Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:38:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140795 пъти)

Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 19, 2009, 21:01:33 »

:)Къде се изгубихте момичета? Аз имах леко разочарование с поканите и правихме нови, днес вече са готови и се надявам да няма проблем и наистина да раздаваме, че не остана много време... smile
ще споделиш ли какъв, по-конкретно, е бил проблема с поканите ?
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 20, 2009, 07:48:01 »

проблемът е че текста не се четеше, защото беше много блед, но сега вече всичко си е наред, новите са готови......остава само да ги раздадем по най-бързия начин.. smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 20, 2009, 09:51:09 »

Момичета случайно някоя от вас да знае къде във Велико Търново се продават салфетки от плат. Искам да си купя за да се избродират имената и датата но не намирам ниакакви. В един сайт намерих ама не смея много много да поръчам без да съм ги видяла!Благодаря предварително!
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 22, 2009, 08:36:37 »

аз да се похваля....вече имам рокляяя Bravo снимка ще има по късно, защото я оставих да ми я коригират, че ми е леко широчка smile
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #229 -: май 22, 2009, 17:58:52 »

браво mi6kata_85  Bravo роклята ти е разкошна,и аз вече си имам ама забравих да я снимам,а ще си я взема седмицата преди сватбата защото е под наем
Активен
sisonik
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 25, 2009, 17:30:27 »

Привет на всички! Може ли някой да ме насочи към цветарски магазин във Велико Търново на прилични цени? Трябват ми ботуниери, букет за мен и украса за колата.  give_rose
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 26, 2009, 08:16:05 »

sisonik ако искаш мога да ти дам на лични телефона на момчето, което прави всички тези неща и да се договорите. Но според мен цените им са доста прилични!
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 26, 2009, 08:19:20 »

Ето това е сайта им : www.afrodita-flora.dir.bg
Активен
sisonik
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 26, 2009, 09:38:47 »

Еййй страшно ти благодаря saludo Сега като видях сайта и разбрах, че майка ми е ходила точно при тях (на щанда в Искра) и е останала доволна от обърнатото й внимание. Ще отида и аз да разгледам  smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 26, 2009, 21:31:27 »

Здравейте!
И аз да изкажа мнение във връзка с въпросния магазин, тъй като имам пресни спомени. Цените са като навсякъде, първоначално изглежда евтино, но като уточните подробностите излиза, че всъщност цените са като на всички останали. И още нещо не изпълняват прецизно поетите ангажименти, всичко обещават, а после става нещо съвсем друго. За 23.05 бях поръчала два букета, два дни по-рано за тяхно удобство, тъй като имали много работа, объркаха поръчката, забавиха се с 2 часа, за малко да пропусна повода, правиха ми украсата за сватбената кола, беше елементарна и там с пропуски. Това е, просто го имай впредвид.
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 27, 2009, 16:15:33 »

Момичета случайно някоя от вас да знае къде във Велико Търново се продават салфетки от плат. Искам да си купя за да се избродират имената и датата но не намирам ниакакви. В един сайт намерих ама не смея много много да поръчам без да съм ги видяла!Благодаря предварително!

Каква ти е идеята за салфетките? Да се подредят по масите, и след това да си останат за спомен на гостите ли? Това е хубава идея, а ако не намериш салфетки, може направо да провериш в някое шивашко ателие, там да ти ги ушият и да ти ги избродират, а може да излязат и по-евтини ако се надпишат в някоя рекламна агенция.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 27, 2009, 20:27:58 »

моето мнение е че най добре да вземеш салфетки лъкс в цвета на окрасата ти или по тъмни по красиво става говоря от собствен опит
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 28, 2009, 07:21:05 »

Точно това ми е идеята- да са в тон с цвета на окрасата, да се избродират нашите инициали и те заедно с подаръчетата за гостите да им останат за спомен. Но проблема е именно в намирането на шивашко ателие и по-точно плата. Все още не можем да намерим и плат за шаферскире рокли-бордо, тъй като темата на сватбата е слънчогледи с малко цветя в търмно червено за да се върже с ресторанта.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юни 02, 2009, 13:45:58 »

Аз съм тук, но съм зациклила с подготовката. Мислехме да пътуваме до Търново този месец, но го оставихме чак за Юли. Тогава ще вземем и роклята от Асеновград и ще потърсим костюм за младоженеца.  smile
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юни 02, 2009, 13:58:01 »

имам някакъв спомен за хотел "Янтра" или "Панорама", но може и да бъркам:)
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: