Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:44:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140695 пъти)

¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 20, 2009, 22:13:27 »

Ей, мацка, къде се изпокри tease. Ти скоро ще си омъжена, то не остана почти yahoo. Похвали се до къде стигна с подготовката. Купи ли си нещо за сватбата от Велико Търново, докато те нямаше във форума?
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 21, 2009, 08:47:15 »

Момичета,моля ви,спешно ми трябва видеооператор за 30 май в Попово(90км от Търново).Помогнете ми с телефонни номера,ако може да не е безбожно скъп.
Активен
thomson
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #152 -: април 21, 2009, 12:39:10 »

Момичета да се намеся и аз по отношение на халките.Това не нищо не прилича beating вие как се решите този проблем.Аз искам много "изчанчени"халки.Това ми казаха в златарското ателие.Понеже си занесах снимка на модела.И са различни като модели мъжката и женската.Моят бъдещ иска обикновена стандартна а моята малко по разчупена diablo diablo diablo.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 21, 2009, 13:30:48 »

Кое е това ателие и защо не отидеш в друго. На мен в това малкото срещу съда ми казаха, че може да направят по снимка, но цената на грам е 55 лв. Май имам и визитка някъде, ако искаш ще я потърся.
Аз моите ги правих в София и случаят е точно като теб. На милото обикновенна, моята по-разчупена. Платих 100 лв за матрицата на моята, но стана точно каквато исках и точно като на снимката.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 21, 2009, 15:06:30 »

:)Angel4e на визитката пише фотограф и не знам дали снима и видео, но можете да звъннете да питате - Никола Тошков 0888576155, 0897964994  smile
Активен
happyfoto
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #155 -: април 22, 2009, 08:40:08 »

Никола е преди всичко ветеринарен лекар и после фотограф,не снима видео.
Ето то телефон на оператор:0878287516 Данчо-мисля че няма да е скъпо,снима с много хубава камера Сони модел 2008г.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 22, 2009, 21:03:38 »

Ей, мацка, къде се изпокри tease. Ти скоро ще си омъжена, то не остана почти yahoo. Похвали се до къде стигна с подготовката. Купи ли си нещо за сватбата от Велико Търново, докато те нямаше във форума?
ами какво да ти кажа май нищо освен белиото не съм си взела от Търново моята сватба ще е интернационална danceg всичко ми е от различни градове в БГ и от различни държави... give_rose
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 24, 2009, 12:59:28 »

Бях обещала да покажа обувките....ето ги... smile

* обувки.jpg (12.63 KB, 180x240 - видяно 3190 пъти.)
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #158 -: април 24, 2009, 20:12:46 »

Браво mi6kata_85  Bravo Обувките ти са направо жестоки ,много ми харесват  Bravo От къде си ги купи ако не е тайна give_rose
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 27, 2009, 10:16:45 »

smile Благодаря ти, купих ги от магазин на Paolo Botticelli.... danceg от Велико Търново smile
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 27, 2009, 21:43:33 »

Момичета, днес ходих да разгледам малко тортички. В "Лучия" цените са между 3 лв. и 3,50 лв., като ми казаха, че цената варира в зависимост колко е сложна тортата, дали се слагат естествени цветя върху нея, колко са и така. Имат каталог, но вътре няма много торти. Жената каза, че имат страшно много торти, качени на компютъра им, но имало някакъв проблем и ще ходя пак да ги разгледам. Ето това са някои от сватбените им торти: http://elabg.com/?m=14&id=3. Не са кой знае какви, но аз като разглеждах и другите им торти от сайта, имаше интересни неща и добре направени. Наистина най-добре да се отиде на място. Иначе за самите торти мога да кажа, че много пъти сме поръчвали от тях и винаги са били пресни и вкусни. Ходих и до една друга сладкарница - "Мина Елит", тя е на ул. "Л. Каравелов" нагоре от механа "Старата къща". Много е близо до "Лучия". Там тортите са по-евтини, парчето е между 2 лв. и 3 лв. Опитах две торти, бяха вкусни. Разглеждах и каталога им, също имаше интересни торти. Надявам се да съм ви била полезна!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 27, 2009, 22:08:53 »

наистина си полезна и аз съм ти много благодарна както винаги girl_wink дръж ме в течение за тортичките и всичко останало
надявам се, че като мине сватбата ще споделиш опит с нас  give_rose
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 27, 2009, 22:30:58 »

наистина си полезна и аз съм ти много благодарна както винаги girl_wink дръж ме в течение за тортичките и всичко останало
надявам се, че като мине сватбата ще споделиш опит с нас  give_rose
Радвам се blum. А да попитам има ли някоя от вас идея колко струват медицинските във ВТ?
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 28, 2009, 07:41:09 »

А да попитам има ли някоя от вас идея колко струват медицинските във ВТ?
[/quote]
И аз да се присъединя към въпросчето, че му дойде времето и на този ангажимент give_rose
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 28, 2009, 09:36:45 »

и аз нямам идея нито колко струват, нито къде се ходи
всякаква информация ще бъде полезна  give_rose
като ходихме в Общината за подаване на заявленията, ни обясниха, че трябва да си купим бланка за медицинско, която е точно за сключване на брак от книжарницата, след което може да отидем при личния лекар и той да ни изпрати, за ВТ конкретно в кожния диспансер, където щели да ни правят някакви тестове и в психодиспансера, след прегледа при тези специалисти медицинското се заверява от личния лекар като той му слага амбулаторен номер, изрично ми наблегнаха на него, тъй като както знаем времето между издаването на медицинското и сключването на гражданския брак не трябва да е повече от 30 дни Bravo
Малко това е  Offtopic, но дано ме извините give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: