Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:45:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140310 пъти)

milmi
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: август 07, 2009, 10:17:40 »

Да се похваля - поръчахме си халки.  :bravo:Ще се помъча да сложа снимка, но ми е за първи път и незнам дали ще успея.

* halka.JPG (5.1 KB, 141x150 - видяно 2711 пъти.)
Активен
milmi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: август 07, 2009, 10:18:13 »

А, успях!!!
Активен
bozhany
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: август 07, 2009, 10:30:58 »

Браво!!!
Много са красиви!
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: август 07, 2009, 12:07:05 »

milmi  Bravo за халките-много са хубави, малко късничко се включвам, ама нали знаеш-наближава вече... heart
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: август 07, 2009, 13:40:11 »

Да се похваля - поръчахме си халки.  :bravo:Ще се помъча да сложа снимка, но ми е за първи път и незнам дали ще успея.
Много са красиви  good
Момичета в момента се чудя нещо, моля ви припомнете ми от общината във В. Търново какви точно документи искаха. Искат медицинско от личния лекар, но какви изследвания трябва да си направим и освен самото медицинско трябва ли да носим самите изследвания и бележката от диспансера или те се носят на личната, а в общината само медицинското от нея?  crazy
Другото дето се чудя е дали в Търново могат да ми направят прическа с живи цветя?
И последно - знаете ли нещо за хотел Бела Неда?
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #410 -: август 07, 2009, 14:13:43 »

Здравей anbibian, за да си извадя медицинско ходих в поликлиниката, аз нямах личен лекар и минах през 5 кабинета. ДО психодиспансера не съм ходила. Психиатър от поликлиниката ми постави печат в медицинското. Единственото изследване, което ми правиха беше васерман. Но самото изследване не се носи в общината, тъй катоо резултата се отразява върху медицинското.Спомням си че от кожен лекар също искаха печат. Ти като кажеш на личната лекарка, че си за меицинско за сключване на брак , тя ще те насочи. В Общината занесох само медицинското, без никакви други изследвания.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: август 07, 2009, 14:21:50 »

Питам, защото моята лична лекарка е в София, а всяка община си иска различни неща и тя няма как да знае какво точно искат от Търново. Даже съм чувала, че някъде искат кръвна група.
Активен
eliss
Професор

« Отговор #412 -: август 07, 2009, 14:33:55 »

Ами моята лична лекарка е във Варна. Аз отидох на гишето за информамация в поликлиниката във Велико Търново и обясних че искам медицинско за гр. брак и оттам ми казаха през кои кабинети да мина. Психиатър обаче може да сложи печат за психично здраве само по постоянен адрес, а моя беше във ВТ.Ако постоянният ти адрес е в София най-добре си извади медицинското в София. В Общината в Търново не искат кръвна група-само васерман, както написах по-горе. , иначе кожен лекар, вътрешни болести, психиатър и незнам пропускам ли нещо- аз преди повече от година минах през тази процедура.
П.С- ако бележката ти от психодиспансер е отделно и не е отразена в медицинското, според мен трябва да я представиш  в общината, заедно с медицинското. Иначе ми се струва, че личен лекар не може да сложи печат в медицинското за психично здраве, а само психиатър.
« Последна редакция: август 07, 2009, 14:40:01 от eliss » Активен
milmi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: август 07, 2009, 14:35:29 »

Моята лична също не и в Търново. Но пък маминка питала и казали , че в Търново може да ни направят всичко независимо къде е личната. Така че и аз ще направя така - края на август ще си идвам и тогава ще ги правя!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: август 07, 2009, 15:07:14 »

Предпочитам да си ги направя в София и без това съм оставила доста неща за последния момент, просто ще ми дойде в повече. Утре сутринта отиваме на изследване, а понеделник при личната и дано всичко е ок.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: август 07, 2009, 15:12:58 »

Ани, при личната може само-тя на място ви взема кръв и на следващия ден резултатите са готови и тя ви дава медицинското. Поне ние така направихме!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: август 07, 2009, 15:15:46 »

Сетих се и друго, но не знам дали можете да помогнете. казаха ми, че щяло да ни трябва удостоверение за семейно положение, защото сме се женили в друга община, а не в тази която ни е по лична карта. Ами ние сме по лични карти и двамата в община Полски Тръмбеш, но това си е област В. Търново и Есграон е един нали така, т.е. би трябвало да могат да си направят справката от Търново.
Сега се чудя да си вадя ли такова за всеки случай или не  crazy
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: август 07, 2009, 15:18:38 »

Точно така, Ани. ЕСГРАОН е един, а именно този във водещата община- във Велико Търново и от там могат да ви издадат удостоверението, там вадят и акт за раждане за такива като мен дето ги губят smile. А за какво ви е това удостоверение crazy
« Последна редакция: август 07, 2009, 15:22:36 от perli4ka » Активен
eliss
Професор

« Отговор #418 -: август 07, 2009, 15:23:10 »

На нас не са ни искали такова удостоверение за семейно положение.А и наситина постоянния ви адрес е в обл. Велико Търново
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: август 07, 2009, 15:26:00 »

То не ми трябва по-принцип. Обаче така ми казаха наши познати, които се жениха миналата година. Понеже не били жители на общината им го искали за гражданския ритуал. Ама е твърде възможно моя приятел нещо да се бърка, защото жена му е от Монтана и това да се е отнасяло само за нея. Пък аз съм от Полски Тръмбеш и едва ли ще ми трябва такова.
Мисля да занеса всички документи по-рано в общината, че ако има нещо грешка да ми кажат и да я оправим.
Кога се носят документите в общината и църквата?
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: