Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:36:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140617 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 22, 2009, 07:27:22 »

Да побутна малко темичката ни напред-че аз се позагубих няколко дни smile
Що се отнася до Винпалас доста неща мога да кажа, но тъй като повечето се препокриват с мнението на happyfoto ще се въздържа. Наистина мястото е идеално за сватби стига гостите да са малко- а това което преди беше писано в раздела "Свършена и несвършена работа" нещо хич не ми се вярва smile
А сега да се похваля-купих си вече обувчици-много им се радвам-точно тези които исках-екрю, леко отворени отпред и отзад с изрязана пета и са само 40лева. Радвам се че ще успея да мина с един чифт-токчето е доста прилично. Вчера взех и бокал за църквата от "Актив"-абе с две думи-взех се и аз в ръце и позасилих крачката с покупките :)тези дни ще кача снимчици на всички нещица smile
Активен
milmi
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юни 23, 2009, 09:20:28 »

Да тикна и аз темата и да попитам за DJ. Дайте ми идеи, но без водеща. Искам само DJ.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 23, 2009, 10:00:39 »

milmi нашият ДЖ е нает чрез сватбената ни агенция-знам само че е от Пловдив. Но по принцип може да е само ДЖ, без водеща, въпреки че ние и водеща искаме. Агенцията ни е "Фиеста"-ако си в Търново и имаш време можеш да минеш и да ги попиташ. Намират се на ул "Полтава"1 в един оранжев блок.
Активен
TLbebe
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 23, 2009, 12:50:10 »

За DJ и водещ в едно мога да ви препоръчам Дочев справя се отлично с воденето на всички ритуали!!! smile
Активен
milmi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 23, 2009, 13:31:46 »

Кой Дочев? Някакво име или телефон може ли? Работи ли с агенция? Благодаря!
« Последна редакция: юни 23, 2009, 14:14:12 от milmi » Активен
TLbebe
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 23, 2009, 18:28:54 »

Името му е Димитър Дочев 0889 514 850 но незнам в момента дали работи с агенция.Дано ти свърши работа само този телефон имам но тъй като сватбата ни беше скоро се надявам да е актуален smile
Активен
milmi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 25, 2009, 13:13:58 »

TLbebe , моля кажи нещо повече. Колко е годишен, каква музика пуска? Има ли голям избор на песни?  Игри прави ли ? Незнам какво да питам друго. Май се насочвам към него. Друг избор нямам.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 25, 2009, 13:27:49 »

TLbebe, а твоята сватба къде беше и кой беше твоя Джей, не пуснала нищо в галерия или в някои от темичките? smile
Активен
TLbebe
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 26, 2009, 08:29:31 »

Сватбата ни беше на Ксилифор в Комплекс Момина крепост.А DJ  иводещ едновременно ни беше Дочев справи се перфектно.Предлага и дава идеи за всякакви видове игри,а музиката е изцяло съобразена с вашите желания.Ние му дадохме един списък с наши любими песни (около 60 на брой) smile Иначе е около четирдесет и няколко годишен,но има много хубав глас,пуска много лафове и му се получават нещата smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 01, 2009, 11:49:21 »

Момичета, знаете ли малки семейни хотелчета в Търново на сносни цени и с прилични стаи?
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 01, 2009, 12:21:07 »

Момичета, знаете ли малки семейни хотелчета в Търново на сносни цени и с прилични стаи?

Зависи какво имаш впредвид под сносни цени.
При мен ситуацията беше следната: Семеен хотел "Варуша" - цени 20лв на човек с предварително капаро 100%, разполагат с около 30 места всичко, намира се в центъра, точно където на теб ти трябва. Срещу х-л "Панорама" са старите "Хали", зад тях има платен паркинг, част от стоите на въпросния семеен хотел гледат към паркинга. Това между другото са най-ниските цени за такъв тип предлагане, по-ниските са вече стари и мизернички помещения, аз естествено исках да видя стаите и за моите критерии nea, много не ми допаднаха. Моята сватба беше в ресторанта на х-л "Янтра", но там ми беше много съпо за нощувки, двойна стая е от порядъка на 160-170лв, но ресторанта е висока класа и не вървеше нощувките да бъдат много класи под това. Семейният хотел има стара и нова част, старата е типична къща за гости. Като цяло е чисто и подредено, но ..., на мен не ми допадна. Аз се спрях на х-л Лъки, той се намира на в близост до х-л "Янтра", също е тип семеен, тъй като има малко обслужващ персонал и местата му също са 25-30. Цената там е 30лв на човек. Има невероятна гледка към хълма "Трапезица" и стаите са отлични. Аз не съжалавям, гостите ми също са много доволни. Изисква се предварителна резервация и частично капаро предварително. Един ден преди да дойдат госите минах да платя цялата стойност, може да се плати на място и по банков път.
Надявам се, че съм била полезна.
Активен
milmi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юли 01, 2009, 12:34:18 »

Имаше едно време Натали. Намира се на Беляковско шосе точно на спирката. Като се гаджосвахме още ходехме там, защото мъжлето ми е от Бургас. Беше приятно и чистичко, но пък е далечко от центъра.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 01, 2009, 13:42:01 »

Благодаря за информацията момичета  give_rose
А за хотел Болярка знаете ли нещо? Мярнах го като се разхождах покрай библиотеката и иконома.
Активен
teddystone
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 05, 2009, 15:18:19 »

Здравейте момичета smile
до скоро само четях и се осведомявах, но вече трябва да действам!!!!
Нашата сватба ще е на 15.08., а нямаме много време Wink, по-скоро никакво!!!!
Смятам да я поверя на Парти агенцията на Симеон и Жана
ако  някой е правил сватба с тях, моля да ми пише дали е доволен
смятам, че и двамата са много готини и биха направили нещо различно,
но все пак имам нужда и от чуждо мнение  smile
Утре отивам да избирам покани и всичко останало, за 39 дни трябва да организирам сватбата!!!! Малко съм изплашена....
Успях да запазя последния час на 15ти /18 часа/ + заведение за около 100 човека /"Чифлика" с. Леденик/
Ако някой е правил сватба там ще съм благодарна да сподели опит  smile
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 06, 2009, 12:34:05 »

smile ето да се запиша като вече изпитала тръпката на  така дългоочаквания ден... и натрупала опит.. girl_wink
А на Teddystone добре дошла give_rose
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: