Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:47:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140765 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юни 02, 2009, 15:04:56 »

В Панорама ще бъде, на 30.08  smile
още нищо не сме уточнявали с ресторанта, ама то ние и покани не сме раздали, абе не сме напреднали много, аз и затова не пиша, защото няма много с какво да се похваля  pardon
Аз само дебна Енигма да се появи и да помага  danceg Много разчитам на нея  give_rose
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #241 -: юни 03, 2009, 13:48:21 »

Здравейте момичета,отдавна не съм се появявала и аз във форума ,ама все не остава време,с наближаването на Големия ден ,аз все повече се поизнервям и все си мисля че няма да се оправя,ама то май е нормално да ме хване предсватбената треска smile Доста неща са уредени остават дребните детайли и покупки,но вече нямам търпение да мине всичко lol)
« Последна редакция: юни 03, 2009, 13:54:15 от sestri4kata » Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 03, 2009, 13:54:48 »

sestri4kata ние също ще се венчаем на Арбанаси-аз живея там, а въпросната жена, която извършва венчавката ми е позната. Днес след работа ще я попитам за повече инфо и дали няма друг начин.Аз също бях шокирана от статията във вестника. Веднага щом имаме информация ще ви пиша и да се надявам че това ще стане утре!
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юни 03, 2009, 14:03:34 »

сестричката, къде точно ще е вашата сватба на арбанаси-да не сме се спряли на едно и също място? Ако е на Арбанаси, защото преди редакцията видях че си сложила статията за венчавките там и по точно за изненадващата такса от 240 лева girl_impossible
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 03, 2009, 14:13:24 »

Здравейте, момичета!
Моята сватба вече отмина и сега остават хубавите спомени yahoo
Ако мога да ви бъда полезна с нещо, питайте без притеснения Wink
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 03, 2009, 14:24:30 »

marri разбрахме, че си била на сватбено пътешествие smile Без съмнение сте си изкарали страхотно :)От тук насетне да ви пожелаем да сте много щастливи и само хубави моменти да ви съпътстват :)Ти си имаш отделна темичка де-там доста нещица има. Ами...... ние сме любопитни как мина вашата сватба разкажи нииииииииииииии :)че да знаем и нас какво ни чака. Колкото повече, толкова по-добре danceg
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 03, 2009, 17:31:48 »

Здравейте, момичета! Аз съм тук вече blum. Ани, радвам се, че си се затъжила за мен, ще помагам с каквото мога! Ако някого го интересува нещо, да пита - аз съм насреща. Моите букети и украсата бяха от "Афродита флора" и съм много доволна, но мнения ралични pardon.
perli4ka, украсата нямаше грешка, гостите бяха възхитени. Така че няма да сбъркаш good.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**

« Отговор #247 -: юни 03, 2009, 20:47:44 »

Ние сме в Резиденцията на 12.07. Ами честно казано изпаднах в ужас и пуснах статията ,много се ядосах и щях да си изпусна нервите и за това я махнах защото не съм разговаряла още с жената и не мога със сигурност да твърдя каквото и да било.Ще видим какво ще стане,но и при самата мисъл направо настръхвам girl_impossible Не знам какво ще правим Плачещо момиче
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 04, 2009, 07:07:32 »

sestri4kata говорих с жената снощи и за съжаление няма да те зарадвам-аз съм меко казано в ужас }:->Решението за тази такса е взето от Община Велико Търново-не от кметството в Арбанаси и последните сватби, които хващат така наречената "промоция" са на 20.06. След това всеки който иска изнесен ритуал заплаща 240 лв, но за мен лично най-големия кошмар беше, че тази моя позната спира вече да венчае, а церемонията ще извършват жени от Велико Търново. Подписването ако се извърши в кметството в ден от седмицата е напълно безплатно. С две думи, че незнам и аз дали ми се разбра нещо от това, което казах е-ако искаме ритуала да е в ресторанта 240 лв трябва да ги дадем-за съжаление няма никакво измъкване от това ако ли не-в кметството напълно без пари но в делничен ден. Аз съм много  cray колкото и да искам тази моя позната да си ме венчае-няма как ,че тези от Търново щели да се сърдят, абе пълна лудница и сега.......чудя се и аз какво да правя ама ще ги даваме парите, здраве да е smile
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 04, 2009, 07:10:50 »

Хей Енигма много се радвам за теб :)наистина е хубаво че сте останали доволни, но не сме и се съмнявали в това :)Хайде качвай снимчици да гледаме, че нямаме търпение smile. А anbibian е права-чакаме те да помагаш със съвети, като човек изминал вече пътя по подготовката на така чакания ден yahoo
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 04, 2009, 08:24:36 »

Oh my ... 240 лв изнесения - ма това вярно ли?!!!!
Да де ти каза, че е вярно ама аз  shok .....
Тия не са наред!!!!
Кое му е по-специалното на изнесения ритуал, осигуряваш им всичко, място, превоз. А като е 240 лв те ще си поемат ли транспортните разходи, а!!!!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юни 04, 2009, 08:54:38 »

уф, сега се обадих да питам за изнесения ритуал, добрата новина е, че ни е разрешен, лошата е че вярно е 240 лв.  angry
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**

« Отговор #252 -: юни 04, 2009, 13:16:11 »

Перличка,благодаря ти много за инфото,наистина новината не е много добра.Отделен въпрос е кой се жени толкова през седмицата и леко се обезмисля цялото тържество,защото ние искаме да отпразнуваме този прекрасен ден със семействата и приятелите си,ако сме искали просто да подпишем нямаше да си правим труда да каним гости и да правим цялата организация.В интерес на истината на мен ми беше странно ,че е възможно ритуалът да е безплатен,все пак безплатни неща няма и е нормално да заплатиш една нормална цена за ритуала,но съгласете се 240 лева са си доста стабилна сума и аз не мога да проумея какво точно ще представлява този така скъпо заплатен ритуал?Може би някакъв хор,фолклорна програма или друго?В такъв случай си заслужава цената,но малко се съмнявам... huhhuh.gif Все пак всички страдаме от негативното влияние на икономическата криза,не е ли така?Но това си е чист рекет на фона на голямото безпаричие което ни гони всички,ама щом сме тръгнали да се женим какво означават тези 200-300 лева,бълха ни охапала.Спирам до тук с коментара си ,неискам да обиждам или засягам никого,просто много ми докривя и съм много разочарована cray
« Последна редакция: юни 04, 2009, 13:21:54 от sestri4kata » Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 04, 2009, 15:27:24 »

Изнесените ритуали станаха много популярни в последно време и общинарите бързо са се сетили, че по този начин може да се изкарат пари на гърба на младоженците. Младоженците и без това за всичко си плащат доста скъпо, така че това няма и да го усетят. Като реши човек да се жени и всеки гледа да го обере, понеже да се ожениш е едва ли не лукс в днешно време и след като си решил, че ще се жениш явно имаш излишни пари, а и да нямаш това е веднъж в живота и не пестиш пари. Струва ми се че май така разсъждават повечето хора от сватбения бранш и все по-зле става.
Нашите кумове се жениха година и половина преди нас и  когато ми разказваха за кое колко са платили покрай тяхната сватба, аз бях направо удивена, че за същото нещо ние си плащаме двойно само година по-късно. Така че въобще не се изненадвам от тази глупост дето са я измислили за изнесените ритуали.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 04, 2009, 16:04:31 »

Tani4ka_ ти после ще видиш аз колко съм плащала за нашите неща година след вашата сватба и ....  shok Така е цените скачат много непрекъснато и направо не ми се мисли, ама като си искаш нещо си го искаш в крайна сметка веднъж (дай боже) се женим - нормално е да ни се иска всичко да е както трябва.
Сега се чудя бе да вземем да им задръстим мейлите на общината с писма против таксата , да се вдигнем на общ протест булки - срущи общински служители  tease
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: