Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:39:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140796 пъти)

liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 07, 2009, 18:45:23 »

снимките са дотови вече дано довечера ги pusna ako ne в събота само мога да кажа,  :girl_wink:чe сa страхотни дано и вие мислите така се радвам да споделите вашето мнение, защото все пак заедно обсъждахме нещата по приготовленията
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: май 08, 2009, 12:12:05 »

Здравейте отново blum. Аз днес се успокоих, че не съм психично болна, макар че изкатерването до диспансера ми костваше неистови усилия, граничещи с временна загуба на ума crazy. Като отидох за медицинското, очаквах някаква чутовна сума, но като ми казаха пет лева, направо ми се осмисли денят tease. Че така, ако се водите на отчет във Велико Търново, можете да отидете до психодиспансера. Но ако не не водите по местоживеене тук, няма да стане, аз питах. Успех и на вас с мединцинските и дано няма ходене по мъките Wink.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: май 08, 2009, 15:30:01 »

ако не си по местоживеене или по постоянене адрес?
в смисъл постоянен адрес е по личната карта, която ми е от в.търново издадена
иначе имам местоживеене в софия, което е временно до 5 години май беше
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 08, 2009, 17:53:58 »

ако не си по местоживеене или по постоянене адрес?
в смисъл постоянен адрес е по личната карта, която ми е от в.търново издадена
иначе имам местоживеене в софия, което е временно до 5 години май беше
По постоянен адрес е. От психодиспансера във В. Търново ще ти издадат медицинско good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 08, 2009, 22:06:36 »

благодаря  give_rose
подаруците за гостите ни от сватбата бяха същите много са яки.. give_rose
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 09, 2009, 08:28:12 »

подаруците за гостите ни от сватбата бяха същите много са яки.. give_rose
какви бяха, че нещо се обърках  smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 09, 2009, 16:47:27 »

младоженци ...булката хваната от младоженеца като твоите в галерията ти
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 09, 2009, 16:51:10 »

младоженци ...булката хваната от младоженеца като твоите в галерията ти
ааааааааааа  smile зацепих  give_rose
аз защото тази си я избрахме с милото за тортата, а не за подарък за гостите и затова не те разбрах
на мен ми се струва малка, ама той не че не само тази му харесвала и я взехме, за сега ще е тя  smile
иначе моите подаръци ще са компоненти от украсата на масите, папурисчета, торбички с бонбонки и самите тейбъл картички, коита ще са като държачи за бележки  smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 09, 2009, 16:56:20 »

ааааа а аз такива подаръчета раздадох върха на тортата беше друг...там ж галерията май се вижда малко на колажа...хайде другата седмица да се жидим искаш ли
 girl_wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 09, 2009, 16:59:22 »

ааааа а аз такива подаръчета раздадох върха на тортата беше друг...там ж галерията май се вижда малко на колажа...хайде другата седмица да се жидим искаш ли
 girl_wink

трудно, аз съм в София  smile
ще пиша ако пътувам към Търново, по нататък сигурно по-често ще ходя заради организацията и една седмица преди сватбата пак ще съм там
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 09, 2009, 17:20:30 »

как се гласува  blush
аз тъкмо го разгледах и да си кажа чество и да съм имала въобще някакви колебания къде ще си шия роклята - вече нямам, наистина страхотно са ти я направили
този плат ефирния в средната част какъв е?
и булото страшно ми хареса, как е закачено на венче и е закачено, ама не разбрах как отпред за роклята, много ефектно  Bravo
да не говорим за колието, ще споделиш ли от къде е и какво е точно че на снимките не се вижда много
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 09, 2009, 17:32:50 »

не знам как се гласува и аз това се чудя къде се обявява това нещо за да се включа в този месец в надпреварата
Колието/бижутата си ги поръчах от америка/
Средната част на роклята е дантела girl_wink
Активен
Monn
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 09, 2009, 23:48:42 »

Здравейте, от няколко дни чета непрекъснато и най-накрая успях да изчета всичко, много сте активни lol След като видях всичко леееекичко ме хвана яд, че досега не отворих поне веднъж форума, щяхте да ми спестите доста нерви. моето мъничко нещо е след 20 дни и вече съм напред в организацията. Пиша в темата за Велико Търново, защото съм от тук, но в момента живея във Варна. Ние с милото сме по-шантави натури и организираме сватба в планината, в близост до Велико Търново. По-скоро на поляна, в подножието на планината. На открито сме, на поляната ще се случи и церемонията по "Да"-тата, ще ни венчае кмета на най-близкото село, а в непосредствена близост има и прекрасен манастир, така че се надяваме всичко да мине добре. В момента сме на вълна сватбени забавления. Т.е. игри и забавления по време на партито. Искаме да измислим нещо по-интересно, но и двамата сме зациклили вече от напрежение. Благодаря предварително ако някой се сети за нещо и стискайте палци за времето lol) Girl_hide
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 10, 2009, 03:41:11 »

страхотни сте!!!
това си е да сте щури и двамцата!!!
при нас милото го раздава културно, пък аз съм щурчето в семействто
 Bravo на вас това е най-яката идея до сега
от кое село е кмета?
Активен
Monn
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 10, 2009, 22:12:17 »

кмета е кмета на село Валевци, много по-лесно стана организацията с него, защото иначе ни отказаха изнесен ритуал, а другият вариант беше да попътуваме с много си гости до Търново, да се разпишем пред всички, за да не изтърват нещо, след което отново да попътуваме до поляната за партито. Всеки кмет на кметство може да го направи и влиза в правомощията му, стига да е по-отворен за подобни събития, така че същото може да се случи и с кмета на Арбанаси например. А някой сеща ли се за забавни игри? Единственото, за което се сетих аз е онази игра с обувките, при която се проверява кой колко познава другия и съответно размахва във въздуха мъжката или женската обувка... нищо друго... tuktuk
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: