може вместо бродерия, ако се намерят евтини месингови елементчета или сребристи, свързани със сватбата и да се закрепят на панделката, с която да се върже. Трябва да потърся дали по магазинчетата за мъниста има розички и да пробвам как ли ще се получи при нас.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 25, 2009, 13:37:08 »

iven наистина е готина идея да се подарят на гостите, остава им още един спомен, но merilen е права как точно ще им кажеш: употребете си ги сега и после си ги занесете вкащи да ги изперете  smile Малко странно ще е! Но пък винаги може да си сигурна, че определена част от гостите ще си ги вземат без да си им казала! Пък другите може да си ги прибереш за лична употреба! За нашата сватба ресторанта ги осигурява салфетките и затова не ги мисля много много! Успех на всички!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 25, 2009, 14:11:27 »

Аз също не мисля, че е удачно да се вземат използваните салфетки за спомен. Ако има и други салфетки, които да се ползват, а тези да са по-скоро за украса и подарък за гостите - да, но иначе ми се вижда доста странно.  pardon
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 25, 2009, 16:02:42 »

Лива, колко човека ще бъде сватбата?
И какви са тези фонтани за първия танц? blush
С коя агенция работиш? give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 25, 2009, 16:58:13 »

за 110 е сватбата.. give_rose
фонтаните - фоерверки де са тези светещи истории които се слагат на земята , палят се и са като бенгалски огън но по голям...не знам как да ти го обясна по друх начин girl_impossible
« Последна редакция: март 25, 2009, 17:24:07 от liva82 » Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 25, 2009, 17:16:37 »

Бера, какви се цветовете на ресторанта и защо не може да е розова сватбата ти?Да не е червен ресторанта?

и<винявам се...едва днес влизам...
цветовете ми са червено и златисто...и ако сложа и розово става манджа с грозде  angry
просто няма как да се съчетае...гледахме и специално ресторант който да не ограничава в цветовете но уви...няма...
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 25, 2009, 17:18:57 »

Оле Лива и аз искам такива, но не знаех как се казват, може ли да се слагат такива фонтани като ресторанта ни е с мокет отдолу ? Съжалявам за оф топик-а. Offtopic
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 25, 2009, 17:22:56 »

виждала съм и върху мокет слойени те по скоро са светещи искри мисля че не биха запалили мокета Wink
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #38 -: март 25, 2009, 17:27:46 »

Бера,аз също искам украсата да е комбинация от злато и червено!Нямам търпение да отида в Бургас и да видя какво ще измислим!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #39 -: март 25, 2009, 18:48:48 »

Момичета, днес минах по бул. Хр. Ботев и открих едно магазинче за шивашки материали и беше страшно богато зареден! За справка - имаше всякакви цветове / десетки отенъци на всички цветове/ сатененеи лентички...панделки, както се наричат. От тях има всякакми ширини. От 2мм до 10-12см. Тези, които са стандартни 5мм са 20стотинки метъра. Има и всякакви други пандели - прозрачни, имитиращи някакви платове, шарени, имаше едни много интересни - по средата мрежа и от двете страни сатенена лента. Има дори пера и всякакви такива украси, има дантели, мъниста, камъчета, които се лепят с ютия всякакви размери и т.н. За камъчетата - има наистина ог съвсееем миниатърнички до големи, които може да послужат за апликилане на букви или име върху плат, но ще трябват малко упражнения. Това ми дойде като идея от вашите салфетки. Но и на мен не ми допада идеята да си бърша устата цяла вечер и да ми кажат после - я си я вземи, това ти е подаръкът от младоженците. иначе ако са си чистички идеята е супер!
Активен
bobsyn
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #40 -: март 25, 2009, 21:17:02 »

Магазин за шивашки материали на едро има на бул.Сливница. /между Ботев и Пазара, в дясно като се отива към пазара/
От там си купих сатенени панделки /10м за 1.50 до 2.20 /. Има и камъчета и още какво ли не /повечето неща даже незнам за какво се използват/. Ширини и цветове на панделките имаше доста. А има и панделки от органза.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 26, 2009, 08:57:39 »

Хайде и аз да се запиша тук. Украсата на ресторанта на сватбата ни ще бъде в цикламено и светло зелено, като цикламеното ще е водещо.

Enigma, случайно се натъкнах на цикламена украса, която е много лесна за изпълнение и не е скъпа, особено ако герберите се купят наедро. Според мен е много стилна и красива.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #42 -: март 26, 2009, 15:20:35 »

Вазите струват много, иначе идеята е супер, наистина! Но пък има магазинчета по 1лв, където може и такива вази или друг модел да се намери евтино.  Wink
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 26, 2009, 15:25:50 »

За вазите - могат да се наемат от агенция или дори ако самият ресторант имат някакви - тогава може и съвсем free да излязат.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #44 -: март 26, 2009, 15:28:56 »

Тези вази специално са доста евтини, ако си вземете обикновени на пашабахче. А и все пак като гледам ще са по една на маса, тоест няма да са нужни космическа цифра бройки. По - назад бях пускала едно линкче на склад с евтина стъклария, но и от магазинчетата за левче може.

П.П. Изпревариха ме. Идеята на бубка е доста по - добра.  good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: