Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 04:27:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4  (Прочетена 184319 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: март 22, 2009, 09:35:49 »

Ето я новата тема.Тук се обсъжда САМО украсата на ресторанта.За всичко друго отностно ресторанта си има тема за ресторантите.

Старата тема е ТУК
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: март 22, 2009, 16:33:12 »

Хайде и аз да се запиша тук. Украсата на ресторанта на сватбата ни ще бъде в цикламено и светло зелено, като цикламеното ще е водещо. Ще има калъфи само на булчинската маса, ще представляват нещо такова:

На всяка маса включително и на нашата ще има лента в цикламено от органза, както и чаени свещи в цикламено и зелено. Мисля да се пръснат и малко декоративни стъкълца върху лентата в бяло или много светло зелено. На булчинската маса ще има големи цилиндрични свещи в двата края на масата в същите цветове. Зад булчинската маса ще се сложи органза, а зад нея лампички:

Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 22, 2009, 17:06:27 »

Enigma страшно много ми харесват идеите ти за украса. И нашата ще бъде предимно в розово, цикламено и малко кремаво бяло. От ресторанта ни предлагат светло розови панделки за столовете, но на мен ми се иска да са по-наситен цвят, нещо като тези на снимката. Вие вашите откъде ще си ги набавите (от ресторанта, от агенция или вие си ги намерихте) ?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #3 -: март 22, 2009, 17:09:25 »

Много хубава идея! Дано се осъществе така, както си го представяте! Страхотна ще стане! А някакви цнетя? Какви ще са ви цветята? Аз малко се колебая между розово-бяла и оранжево-бяла украса, но ми се ще да е оранжево. не искам да натрапвам розовото но мъжа ми и без това останалото ще е както искам. Той все ми угажда и мисля, че това ога да направя поне.

А за камъчетата - защо не пръснете бледо розови и светло зелени? Все пак да си ги има двата цвята, да не са ярки, но да са си от същите гами. Може и салфетките да са в единия цвят с пандела от другия, ако ще са на руло примерно.  Wink

А за панделките - и аз искам ярки цветове!  blum
« Последна редакция: март 22, 2009, 17:13:29 от Amelia » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #4 -: март 22, 2009, 17:16:52 »

Ето нещо в лилавичко имам доста снимки, но са големи. Имам в розовата и лилаво-цикламено-розовата гама, но не мога да ги сложа.

* 002058983.jpg (14.54 KB, 266x281 - видяно 9040 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #5 -: март 22, 2009, 17:18:44 »

Ето още една. Пууу-то пък не знам и как да ги слагам в един пост. Тази ми е малко бедна, но дава някаква идея все пак.

* 002059007.jpg (42.75 KB, 500x375 - видяно 3480 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #6 -: март 22, 2009, 17:20:05 »

Ето тази ми харесва за булчинска маса!

* 010065737.jpg (31.22 KB, 448x336 - видяно 2876 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #7 -: март 22, 2009, 17:21:13 »

Ето още едничка.

* 7657676577657.jpg (39.39 KB, 425x318 - видяно 8516 пъти.)
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 22, 2009, 17:22:13 »

Радвам се, че ви харесва give_rose. За нашата пролетна сватба мисля, че това са идеалните цветове smile.
Crystal, калъфите ще ни ги предоставят от агенцията.
Amelia, по масите на гостите няма да слагаме цветя колкото и да ми се иска. Бюджетът ни не е много голям, а естествените цветя са скъпо удоволствие. Иначе за булчинската маса, колата и булчинския букет цветята ще са рози. Аз говорих надълго и нашироко с агентката за идеите си и тя каза, че ще стане както го искам. По принцип изобщо не харесвам украсите с балони, така че почти напълно ще ги изключа. Ще има цикламени балони само по дансинга за забавление на малките гости. За салфетки си мислех, но не знам от къде да намеря такива платнени салфетки. Не знам, ще видя.
А за оразмеряването на снимките, виж тук - http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,550.0.html
« Последна редакция: март 22, 2009, 17:23:45 от ¤ Enigma ¤ » Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: март 22, 2009, 17:26:21 »

Ах...това розовко на мен ще си ми остане мечта...за съжаление неосъществимаена  sad по никакъв начин ресторанта ни не предразполага за розово и след ненормално търсене от страна на баща ми който  побърках горкия покрай този ресторант ...та няма и няма подходящ ресторант който да не те задължава за цвят или да предразполага към прословутото розово  sad и накрая ще заложим на червено и златисто...
това предлага ресторанта и трябва да се съобразим...няма начин ...и в галерията ми всиччко е розово и си накупих розови неща...свещи и камъчета не е кой знае какво ама...ще си ги ползвам вкъщи  cray
« Последна редакция: март 22, 2009, 17:31:00 от BeRa » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #10 -: март 22, 2009, 17:35:03 »

Енигма, точно в нашето положение сте. За салфетки четох тук, че в Била имало салфетки, които са хартиени, но имитират плат и са по 3-4лв за 50бр. в различни цветове. Мисля, че е доста приемливо. А за цветатя- аз бях решила да си поръчам от кварталното магазинче малки икебонки. Квартално е, но пък какви красоти правят и на много приемливи цени. Една кошничко с красиви проленти цветя или чаени рози плюс още нещо ти е от 8-25 вече зависи от размера, от цветята и т.н. Но за около 10лв ти се прави невероятна икебана с пиефлора, за да не слагаш вази.  Wink А аз си мислях точно за букета на колата да си спестя този разход и там да претупам нещата. Кай изобщо  ще се сети после за него? Ще съм дала 80лв и така ще си остане...А все пак колко си в колата, колко в ресторанта.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: март 22, 2009, 17:39:37 »

О, аз като казвам за колата рози, не означава, че ще са истински pardon. Аз съм виждала по магазините толкова добре направени изкуствени цветя, изобщо не личи, че са такива. Дори и за булчинската маса мисля за нещо такова пак. Иначе моят букет ще си е истински вече.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #12 -: март 22, 2009, 17:44:10 »

Бера, какви се цветовете на ресторанта и защо не може да е розова сватбата ти?Да не е червен ресторанта?
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 22, 2009, 19:35:41 »

¤ Enigma ¤  , за съжаление нямам идея къде може да намериш платнени салфетки sad
Но може да си вземеш от по платните и луксозни салфетки и да направиш комбинацията в твойте цветове. Аз мисля да направя така и да ги поставят по начина показан на снимката!

* wedding_41h.jpg (37.12 KB, 600x400 - видяно 681 пъти.)
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 22, 2009, 20:00:40 »

Enigma, при нас ресторанта осигурява платнените салфетки, не може във вашия да няма, освен ако не искаш бели, а розови или някакъв друг цвят.

Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: