Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:31:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140520 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юли 16, 2009, 17:21:19 »

Ресторант "Етър"-най-оборотния ресторант в близкото минало,всички сватби се правеха там(събира до 300 човека).Сега не е така-за да стане хубава сватба трябва много ефектна и хубава украса,защото интериора е от 80-те години.Ефтин ресторант с много ниска -почти никаква посещаемост,хотела също е в много окаяно състояние посещава се предимно от студенти задочници.Абе с добра фирма за украса ресторанта става супер.
Моите впечатления са абсолютно същите good
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юли 16, 2009, 20:07:24 »

Благодаря момичета ! Намерих някоя снимка но почти нищо не се разбира от там . Само разбрах от нета че скоро му правили ремонт но на хотела май . На 10 август ще го видя живот и здраве .
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юли 17, 2009, 09:02:16 »

ехооо булки от старопрестолния град къде сте ... cray
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 17, 2009, 09:12:32 »

Liva тук сме и ни пари под лъжичката :)Аз поне покрай организацията имам чувството, че нещо ще пропусна и май май леко взех да се побърквам blum Някои от нещата са купени, чакам всеки момент и роклята да стане готова. Мин седмица си взехме халките от София и съм много щастлива danceg Само дано не стане проблем с ресторанта, че много хора се оплакват sad Това е за сега от мен.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юли 17, 2009, 09:15:14 »

много се радвам за теб извинявай че питам но кой беше ресторанта че така се притесняваш
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юли 17, 2009, 09:37:55 »

Тържеството ще е в ресторанта на хотел "Севастократор" ,Арбанаси smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юли 17, 2009, 09:45:07 »

аз ходих да го видя този ресторант за нашата сватба , но много ме разочарова отношението на 6ефката им веднага почна с някакви условия това трябва да е така онова пък по друг начин и ние с мъжо се спогледахме и си излезнахме тя дори не прояви желание да ни изслуша веднага почна да нарежда... бързо я отсвирихме така не се печелят клиенти...
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юли 17, 2009, 09:50:42 »

Ами ние точно защото я знаем каква е въобще не сме и говорили с нея, а с управителя, но по съвети на мои познати които правиха сватби там-директно ще говорим със собственика. За това се надявам да минем по-лекичко и безпроблемно, но..... нищо не се знае. А ресторанта го избрахме заради това че ще ни е изнесен ритуала, позволява и басейна да се украси и да стане по цветничко и сватбено навън smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юли 17, 2009, 09:55:43 »

пожелавам ти успех , но наистина все повече хора не са доволни от този комплекс..много бързо му се развали славата нещо явно хората които работят там не си разбират никак от работата
Активен
teddystone
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юли 17, 2009, 21:24:31 »

да се включа и аз
бях много навита за севастократор, но се оказа, че на 15ти е зает
сега вече все повече се радвам, защото от няколко места чух ужасни неща и за кухнята включително,
но перличка не се притеснявай сватбата си я правите вие и вашите гости
ще се получи  good
да ви кажа, че за сега съм доволна от разговорите ни за чифлика
анатоли е много разбран има добри идеи, не се натрапва и смятам, че ще се получи една чудесна сватба
днес говорих с водещата, която ми беше препоръчана, мацката е много готина на 28/9 години и мисля, че ще направи едно интересно парти, а въобще не е скъпа - 120 лева
аз съм почти готова с всичко и то за 2 седмици!!!
Активен
liliv
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #355 -: юли 20, 2009, 08:42:23 »

Здравейте момичета,
хайде и аз при вас. Нашата сватба е на 19.09 За сега сме запазили само час в Общината. Тези дни ще ходим да видим как е по заведенията. Аз също мисля за Севастократор, но като чета мненията във форума май ще се откажа.
Мисля, че за 70 човека няма да имаме проблем с избирането на заведение, само дано не сме много закъснели.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юли 20, 2009, 09:31:31 »

liliv, добре дошла Flower Успех с намирането на подходящо заведение smile Ако желаеш да е на открито бих ти препоръчала "Българка". А що се отнася до "Севастократор" още 1 месец и ще чуете отзиви-Дай Боже не толкова лоши smile
Активен
milmi
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юли 20, 2009, 09:58:18 »

Върти ми се нещо в главата, че беше зает за 19.09, защото и ние сме тогава и се обаждах да питам, но за да не лъжа по - добре се обадете.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юли 20, 2009, 10:07:50 »

момичета нашата сватба бе в Лесопарка  там е много хибаво има всичко и лятна градина за изнесен ритуал и басейн и красив вутрешен ресторант и е идеален за сватба от 70-90 души а и цената беше много сносна 21.00лв на човек защо не пробвате и там
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #359 -: юли 20, 2009, 10:59:38 »

Не подценявайте "Калоянова крепост" на Арбанаси.Широко просторно и не е толкова скъпо колкото си мислят хората.Тъй като през седмицата посещаемоста е нулева винаги може да се спазари добър куверт за сватба.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: