Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 23:02:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 4
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 4 (Прочетена 185715 пъти)
princessdiki
Гост
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 4
«
Отговор #375 -:
май 25, 2009, 11:50:43 »
Здравейте и от мен. И аз съм на вълна украса . И да ви кажа вече направо се побърквам. Искам една агенциа да ми направи само текстилната украса - калъфи, воали и панделки а пък една приателка да ми напражи цветята. Обаче остановявам че взимат някакви ненормални цени за наем на воали примерно и се чудя сега дали да не си купя аз воалите и да си ги правя сама украсите. В тази връзка искам да попитам Nasi за складовете за платове в Пловдив - някаде по-назад в темата беше споменавала много ниски цени на платовете там. Моля ти се ако мойеш да ми пишеш защото наистина почвам да се отчайвам.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #376 -:
май 25, 2009, 14:05:10 »
Цитат на: tasty в май 25, 2009, 08:21:45
На мен за панделка от сатен ми искат 0,50 лв от тюл май пак е толкова или е 1 лв, ако искаш ще ти дам координати.
Момичета имам следния проблем. В ресторанта се оказа, че има сапарета, които не могат да се махнат, или не искат
Те представляват като диванчета дълги 1,5 метра и се чудя какво да ги правим. Всичко друго ще е с бели калъфи. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем. Или покривали ли сте пейки или други големи неща ?
Тночно за такъв проблем бях чела някъде из старите теми, но в коя убий ме, не мога да си спомня. Но помня резултата какъв беше - агентката на момичета покрила и сепаретата с големи бели платна и ги дикорирала като всички останали маси и столове. Не се шашкай ненужно! Може да се вземе бял плат и да се сложи панделка отголе да минава от облегалката като не може да се върже и готово
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #377 -:
май 25, 2009, 14:22:43 »
Ми от агенцията ми препоръчаха да си купя плат и те да ги декорират, защото ако те трябва да ги дадът ще ми струва 20 лв на сапаре само плата
. А едно сапаре е за 3 човека. Има 20 такива. Казвайте от къде да търся бял плат пък сега. Да не е сатен някакъв изкуственяк евтин.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #378 -:
май 25, 2009, 14:26:50 »
Мини по Екзарх Йосиф и може после да завиеш надолу по Кирков. Държиш най-дясната лента и по някое време ще се отвори нещо като дворче между съборетините. Там ще видиш магазин за платове на килограм. Има разни платове и няма да излязат скъпо, понеже са на кило. по Екзахр Йосиф също има доста евтини магазинчета. Май най - евтиното беше в един магазин като безистен на няколко етажа и платовете са на подземния. Дано съм ти била полезна!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #379 -:
май 29, 2009, 01:05:47 »
Момичета аз смятам да пресъздам по масите в ресторанта нещо такова като от снимкта,но в бяло и лилаво.Давайте мение и идей какви цветя мога да използвам.На снимката е станало много добре с божурите,но първо незнам дали има лилав божур и второ август месец май няма божури никакви.
bridalTableLotsOfFlowers_jpg_595.jpg
(41.34 KB, 500x374 - видяно 403 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #380 -:
май 29, 2009, 01:26:23 »
ето ти малко идейки:
летен шибой / ухаел страхотно/ и е красив; хортенция; лизиантус; ралица или делфиниум; ирис / много ги обичам/ ; гладиоли; алстромерия ; има красиви боядисани кали; красиви орхидеи. Дано някое от тези ти хареса.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #381 -:
май 29, 2009, 08:04:38 »
Я вижте какви сърчица намерих вчера!
Според мен са много ефектни и лесни за правене и могат във всякакъв цвят да са. Ако имах повече време, щях да си ги направя сама!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #382 -:
май 29, 2009, 16:37:03 »
lady_in_love може би и с хортензия ще се получи по същия начин, защото тя е много кичеста.
f_40798956.jpg
(23.74 KB, 200x210 - видяно 2637 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #383 -:
май 29, 2009, 17:23:50 »
Момичета благодаря ви з абързите отговори.Аз снощи много мислих,гледах и с ечудих и стигнах до извода,че украсата от снимкта,за да стане красива,трябва определено да е като на снимкта с много цветя,и ще стане много дебело като сума за плащане. :angry:затова май се спрях на друго,естествено пка в този стил,ама малко по различно.Пускам снимка и ще ви помоля да дадете мнение,кое ви харесва повече.Всъщност втория вид украса трябва да е с високи вази.
2 [1024x768].jpg
(60.1 KB, 511x768 - видяно 382 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #384 -:
май 29, 2009, 19:39:02 »
аз гласувам за нещо между двете. Втората ми харесва, защото е деликатна и красива и повече ми пасва на дизайна на всичко твое около сватбата.
Първата ми идва малко претрупано, но нещо между двете ще е супер според мен. А високите вази са много стилни, но аз не съм и м голям фен, защото хората като седнат и какво виждат - дръжките на цветята.
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #385 -:
май 29, 2009, 20:35:50 »
Амелия, не е така... В България както знаем в 98 % от сватбите нареждат напитките по масите още преди да са дошли гостите. Затова аз мисля че точно ниската украса няма да се забелязва, защото ще е закрита от коли, фанти и т.н.
Моята украса поради причината, че не можах да се преборя с персонала за "ненареждане" на напитките в началото, ще бъде от високи вази, пълни с камъчета (от тези прозрачните) и най отгоре ще има по една голяма хортензия... Как ви се струва като идея?!
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #386 -:
май 29, 2009, 20:43:42 »
Роси,
харесва ми много тази идея, защото и аз смятам нещо подобно да направя.
Може би ако се прибавят и няколко цветенца от друг вид и в по-наситен цвят към хортензията... Но това зависи от украсата, който си намислила и от цвета на сватбата разбира се.
И аз реших украсата да е висока по същата причина : иначе нищо няма да се вижда щом седнат гостите по масите. А така и на снимките ще изпъква.
А знаеш ли как вървят хортензиите по принцип като цена?
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #387 -:
май 29, 2009, 23:05:03 »
Здравейте момичета!Май наи-накрая успях да си намеря агенция за украся която ще ни украси ресторанта точно както искаме.Аз също си мислех за ниски цветя,защото тези големите вази не ми допадат никак,но наистина няма да се вижда нищо от цветята и ще си е чиста загуба на средства.Предложиха ми един среден вариант нем цветята за аранжирани в пиефлора опакована в някой от цветовете които сме избрали и ще бъдат на една поставка която е малко по-висока от бутилките,но в същото време не прези на човек да вижда от другата страна на масата
и ще направя и едни свещници които да се поставят отстрани на букета и мисля че ще стане супер.Мисля си да си направя една мостричка и да ви покажа горе долу какво си представям
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #388 -:
май 29, 2009, 23:44:35 »
Това украсата каква да е е обсъждано милион пъти вече. има за и против и за двете. Не мислете, че с високите вази сте си решили проблема. Първо, защото не е красиво отдолу, второ, че лесно се бутат особено от леко пийнали пора, трето, защото ак оне бъдат бутани, ще бъдат местени, защото ще пречат на хората да се виждат, колкото и да са тънки.
Нека не забравяме в края на краищата, че украсата има значение за първите 15-20 минути, докато се оглеждат всички и и се възхищават. След това започва яденето, пиенето, ритуалите и има доста по-важни и забавни неща от нея. Така че правете украса каквато ви харесва, защото на 3-тия час никой няма да му пука за нея, а е възможно вие д асте направили компромис с желанието си в устрема всичко да е Ок докрая!
Роси09, предлагам ти да не са камъчета, а гел почва, защото иначе цветята ще увяхнат.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #389 -:
май 30, 2009, 07:09:42 »
Амелия, не си правя според мен. На кого пречат високите вази? И кой ще тръгне да ги мести? Нали все потива един видн на гости, ако са възпитани, нормални хора, никой няма да мести украсата. Още повече, че на маса се стои първите един - два часа (при нас и половин час няма да се седи) и после хората стават да танцуват. Била съм на сватба с такава украса от високи вази и нищо на никого не е пречило. А на дъното вазата се пълни с листа, камъчета и други такива. Няма нищо грозно.
За другото си напълно права
Всеки трябва да го прави както му харесва
Сватбата си е за нас, не за гостите
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]